fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sadece en büyük 3 adayı koydum, onlar arasında geçecek yarış çünkü. meraktan soruyorum tabi sadece
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 MELIH GOKCEK TABIKIDE NASIL PATLATTI KILICDAROGLUNUN BALONUNU :D :D :D :DDD AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oha insanın kendi topiği trollenince üzülüyomuş lan.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi koymayın şu fotoyu kendimi durduramıyorum görünce lütfen ASDKAJSLKDJADFLŞADGD:.Dddsafkamxvc ed:farkettimde durmuşum. neyse
Smoke Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İstanbullu veya başka bi yerden olup da Melih Gökçek'in butonuna tıklayanlara bedduam olsun... inşallah şehrinizi İ. Melih yönetir...
Mille Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 I.Melih ol de olelim oldur de oldurelim!!!!!111birbironeoneunouno
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Genç Bakış'ta enteresan bi durum var şu anda, gökçek mi yavaş mı karayalçın mı anketi yapılıyor, başlarda karayalçınla yavaş başbaşa gitmiş sonra aniden gökçek'in oyları artmaya başlamış ve şu anda gökçek lider götürüyormuş hahaha olaya bak ya
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melihin anket sniper team i is basinda!
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Melih Gokcek'e verdim oylari azdir diye.
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melih gökçek oyu verenleri alır kafasına bira şişesiyle vurur, beyin kanamasından ölmesini sağlarım. en azından bu seçimde melih gökçek'e oy verecek kimse kalmaz. ama eminim onda bile bir üçkağıt çevirir %90 oy ile kazanır herif.
Öne çıkan mesajlar