Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Evet arıyorum :) Jazz-funk bi grup kurduk. Güzel, şık ritimler atacak davulcu arıyoruz. Var mı acaba burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Tokmakçı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Alan yetkilisinin konusuna ilk mesajı bu şekilde atmak göt ister. Sırf bu yüzden arkadaşın bu seferlik affedilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 boşluğuna denk gelmiştir acıyın lan bişi yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :( her davulun bi tokmağı yok mudur o yüzden şey ettim kem küm pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sadece gimliye sizin seviyenizde calamadim hic bi zaman, ama bol sans bulmada gimlicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 baterist değilim ama belirtilmemiş; şehir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 istanbuldur heralde yazmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet istanbul ve hayır tokmakçı aramıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 davulcu sayılırımda jazz ritmlerine ve ataklarına alışamadım bir türlü. jazz davulcularınıda zaten hayranlıkla izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BENİ SEÇ BENİ SEÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar