Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Feel hurricane II # FEEL HURRICANE II # 350W Powersupply # 20 ve 24 Pin Uyumlu # Önde devri ayarlanabilen Fan Controller # 14 cm mavi ışıklı fan # Arkada 14 cm egzost fan # Dual Usb 2.0+Audio+Speaker+Firewire IEEE # 1394 Portları # Vidasız # Ölçüler: 47X21X43 cmCooler master Renk: Siyah Boyutlar: 185(W)x 413(H)x 486(L)mm Material:SECC Agirlik:6kg M/B Tip: ATX, Micro-ATX 5.25" Sürücü: 4 3.25" Sürücü: 1 (dis) ; 6 (gizli) Sogutma Sistemi: 120mm ön fan (opsiyonel) 120mm arka fan I/O panel:USB 2.0x2, MICx1, SPKx1 power supply: yokAerocool vtouch # Kasa Tipi: Mid-Tower # Renk: Siyah # Malzeme: 0.6mm SECC # Boyutlar: 430 x 200 x 440mm # Yuvalar: 4 adet 5.25" (Dış) , 1 adet 3.5" (Dış) # HDD: 90 derece açılı 5 adet iç yuva # PCI Yuvaları: 7 Slot # Giriş/Çıkış Portları: 2 x USB2.0 , e-SATA, Kulakılık ve Mikrofon # Arka fan: 120mm, 1200RPM, 62CFM(max.), 25dBA, Sleeve bearing # Yan kapak: Akrilik/Şeffaf (2 fan takılabilir) Sizce hangisini almalıyım fiyat olarak hepside birbirine yakın üçünden birini almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Sonuncusu coolermaster degil. Ben aerocool s9 derim, vtouch in yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o kasa hiç benlik birşey değil :) bu arada düzelttim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Senlik derken? aradigin nedir ki? aerocool diger 2 alternatifden de daha iyi kasa uretiyor bence, birde s9 un 4 farkli modeli var, 40cm fanlisindan vtouch paneli olana, veya 480w lik H-power psu bundled modeline kadar. ama tabi senin bilecegin is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 coolermaster rc 690 aldım 2 hafta önce, 460 watt güç kaynağıyla beraber geliyor. memnunum baya, internette de çok olumlu yorumlar var kasayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok büyük devasa birşey aramıyorum baktıgımda yandan dev fanlı bir resimi gördüm onu diyorsan eğer ehehe bu arada rc 690 haddidden fazla büyük at koşturulur onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gothic said: çok büyük devasa birşey aramıyorum baktıgımda yandan dev fanlı bir resimi gördüm onu diyorsan eğer ehehe Boyut olarak vtouch ile ayni, yan taraftaki 40cm lik fan opsiyonel, on kapak mesh oldugu icin hava sirkulasyonu diger kasalara gore daha basarili. psu daha kaliteli psu yu birlikte almak istiyorsan falan filan. s9-a mesh olarak bakicaksin modele. yan kapak icin akrilik veya celik olarak panel secenekleride var. hani illa yan tarafta diger alternatif gosterdigin kasalar gibi olmasini istiyorsan oda mumkun yani. istemedigin model s9pro =] yok israr etme kardesim diyorsanda 3u arasindan aerocool derim yine. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Birincinin inanılmaz çirkin olduğunu düşünen tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Feel in guzel kasasi olmadigindan dolayi soyleme geregi duymamistim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kasa dediğin böyle olmalı. In Win Allure, sanat eseri mübarek... Hatta ürünün incelemesi; http://www.metacafe.com/watch/1015887 Üç seçenektende 1.si (Hurricane II) iyidir ama power suppley'i değiştirmelisin. Bu da ekstra maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mirage said: Birincinin inanılmaz çirkin olduğunu düşünen tek ben mi varım? 747motoru yutmuş kasa.. çok fazla sayıda satılmasının ve tutulmasının sebebini hâlen çözebilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ilk çıkan hurricane'lerden var bende, siyah olanlardan. da bu hurricane II'ler harbiden çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 "evin bahçesine uçak düştü bizim arkadaşlarla ordan topladığımız parçalarla yaptık" gibi harbiden 1 kasa, 350w zaten anca o fanlara yeter :p coolermaster güzel gibi, bende coolermaster var ammo 533, 1.5 yıldır sorunsuz mutlu mesut kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mirage said: Birincinin inanılmaz çirkin olduğunu düşünen tek ben mi varım? yalniz degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 en ucuz kasalar bunlar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gigabyte'ın bir modeli vardı bende, kasa bilgisayarcı vitrinine fırlatıldı ama sağ çıktı (içindekilere de birşey olmadı). 460watt psu'lu model, hardcore kullanmayı düşünüyorsan tavsiye ederim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Desktop makineyle kavgaya mi gidiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yalnız o kasa kapagı kafa keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Esh said: en ucuz kasalar bunlar di mi Tabiki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 30$ daha koy $oyle bi$i al ille de pencereli alacaksan. raidmax ekonomik ama $ik kasalariyla sukse yapiyo 1-2 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çok ışıklı kasa iyi değil, kullandım ordan biliyorum ışığı kapatınca oda pavyon gibi oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yok antek mantek falan, domates kasasi kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cok pis hava yapti ='[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o fan controlleri görmüştüm bende dur bakalım s9-a mesh alıcaz karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 daha adam gibi bi kasa bu. mantikli. kapakta da 2 fan yuvasi war, oralar bo$ gelecek, intake icin extra fan ihtiyacin olacak sicak bir sistem kuracaksan. Fanlar icin $oyle bi gozat, hatta Umit Ozat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar