aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sakat hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ilk yarı berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 masq said: bu 2 ismin çok basit ve sakin oynaması gerekli. bu gerçekten iyi bir tespit,defansın önünde iki tane basit oynıyan oyuncumuz olursa,ileri dörtlümüzün yaratılıcığını katarsak buna iş yapabiliriz deplesmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Meira gittiğine göre defans nasıl sekillenicek simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sabri-emre aşık-hakan balta(stopere çekilir)-volkan bu dörtlü yıllarca unutulmayacak bir zıçışa imza atar, ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu turu defans hattı olmadan geçersek herhalde finale kadar çıkarız, bu ne lan hani hedef Kadıköydü; eldeki tek defansı satmanın sırası mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Resmi sayfada göremedim haberi de,doğruysa perşembe günü defansımız çok ilginç olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 gel yemeyiz. 0 - 3 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 said: Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Fernando Meira'nın Zenit'e transferinin kesinleştiği haberi gündeme bomba gibi düştü!.. Peki bu transfer gerçekten kesinleşti mi? MARATON.COM.TR olarak bu soruyu Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'e sorduk. Sezgin, Meira'nın Rusya'nın Zenit kulübüne 6 milyon Euro'ya transfer olduğu iddialarıyla ilgili sorumuza, "Görüşmeler sürüyor. 1 saat daha bekleyin." yanıtını verdi. Portekizli futbolcunun transferi için iki kulübün 6 milyon Euro'ya anlaştığı ve Zenit'ten teminat mektubunun beklendiği öğrenildi. Bu arada Meira'nın, Galatasaray'ın perşembe günü Hamburg ile yapacağı UEFA Kupası maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Hehe ne diyelim o zaman hayırlı olsun...Euro 2008'deki almanya maçı öncesi durumdayız şu an inşallah Bülent de takımı gaza getirir de adam gibi bir skorla döneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ugur Ucarı oynatacakmış stoper galiba. hazırlıyormuş 2 haftadır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Valla Uğur hiç maç oynamadaki,zor olur bence direk ilk maçtan stoper ama vardır bir bildiği..Hakan Balta'nın stopere çekilmesi de düşünülebilir heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bülent oynasın stoperde, aşıkla baltadan iyi oynar şu halde bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 öyle bir TD vardı zaten galiba. oyuna giriyordu falan arada soyunup. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Vialli yapıyordu bir aralar Chelsea'de ilk zamanlarında....Başka da var mı haıtlramıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 He oydu. Kel Vialli. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mohi said: bülent oynasın stoperde, aşıkla baltadan iyi oynar şu halde bile:D Abi hakkaten ne kadar epik birşey olurdu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ya oynatsın Sinan'ı taş gibi çocuk off of biraz cesaret Balta'yı falan harcamasın orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sotto said: Vialli yapıyordu bir aralar Chelsea'de ilk zamanlarında....Başka da var mı haıtlramıyorum... istanbulsporda aykut kocamanı unutmayalım, baktı takıma gol lazım girer atardı golünü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 said: Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. turunda 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. UEFA, Kassai'yi karşılaşmaya atarken, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Sandor Szabo görev alacak. Macaristan'ın dünyaca ünlü FIFA hakemi Viktor Kassai, 7 Mart'ta yönettiği Nyireghaza-Haladas Macaristan Birinci Futbol Ligi maçında verdiği kararlarla ev sahibi takım taraftarlarının büyük tepkisine neden olmuştu. Nyireghaza'dan iki futbolcuyu kırmızı kartla oyundan atan Kassai'nin kararlarına büyük tepki gösteren taraftarlar, 2-0 yenildikleri maçtan sonra hakemin üzerine bozuk para ve şişe atmıştı. Kassai, maç sonrasında soyunma odasına polisler eşliğinde gidebilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 6 milyona iyi tıklamışız adamlara, o paranın yarısını futbolculara dağıtın defansız yenerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yönetim bu maçtan önce meirayı satmak gibi bi aptallık yapmaz bence. Onsuz hakan baltayı stopere çekerler, volkan da sağ bek oynar sanırsam. Volkan' ı da hiç sevmiyorum yahu. Emre Aşık gibi, patlamaya hazır bomba adam. Uğur Uçar da ikinci maça yetişebilirse süper olur. Ayrıca forvet olarak Yaser bence gayet güzel bi seçenek olur. Ümit Karan ve Nonda' dan iyi iş yapacağına eminim. Adam her maç gol atıyo zaten :) . edit: of hakkaten satmışlar Meira' yı. Genel olarak çok iyi bi satış oldu da, bu maç için hiç iyi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aceto döktürmüş Sabah Okay'ı (Karacan) aradım. Kahvesi elinde, keyfi yerinde. Dinle abi o zaman dedim: "Akşam Liverpool-Real Madrid maçı var ya... Şimdi başıma gelenlere bak. Bende bir Sony tüplü televizyon vardı. 84 ekran. Harikaydı görüntü. İlla da büyük ekran deyip plazmaların peşine düştüm abi bir zaman önce. Gittim 106 ekran bir Panasonic aldım, o zamanlar da fiyatlar şimdiki gibi uygun değil. Bi dünya para verdik. Plazma fazla elektrik yakıyor, bir de duvara montajı için askı apartı falan derken iyice tuzluya patladı. 84 ekran tüplüyü de bir arkadaşıma verdim. Çok işine yaradı adamın, "bizim salona çok yakıştı" diyor. Plazma büyük ekran da; görüntü kalitesi uydudan gelen yayın kaliteli olmayınca birşeye yaramıyor abi. Dvd'ler haricinde pek farkını göremedik. Neyse malum kriz zamanı. Nakit lazım, plazmayı satmaya karar verdim. Mutfakta bir televizyon var:51 ekran. bir de 37 ekran, kullanılmayan. Biri Beko diğeri Vestel marka. Şansım yaver gitti, bir vatandaş çıktı geldi plazmaya iyi para verdi. Bizim duvar da boş kaldı. Akşam da maçı mutfaktaki 51 ekrandan seyrederim diyordum ama çocuklar kumandasını kaybetmiş, kanalı değiştiremiyorum. 37 ekranın da tüpü bitmiş. Kaldık mı abi televizyonsuz. Akşama maç var. Sonra aklıma geldi. 7 inç ekranı olan bir televizyon vardı, onun kalem boyundaki anteniyle Star'ı seyredebilir miyim? Bilmiyorum." Okay sabırla dinlendi beni ve - Atla, gel kardeşim akşam bana. Beraber seyrederiz + Hamburg senin kadar misafirperver mi göreceğiz? bir sessizlik ve ardından kulağımda patlayan kahkaha... - Song 84 ekransa, Servet'e 51 yerine 72 deseydin keşke + Mekan mutfak dedim ya önce; büyük kaçardı abi (!) hala anlamayana plazma: meira 84 ekran: song 51 ekran: servet 37 ekran: emre güngör 7 ekran: semih :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahaha çok çok iyiymiş yazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahaha babam nonda'yı koysa meiradan iyi iş yapar orda diyo. adam mutlu bayaa, sattık kazmayı oraya nondayı koysun, ayhanı koysun biraz da gaz versin bülent takıma alırız maçı modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar