Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gas Powered ve Stardock'tan, Demigod, Strategy RPG. Karşı tarafı düzlemek için bir Demigod kontrol ediyormuşuz. http://www.demigodthegame.com IGN'den videoları izleyebilirsiniz, izometrik görünüm çok hoşuma gitti. http://media.pc.ign.com/media/903/903770/vids_1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ss ler çok şık duruyor ama genre tam olarak nedir anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 RTS, biraz action biraz rpg falan. Supreme Commander'dan sonra Gas Powered Games'e güvenmiyorum. Ancak bu oyun aynı ekmeğe banmak için yapılmış olsa da ilginç birşeye benziyor. Impulse'dan çıkacak olması da büyük bir artı. Çıkış tarihi 27 Mart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gangren said: Gas Powered Yeterli bilgi bu. 44.95 acıtıcak biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Supreme Commander ile aynı mantık gibi gözüksede güzel gözüktüğüde kesin =) Biraza daha standart fantastikkurgu tipleri olsaymış ünitelerde dahada hoşuma gidecekti ya (Bu husularda tutucu, geri kafalı bir adamımdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hoba güzele benziyo strateji yönü ağır basar umarım ama pek öle değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sistem gereksinimlerini göremedim sitede, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu supreme commander kötü oyun muydu yahu? oynamamıştımda çok met ediyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Çoooooook güzel oyun SupCom. TA kadar olmasa da bakma değeri bilinmedi. Communitysi sağlam genede. http://www.youtube.com/watch?v=RI9cndwPvUM&feature=channel_page Demigodı o yüzden gözü kapalı satın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 traileri ii gaz veriyor yalnız, sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gamespy da dotavari olacak diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 oyun dota gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bildiğin dotaymış hakikaten. Daha ilginç gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 cokmerak ediyorum supremecommanderın neresi iyi, yanı oynadım ettım hatta sıkıntıdan expensiının 3 ırklada bitirdim. sole competetive bi multiplayer replayı varmı izliyebiliceğim. hayır benım kacırdııgm bısımı var oyunda onu anlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Up Malum yerlere düştü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İndirdim oynadım ama anlamadım oyunu. Oyunca bi senaryo yada tutorial fln yok. Single olarak AI ya karşı skirmish yada tournament modu var bir tek. Dota dan esinlenilmiş deniyıordu bende Dota oynamadıım için hiç bunuda beceremedim pek. Nasıl asker suumonlayacaımı anlamadım mesela. Grafikleri falan iyide single için en azından hafif bi campaign olsaymış ii olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 aynen dota gibiyse asker summonlamıyorsun, sadece heronu kontrol ediyorsun. bakayım iniyor 1 saate deneyecem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 heh eğlenceli olmuş oyun bi ton item var. ayrıca minionlar için bi ton upgrade falan. şöle kalabalık olsak hamachiden atsak çok zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 1.7gb, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çalısmıor sinir oldum demigod.exe tıkla diyor tıklıom tık yok pc yi kırcam o kadar sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abii şimdi sslerini gördüm de bu benim aylar önce konusunu açtığım bi flash oyunun gelişmişi değil mi? bi gate'den giren orcların diğer gate'e erişmelerini engellemek için kuleler kuruyorduk falan flashta.. burda amaç nedir? şu ss aynısının tıpkısı gibi geldi de.. http://www.gamoholic.net/images/stories/Demigod_apr/Demigod8.jpg http://forum.paticik.com/read.php?5,3775471,3780832#msg-3780832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Amaç benzer çünkü senin gördüğün flash oyun da Demigod'da aynı yerden esinlenmiş, warcraft, tower defense, dota vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 böyk çok saçma hiç beğenmedim oyunu boşuna açmaya uğraşırken sinir krizi geçirmisim zar zor girdim ama oyun bi şeye yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Grafikleri iyi dota bu. Yok sadece bir defa dota oynamış olabilir ve diğer oynayanları kanser etmiş olabilirim (Bkz. Lan Party v.bilmem kaç) ama tanırım yani. Bir heroyu yönetip item almak, otomatik spawn olan ve sabit bir rotada giden minionlar, düşman citidal'i ve savunma kulelerini yıkmak, rakip Heroları öldürmek... ... hatta her heronun 4 özelliğe sahip olması. Dotadan zayıf yanı sadece 8 Hero olması. Ayrıca single playerda sadece skirmish var. Ne senaryo ne bir aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tek olayı dota olması mı yani? dotanın ekmeğinden biraz biz yiyelim demişlerdir o zaman. bi hikaye falan? (sins of solar empiredaki gibi giriş demosu yapıp bırakıyorlar mı yoksa oyunla oyuncuyu baş başa lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar