Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Fernando Meira'nın Zenit'e transferinin kesinleştiği haberi gündeme bomba gibi düştü!..

Peki bu transfer gerçekten kesinleşti mi? MARATON.COM.TR olarak bu soruyu Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'e sorduk.

Sezgin, Meira'nın Rusya'nın Zenit kulübüne 6 milyon Euro'ya transfer olduğu iddialarıyla ilgili sorumuza, "Görüşmeler sürüyor. 1 saat daha bekleyin." yanıtını verdi.

Portekizli futbolcunun transferi için iki kulübün 6 milyon Euro'ya anlaştığı ve Zenit'ten teminat mektubunun beklendiği öğrenildi. Bu arada Meira'nın, Galatasaray'ın perşembe günü Hamburg ile yapacağı UEFA Kupası maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. turunda 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.

UEFA, Kassai'yi karşılaşmaya atarken, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Sandor Szabo görev alacak.

Macaristan'ın dünyaca ünlü FIFA hakemi Viktor Kassai, 7 Mart'ta yönettiği Nyireghaza-Haladas Macaristan Birinci Futbol Ligi maçında verdiği kararlarla ev sahibi takım taraftarlarının büyük tepkisine neden olmuştu.

Nyireghaza'dan iki futbolcuyu kırmızı kartla oyundan atan Kassai'nin kararlarına büyük tepki gösteren taraftarlar, 2-0 yenildikleri maçtan sonra hakemin üzerine bozuk para ve şişe atmıştı. Kassai, maç sonrasında soyunma odasına polisler eşliğinde gidebilmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim bu maçtan önce meirayı satmak gibi bi aptallık yapmaz bence. Onsuz hakan baltayı stopere çekerler, volkan da sağ bek oynar sanırsam. Volkan' ı da hiç sevmiyorum yahu. Emre Aşık gibi, patlamaya hazır bomba adam.
Uğur Uçar da ikinci maça yetişebilirse süper olur.
Ayrıca forvet olarak Yaser bence gayet güzel bi seçenek olur. Ümit Karan ve Nonda' dan iyi iş yapacağına eminim. Adam her maç gol atıyo zaten :) .

edit: of hakkaten satmışlar Meira' yı. Genel olarak çok iyi bi satış oldu da, bu maç için hiç iyi olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

aceto döktürmüş

Sabah Okay'ı (Karacan) aradım. Kahvesi elinde, keyfi yerinde. Dinle abi o zaman dedim:
"Akşam Liverpool-Real Madrid maçı var ya... Şimdi başıma gelenlere bak. Bende bir Sony tüplü televizyon vardı. 84 ekran. Harikaydı görüntü. İlla da büyük ekran deyip plazmaların peşine düştüm abi bir zaman önce. Gittim 106 ekran bir Panasonic aldım, o zamanlar da fiyatlar şimdiki gibi uygun değil. Bi dünya para verdik. Plazma fazla elektrik yakıyor, bir de duvara montajı için askı apartı falan derken iyice tuzluya patladı. 84 ekran tüplüyü de bir arkadaşıma verdim. Çok işine yaradı adamın, "bizim salona çok yakıştı" diyor. Plazma büyük ekran da; görüntü kalitesi uydudan gelen yayın kaliteli olmayınca birşeye yaramıyor abi. Dvd'ler haricinde pek farkını göremedik. Neyse malum kriz zamanı. Nakit lazım, plazmayı satmaya karar verdim. Mutfakta bir televizyon var:51 ekran. bir de 37 ekran, kullanılmayan. Biri Beko diğeri Vestel marka. Şansım yaver gitti, bir vatandaş çıktı geldi plazmaya iyi para verdi. Bizim duvar da boş kaldı. Akşam da maçı mutfaktaki 51 ekrandan seyrederim diyordum ama çocuklar kumandasını kaybetmiş, kanalı değiştiremiyorum. 37 ekranın da tüpü bitmiş. Kaldık mı abi televizyonsuz. Akşama maç var. Sonra aklıma geldi. 7 inç ekranı olan bir televizyon vardı, onun kalem boyundaki anteniyle Star'ı seyredebilir miyim? Bilmiyorum."

Okay sabırla dinlendi beni ve

- Atla, gel kardeşim akşam bana. Beraber seyrederiz
+ Hamburg senin kadar misafirperver mi göreceğiz?

bir sessizlik ve ardından kulağımda patlayan kahkaha...

- Song 84 ekransa, Servet'e 51 yerine 72 deseydin keşke
+ Mekan mutfak dedim ya önce; büyük kaçardı abi (!)

hala anlamayana

plazma: meira
84 ekran: song
51 ekran: servet
37 ekran: emre güngör
7 ekran: semih :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...