Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Illidan: Hai, Tyrande. Euhm, I like you... Tyrande: Lololololol!!!111 Illidan: Why do you have to be so mean? Tyrande: Your brother is "bigger". Case closed. Illidan: But I love you? LOVE YOU! Tyrande: Sucks to be you then. I'm too hot for you anyway. Go jerk on some of Azshara's photos in your locker. Illidan: Rawr! I'm gonna log on to the internetz and find much power! Tyrande will like me better! -Welcome, [email protected], you have 3 unread mail: *From [email protected]: Subject: Here's a nekkid pic. Look what you're missing n00b lolololol *From [email protected] Subject: Thanks for the tip. Dammmmm Illy I totally nailed that chick you told me last night. She really digs the antlers maaaaaaaan you're best brother eva! P.S: Don't tell Tyrande dude! *From [email protected] Subject: Feelin' down? PENIS ENLARGER 9000! GET YOURS TODAY! ONLY 9.99$!!! SUPER PRICE! ONE TIME OFFER! IT'LL BE SO BIG! YOU'LL BE SUPA COOL! **Click** Illidan: Yeeeeeeees I got the biggest peenz ever! Tyrande, how are you! Tyrande: Ewww side effect gave you wings. Illidan: Lets fly then baby! Tyrande: You still trying? lolololol Illidan: Rawr! I'm a stop Scourge so I'll be uber cool hero! She'll have no choice! Kil’Jaeden: LFM Northrend, Nerzh'ul, 3k+ DPS, only epics! Illidan: Looks man I got skull of gul'dan. 1% drop! Kil’Jaeden: Ok, here's some more epics from gbank, Sargeras is the GM, he'll be pissed if he sees this, so you have to be successful! Illidan: Ok man, that's a deal. Arthas: I got legendary n00b, Ima kill you! Illidan: Rawr! This is for Tyrande! Arthas: Icebound Fort lol you can't hurt me! Illidan: Muti!!! Arthas: Bone Armor haha such a noob my pet hits higher than your rating!! Illidan: Rawr! I'll kill you! Cold blood Evis! Arthas: Dodge lolol Arthas: Rune Strike crit haha go back to your 1300 bracket ass! Illidan: Damm DK's are OP. I can't go back to Tyrande now. Kil’Jaeden: Wtf you talking about! How can all your gear be red! I'll slice you for this! Illidan: Oh noes, I have to hide in Black Temple, Kael’thas, wanna come with me? Kael’thas: You will set me up with Vashj right? Illidan: Eww man, though whatever floats your boat. Kael’thas: Coooool! 6 Hands man, if you no what I meen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kael’thas: Coooool! 6 Hands man, if you no what I meen.. said: ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 nerf dk, buff rogue topicinden mi nerden bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 DK larla ilgili verdigi mesaj cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ismail dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yahu bir kez daha yazık bu adama dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ahaha epic bu aahah bana da lololo yaparsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 komik...............not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yazmıcaktım dayanamadım.Dk bir tane mlee vuramadan bir rogue un hp sini %40 a bir frost mage in hp sini %60 a çekiyorsa bu oyunda bir sorun var demektir.700 er resiliencemiz var rogue-mage olarak.Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 barath, eleştirme yada herhangi kötü bir amaçla değilde nasıl oluyor o? pvp ile hiç alakam yok, dk yı da yeni yeni öğreniyorum meleesiz nasıl yapılıyo ya o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aket-Atum said: barath, eleştirme yada herhangi kötü bir amaçla değilde nasıl oluyor o? pvp ile hiç alakam yok, dk yı da yeni yeni öğreniyorum meleesiz nasıl yapılıyo ya o ? dot dot dot dot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 imblindnotgay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aket-Atum said: barath, eleştirme yada herhangi kötü bir amaçla değilde nasıl oluyor o? pvp ile hiç alakam yok, dk yı da yeni yeni öğreniyorum meleesiz nasıl yapılıyo ya o ? İcy touch 4-5k arası,dead coil 3k.Adama bir tane vurdurtmuyorum yaptığı damage 7k.Holy pala buble ı asılınca taktiğimiz kaçıp balonun bitmesini beklemek.Geçen gün sprinti bastım adam arkamdan instantlarla 7k attı.Hem spell damage hem mlee damage üstüne bide sürekli vuran petin damage i,hem dk ya inanılmaz bir oynama kolaylığı hemde arenada böyle ratingleri görme kolaylığı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5k icy touch u full ap procla vuramıyorum ne dkymıs 800 resillence o kadar critliyo. ssle gelin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Dk lara nerf şart, hero mero class ayağına birşey bu kadar abartılmazki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 başarılı olmuş güldüm :) ayrıca topic elden gidiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Şaşırırdım zaten gitmese :) DK'lar insanların yüreğine oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 10 numara valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar