OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 votka burundan olme tehlikesi var diyolar ama ben denedim olmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Llama said: kitana said: aç karna 70 lik bira doymak için en güzel besinlerimin arasında kesinlikle sarhoşluk yapmaz doymak? ben daha çok acıkıyorum 70'likten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 2 duble sek. kafa1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 iki kırmızı turborga bakar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Uykusuz halde rakı içmek mezesiz. Kesinlikle sarhoş ediyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 az önce ben sızdım mesela tv ye bakıyodum 3 gündür uykusuzum belkide 4 erken saatte içmeyin zaten rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 arkadaşın suratına osursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şu şey olayını denedim geçen. rakıyı diline damlatıyosun, 10 15 damlada gidiyon diye bi efsane var ya, o işte. efsane diilmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nasıl oluyormuş yazsana fede yapıcam ben de. içemiyorum bari damlatayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 onu kuzenim denedi. alkol komasına girdi. sonra eniştem inanmadı denedi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bide direk yutmayın alkolü, ağzınızda bekletin diyodu bizim eski ingilizceci. o gün denemiştik 1 birayı 1 saatte falan içerek. psikolojik falan da olabilir ama etkiliydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o olay kafanı yukarı kaldırıp rakıyı damlatıyon rakı o sırada gidiyo zaten kafanı birden indiriyon ondan başın dönüyo evladım damla damlayla ne alakası var. rakıyla sarhoş olmak istiyosan sek iç ama yavaş iç bi yudum al ağzında çalkalar gibi dolaştır sonra yut. üstüne su içersen iç ayrı konu ama böyle yapın hem tadını alırsınız rakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ac karna 5 70lik,yarım sise vodka ve ya yarım sise rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya keşke rakının tadını alırken kokusunu da almasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 burun tıkacıyla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 SEN Bİ İÇ HELE GÜZELİM, ALIŞIRSIN MEHEHEHE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 screwy said: ac karna 5 70lik,yarım sise vodka ve ya yarım sise rakı.. sonra çık sokağa beni ..... yokmuu diye bağır bünyen sağlam değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 beni kanırtan yokmuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Saeros said: SEN Bİ İÇ HELE GÜZELİM, ALIŞIRSIN MEHEHEHE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 neden ardımı dövmüyorsun diye bağırırsan güldürürsün ekstradan bence güzel olur gibi geldi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Saeros said: beni kanırtan yokmuu onun benzeri bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: screwy said: ac karna 5 70lik,yarım sise vodka ve ya yarım sise rakı.. sonra çık sokağa beni ..... yokmuu diye bağır bünyen sağlam değilse.bunyeyi bilen bilio =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o kadar çokta karıştırmak güzel değil en iyisi vodka veya rakı içersin üstüne cila niyetine 3 4 bira içersin tmm olur bide kelle paça felan içersin gider yatar uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eğer içmek zorunda olunan içki bira ise, pipetle içmek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 acı badem likörü çok güzel bişey tekel çıkarıyo adını unuttum. aslında yeni aldım yani salona gitsem görcem ama üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar