aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Quadrophenia said: Özet veren kanal yakalarsanız bi ses edin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dışardaydım izleyemedim maçı. mesajlar geldi goller için merak ettim baktım şimdi de, delgadonunki çok pis bi şut yalnız. holoskoda yani efsane gol atmış topu görmedim ben dasd şık goller atmışız ama ankarasporun penaltısı ilk başta penaltı değil gibi ama üzülmez çekio bariz. ama içerde olsa selçuk dereli çalmicaktı. çaldı 1 kere sonra yan hakem içerde deyince penaltıyu verdi. ligde de ankarasporu yenebilirz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yusufumda gol atmış aslanım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yusuf halısaha golü atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ankara her türlü alır yazacaktım. meğer maç bu akşam oynanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tellonun omzuna jant kapağı atmışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ankaragüçlü taraftarlar atmış. ne amaçsızlık artık. bize bursa da bişey atılmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sivas gelirse kupada yenebilir bizi fener gelsede bidaha yensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fener gelirse fuhuş olur, you will never walk alone'a koşarız. sivas gelirse ki öyle bir ihtimal yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 daha önceki kupa maçlarını fuhuştan sayıyorsunuz yani. Yeni gelin havası var sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 inönü saraçoğlu demeden kaç senedir ağlatıyo fener gururlu 3.ler böyle şeylerle mutlu oluyor demek hmm tamam abi kesinyenersiniz. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çocuk siz hangi kupada bizi elediğinizi gördünüz yahu ? sadece son 3 senede 2 kere eledik sizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu sene fener çok kötü avrupada'da yok ligde berbat. kupa yı alır gibi geliyo bana. tşört te yaptırır. fortis türkiye kupası tşörtleri :D ahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 finalde feneri isterim ben karşıma sivas bjkyi devirir finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 geröi bjk kimse farkında olmadan havayı aldı hele bu maçtaki 2 gol direk herkezi havaya sokmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Beşiktaş finalde sivasa kaybeder ama feneri eler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 boş muhabbet bunlar abi. fenerin bjkyi havada karada yenceği o kadar net ki bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 siz sivası bi eleyin konuşuruz. Gerçi bülent size yine yatar finale çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 anca ağlarsın sende burda o yattı bu yattı diye :) peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hadi git burdan! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fener bu sene kupayı alsın bende nickimi top lama yapmazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bLackcha0s said: siz sivası bi eleyin konuşuruz. Gerçi bülent size yine yatar finale çıkarsınız. Meali; SİZ SİVASI YENİN ÖNCE SDF * lan eyvah ya yenerlerse şimdi.. belli olmaz ki bunlar bizi de yendiler gene.. * ... GERÇİ YATARLAR SİZE EHE /AÇIKKAPI BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 holosko içine vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yahu sivas herkesi yeniyor nedense bi fenere gelince 4-5tane yiyor.Laf olmasın diyede 2gol atıyor.Sonra hangi takım fenere 2gol atabilmiş diye savunma yapıyorsunuz. nasıl? sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aha, tüm entrilerim silinmiş... sivas yüz bulursa üste çıkabilen bir takım. galatasaray ve beşiktaşta o potansiyel olmadığı için yakaladığında affetmiyor. ama fenerbahçe, özellikle alex ve roberto carlos alttan almayıp düzgün oynarsa acımıyoruz. ne sivasa ne de diğer 16 kardeşine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar