Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Baskete kaçıoz gelen gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bostanlı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 nba 2003ü yükleyip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gelirdim de basket oynamıyorum artık ya bileğim bileğim sakatlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Nedense bütün Paticik Bostanlı'da yaşıyormuş gibi bir muamele var topic'te. bostanlı da yerin adı heralde ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bostanlı uzak :S narlıdereye fln gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 nba2003 yükleyen arkadaş, ilerle artık biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bostanlı nerde ? şehremini de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aa ben bostanlıda yaşıyorum lan:) ama stüdyom var gelemem ayrıca yıllardır spor yapmıyorum, heralde direk bi basket maçıyla olaya girsem 1 hafta yatarım fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi karşıyakayı biliosunuzdur heralde izmir. bostanlı işte karşıyakanın yanında. karşıyaka diye geçiyor zaten adreslerde. ne denir semt mi denir bilmiom bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 senko said: bostanlı uzak :S narlıdereye fln gelin. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben bostanlı sahilde oturuyorum boyum 1.90 ama hayatta en beceremediğim şey basket geleyim mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben hem 1.30 um hem beceremiyorum ben geleyimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gidelim mi lan askdasşldkaşls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Llama said: senko said: bostanlı uzak :S narlıdereye fln gelin. oha ben yuha demek istiyorum hatta çüşohğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bostanlı'yı bilen zaten gelebilcek insandır bu kadar basit. Ayrıca bi dahakine önceden haber veririm gelmek isteyen olursa gelirsiniz :D 4 kişi gittk zaten bizde 2v2 takıldık eğlendik 3 adam 1.90 ben 1.70 böyle bi maçtı yendik o ayrı.. Neyse Bostanlı şudur: İzmir/Karşıyaka/Bostanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bostancı demek istedi herhald edit:İzmirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu arada çok güzel olmuş basket sahası uzun zamandır gelmeyenler için söyliim dedim.. Bu arada ordan çıkınca ata sporumuz kriketi de oynayabliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 İzmir'de olsam gelirdim Bostanlı'ya.Sahil potalarının efendisi bendim,keza Gode Cengiz'in de EZERDİM. Oh ego... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gode cengizde ben de ezerdim. sonra köşk açıldı karşısına, nargileye başladım, sonra da sigaraya başladım. işte hayat aslında böyle bir kara mizah. fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 konaktayım ben. hemde izmirin ortası. burda oynayın geleyim bende. 2.08 boy 110 kiloyum. (bariz diilim lan oha) aslında bir halı saha yapasım var adam yok izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yok abi futbol dedi mi duruyorum ya ayaklarım düğümleniyo napcağımı şaşırıyorm heyecan yapıyorum bi de niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 paspatur said: bostancı demek istedi herhald edit:İzmirmiş yok bostancı bostanlıdan alıp satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 of yivrancsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dartanian said: Yok abi futbol dedi mi duruyorum ya ayaklarım düğümleniyo napcağımı şaşırıyorm heyecan yapıyorum bi de niyeyse iğrenç oynarım futbol. defans oynarım. çamura yatarım. pislik yaparım falan. fakat kenşin bilir deli asistlerim var (bala göte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar