raw power Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 GERGE said: yozdil@hurriyet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben çok eğlendim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ahah :D süpermiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 haha ben okurken eğlendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben çok beğendim yazısını. Özellikle son kısmında çok güzel iğnelemiş memleketteki belediyecilik anlayışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dil bilgim gelişti ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Arada eğlencelik yazıda atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 genelde severim yözdil in yazılarını ama bu seferki cidden olmamış. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ilk değilki bu her seçimde ve bikaç konuda daha bunu yapmıştı bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yalnız hepsi gerçek ya, adam üşenmemiş düzenlemiş hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 said: Servet Mucuk dfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Son kısımdaki belediye olayı dışında hiçbirşey yazmıyor bu yazıda.Forward mail gibi yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hauahuh yılmaz özdil said: Beraber yürüdük biz bu yollarda... 2002 2003 2004 2005 2006 Durmak yok, yola devam... 2007 2008 2009 Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana... * Yiğit şimdi ne yapacak? * Büyük düşün! * 2010 2011 2012 2013 Baş ol da, istersen soğan başı ol... 2014 2015 2016 2017 Soğan başbakan... Cücük Köşk’e çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o değilde dünkü yazısı güzel Yılmaz ÖZDİL Böyle başa böyle tarak Gazetelerin internet siteleri, demokratik birer platform aslında... Her haberin altına yorum yapılabiliyor... Vatandaş, o haberle ilgili ne düşünüyorsa, yazıyor. * Deniz Baykal, basın toplantısı yaptı, "devletin rakamları"yla krizi anlattı. * Yorumların bazıları şöyle... * (Kelimesi kelimesine aktarıyorum, vatandaşın görüşüne müdahale etmemek için harf hatalarına bile dokunmuyorum.) * "Kriz dellallığı yapma", "Kem küm etme", "açlık ve sefalat eseriniz", "Senin yüzünden millet veremdem kırıldı şimdi herkes tok", "Baykal gelse IMF'den bi müdürü getircek", "oh be ne kolay bu sorunların sebebi hükümeti gozterip işin içinden çıkar", "ne yazıkki amerikada obamanın getirdiği heyecan ve umudu taşımıyor", "boşa konuşma senin döneminide biliyoruz yag karne ile gaz karne ile aman seni bi daha almayalım", "bu tablonan sebebi baykal", "sayın Erdoğan yüzünden kafayı sıyırma noktasına geldi, ah sayın başbakanım ah bu adam kahrından ölürse senden bilirim!", "ortalığı yatıştıracağına kariştırıyorsun, kriz duasına çıkmış, akpyi sorumlu tutacak!!!", "Sayın Baykal koltuk için değil vatan için mücadele edin", "ergenekoncu baykal seninde foyan çıkar yakında", "sen nerden biliyon dangalak", "baykal zamanında maliye bakanıydı ekmek karneyle dağıtılıyordu", "emekliden bahsetmiyor, baykalın tuzu kuru çünkü", "bilinçli konuş", "senin bunlardandamı haberin var", "bu saçmalıklara inanan chpli varmı", "kişisel çıkarları için konuşuyo..." * Başbakan, Elbistan'daydı o sırada. Mahzuni'den okudu... "Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana!" * Alkışladılar. * Uzatmayayım... Dolar 4 lira bile az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Durmak yok Özdil Space devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yazının içeriği konusunda ne düşünüyorsun Horizon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Evet bu sefer sanki ilk akla gelen yazılmış sanki ama genel olarak ele alırsak bende seviyorum yazılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ahahah bende uzun zamandir diyordum su kullanici yorumlarina biri el atsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yilmaz+ozdil+in+klavyesinde+enter+tusu+olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bu baya iyimiş :). http://sozluk.sourtimes.org/ said: en son toplantımıza orta yasli metroseksuel ve cinsel konularda acik goruslu francis adındaki arkadaşımızı da davet etmiştik. sohbet koyuydu. "ben yarınki yazıyı yazıp da geleyim." dediğinde kameramı kapıp arkasından gittim. özdil usta excel'i çok iyi kullanıyormuş gördüm. işte o video. video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Aahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://img259.imageshack.us/img259/7258/yozdill.gif ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Adam haklı. İktidarın kafa bomboş, iktidara oy verenlerin kafa daha bi boş. Sanırım boşluklarla en güzel şeyi anlatıyor. Ne koyarsan koy dolmaz bu kafalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Horizon birde içeriğe dair yorumlarını okuyabilsek sürekli şekilden çakmaya çalışacağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 lfkdjlsdkjf gif süper yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar