fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sadece en büyük 3 adayı koydum, onlar arasında geçecek yarış çünkü. meraktan soruyorum tabi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 MELIH GOKCEK TABIKIDE NASIL PATLATTI KILICDAROGLUNUN BALONUNU :D :D :D :DDD AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA AHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oha insanın kendi topiği trollenince üzülüyomuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi koymayın şu fotoyu kendimi durduramıyorum görünce lütfen ASDKAJSLKDJADFLŞADGD:.Dddsafkamxvc ed:farkettimde durmuşum. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İ. Melih tabiki de. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ankaralı turguta kim olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melih akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melik gökçee ilk oyu ben verdim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İstanbullu veya başka bi yerden olup da Melih Gökçek'in butonuna tıklayanlara bedduam olsun... inşallah şehrinizi İ. Melih yönetir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 I.Melih ol de olelim oldur de oldurelim!!!!!111birbironeoneunouno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Genç Bakış'ta enteresan bi durum var şu anda, gökçek mi yavaş mı karayalçın mı anketi yapılıyor, başlarda karayalçınla yavaş başbaşa gitmiş sonra aniden gökçek'in oyları artmaya başlamış ve şu anda gökçek lider götürüyormuş hahaha olaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melihin anket sniper team i is basinda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tabi ki melih gökçek. i love kavşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Melih Gokcek'e verdim oylari azdir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ankaralı turgut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melihe vermem o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 melih gökçek oyu verenleri alır kafasına bira şişesiyle vurur, beyin kanamasından ölmesini sağlarım. en azından bu seçimde melih gökçek'e oy verecek kimse kalmaz. ama eminim onda bile bir üçkağıt çevirir %90 oy ile kazanır herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar