Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Engine 3.0 - İlk ScreenShot'lar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
unreal tournament, myth gibi 3d manyağı oyunlar sadece grafik değildir, oynayan bilir zaten. cs'yi sc'yi karıştırmaya gerek yok..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
Predator-, 17 Mayıs 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
...şu bilgisayar piyasasını max 10 yılı var yahu adamlar eninde sonunda direk gerçekçiliğe ulaşak bu sefer kimse oynamayacak bu oyun değil diye lol

KESİNLİKLE KATILMIYOR HATTA VE HATTA TAM TERSİNİ İDAA EDİYORuM (pardon caps :) üşendim yeniden yazmaya )

HAYATIN maksimum 10 yılı var yahu adamlar eninde sonunda direk gerçekçiliğe ulaşacak bu sefer kimse SIKICI HAYATA DÖNMEK İSTEMEYECEK ....[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Mesaj tarihi:
catscratch in karşı çıktığı firmaların oyunları tanıtırken modellerdeki poligon sayılarını ve parlama, yansıma vs. efektlerini ön plana çıkarmaları anladığım kadarıyla. gerçi konumuz bir oyun (grafik demedim heheh) motoru yani oyunun kendisi değil, ama gene de genel olarak haklı bence eğer doğru anladıysam. eski "kitap gibi" oyunların giderek azaldığını görüyorum ben de.

ancak malesef artık donanım sektörünün (ya da bir kısım donanım firmalarının desek :P) esas motor gücü bilgisayar oyunları, hatta yavaş yavaş birbirlerine kaynaşıyorlar. aslında bu aynı virüs - anti virüs davası gibi bir kısır döngü; eğer her yeni nesil oyun donanım sektörünü beslemezse adamlar oyun firmalarından sponsorluk ve bilimum desteklerini (pro ligler, oyun dergileri vs.) çekerler, donanımcılarla kaynaşık oyun firmaları batar, donanım sektörü motor gücünü kaybeder ve küçülür, bu böyle devam eder ve sonuçta herkes kaybeder. eh durum böyleyken oyun firmalarının oyunların en baba kaynak tüketicisi grafik alanına yoğunlaşmaları da son derece doğal ve kaçınlımaz.
Mesaj tarihi:
said:
Evolution, 18 Mayıs 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Sam sen kafayi myth ile bozmussun :) 3D Fps oldugu dogruda ut gibi oyunlarla karsilastirmak, 3d manyagi demek garip tabi.

myth 97 yılında çıkmış ilk 3d rts ki o vakit 3d kart deyince ancak voodoo filan var. zamanına göre elbette 3d manyağı, o vakit yazılmış incelemelere, oynayan insanlara bak hepsi grafiklere 5 üzerinden 5 vermişlerdir. 2004 yılında oynarsan 3d manyağı gelmez elbette.. :)

myth'ten bahsetmeyecektim ama madem sc örneği kondu, hem grafiği hem de gameplay'i süper starteji yapmak da mümkün diye örnek koydum..

denderman ben de katılıyorum o anlamda cat'in dediğine ancak şu grafikleri yorumlarken bence abes kaçtı gameplay'e getirmek konuyu. ortada bir oyun yok henüz, motor var sadece ve bu motorla nasıl oyunlar yapılabilir diye düşünüp hayale dalıyoruz. nesi yanlış? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
oyun bitek mekan kaplamalarıyla oyun olmaz bence kaplamalar çok güzel fakat bir kaç resimde dikkatimi çekti tozların kalması bu tür kaplamalar arasında çok abest kaçmıs aynı zamanda oynana bilirlikte çok önemli oyuna çok rezil demiyorum güzel fakat her güzel oyun gibi kusursuzda değil kusurlarıda var bunlarıda söylemek istedim :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Mesaj tarihi:
yahu oyun değil ki bu..

kaldı ki bu motor prototip, ilk olarak bir oyunda çıkana kadar her gördüğümüz sadece kabaca bir fikir verebilir. muhtemelen 2006'da ilk olarak bunu kullanan bir oyun piyasaya sürülecek ki 2 yılda bu motoru daha ne yaparlar..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
ehe hired bu da bi düşünce tabi mümkündür =))[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
bana bunlar renderlı gibi geldi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
şimdi bunlar böyle bi oyun olcak.. biz de bilgisayarla bööyle mausla klavyeyle oynayacaz öyle mi?
olmaz öyle şey ya! olmamalı..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
sağda solda böyle ayrıntının bile hiper kalite olduğu oyun bence 2015 gibi olur.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:

EĞER GERÇEKLİK BU OLACAKSA , BEN ALMAYAYIM ...

İNSANIN ÖNCE ORGANİK PARÇALARINDAN KURTULMASI LAZIM BU GERÇEKLİĞE GEÇEBİLMESİ İÇİN (neme lazım V-reality gözlük falanla oynarken löp diye karşınıza bu çıksa oyun moyun dinnemez direk gidersiniz kalpten )[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "

Mesaj tarihi:
silth sen emmiyorsun belki ama zevkin emiyor, değiştirmeni tavsiye ederim.. :)

hired bu arada "ohhhaaaaaaaaa" diyeceğim, görmemiştim ben bunu.. :-o[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 19 Mayıs 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
fizik motoru bozuk oyunun :p ilk resimde o kuş nasıl parlar öyle güneş yok ,ışık kaynağı yok

cok jan janli bisiy ondan öle :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şu anki en iyi grafik motoru half-life 2'nin source motoru.
oldukça esnek ve yetenekli.
ayrıca hdr ile aşmış durumda. hdr'sız oyun oynarken sıkılıyorum.
ancak unreal engine 3.0 çıkınca, source motorunun tahtına oturacağını düşünüyorum.

ya bir aralar ortalıkda unreal engine'in videoları dolaşıyordu.
hd'li vardır diye araştırdım bir iki yerde ama bulamadım.
gördüklerim sadece kamera çekimi olanlar.
hiç bir yerde rastladınız mı kamera çekimi olmayan kaliteli video?
Mesaj tarihi:
Nasıl olsa ben de çalışmayacak bakıp da üzülmenin alemi yok, ama insanoğlu meraklı; bakmadan duramıyor ki? En iyisi directx8 ayarlarıyla Stalker'a dönmek... =(
  • Yeni Oluştur...