Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars

ozgurtrk

Öne çıkan mesajlar

oraya kimse bakmaz artık. hatırladığım kadarıyla oyuna istediğin pack'ten başlayabilirsin. oyun şunlardan oluşuyor;

Guild Wars
Guild Wars: Factions
Guild Wars: Nightfall
Guild Wars: Eye of The North

ben GW ile başlayıp Factions'u alıp bi süre oynadıktan sonra bıraktım. dediğim gibi istersen sadece factionsu yada nightfallı vs. alarak oyuna başlayabilirsin ancak diğer paketlerin verdikleri hiçbirşeyi kullanamazsın. bu nedemek oluyor, Guild Wars'ın ana haritasında oynayamazsın, sadece aldığın pakette gelen classları oynayabilirsin.

Oyun aylık ücret istemiyor ancak benim kişisel tavsiyemi sorarsan, GW'ye şimdi başlamak pek akıllıca olmaz çünkü oyun baya eskidi ve aşırı uzun soluklu bir oyun değil öyle wow gibi 3 sene 4 sene oynanabilecek bir oyun değil oyüzden bence ömrünü doldurdu. Guild Wars 2 yolda, 2010'da çıkacak diye biliyorum, ben onu bekle derim ama çok merak ediyorsan 1. guild wars'ı alıp oyna temelini kavramış olursun oyunun. Factions'un map tasarımı zaten beni oyundan soğutmuştu baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet oraya pek bakılmadığı için bende burdan sorayım. Yaklaşık bi 15 kişi felan guild wars oynuyoruz fakat bu harita downloadları bitmek bilmedi. En ufak bir değişiklikte 400-500 map download ediyor. Yokmudur bunun önüne geçmenin bir yolu. Topluca indirmek felan.

Eskidende oynardım da bu kadar dl etmiyodu diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
selamlar..

bu topak i upladim kusura bakmayin yeni acmayayim dedim..

ben esk GW accountumu aktif ettim, bir kac arkadasim daha aktif etti, eye of the north daki questleri arti hall of monuments deki questleri ve dungeonlari bitirip gw2 ye hazirlamak istiyorum accountu..

bu amacla oynayan birileri kaldimi? hani questleri run edicek birileri varmidir mesela?

oyun baya canlanmis durumda, prime time da avrupa da 10+ amerika da 20+ instance oluyor, sehirlerin cogunda hareket var, ben coktan umidi kesmistim oyundan ama hala hublarda parti bulmak vs kolay..

pati ahalisinden pek oynayan kalmamistir da hani belki bir ihtimal diye deneyeyim sansimi dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden oynadığın, bildiğin kişileri denk getirebilirsen iyi ama pug ile hiç ugraşma derim. spiritway, subway vs çok güçlü hero buildler var, çok zor questler dışında herşeyi hm yaptırır sana; ortalama puglardan daha başarılı yaptırır hatta. Zor questleri zaten pugla da yapaman.

Kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

Biz hala aktif şekilde oynuyoruz.Tamamen Türklerden oluşan bir allianceımız var.Bazı kriterlerimiz var.Sana verdiğim isimlerle irtibata geçersen bizde şuan homla uraşıyoruz yardımcı oluruz.
Magthere Slytha
Thy Einherjer
Moonlight Desire
Bu kişilerle irtibata geçebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Bence kesinlikle değer.Yukarıda yazdığım isimler hala aktif şekilde oynuyorlar oyunu başlarsanız ulaşırsınız bize.Her konuda yardımcı oluruz tek koşul 19 yaş üstü olmanız.Diğer türlü çok fazla kötü örnekle karşılaştık daha önceden.Çekirdek bir kadroyla devam etmeye çalışıyoruz ve Guild Wars 2 için hazırlık yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...