raw power Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 haberden said: Ermeni açılımının tartışıldığı Türkiye'de en ilginç açılım MHP'den geldi. Ermeni kökenli Haço Keleş MHP'den aday oldu. Bakırköy'de MHP'nin meclis üyeliğine Ermeni kökenli Haço Keleş seçildi. Haco Keleş, MHP'den gelen teklifi, "Toplumumuzu ifade etmenin bir yolu, kültürler arasında diyalog görevi üstlenmek için olumlu bir adım olarak düşündüğümden kabul ettim" diyor. link
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 MHP den de böyle bir açılım geldiğine göre herkes taviz vermeye başlamış demektir.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hiç bi mhplinin (siyasetçi olarak ülkücü gençliği kastetmiyorum) ermenileri keselim atalım dediğini duymadım valla. ama bu çok acayip bi durum.
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ermenilerin hepsini aynı kefeye koyalım diyosunuz siz o zmn
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Fededen vicut açılımı yapsam bunlardan iyi oy toplarım. IMIRGASIZLAR
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 taviz mi? hani herkes esitti yahu, bundan dogal ne olabilir? tipik turk insani halleri iste.tam asker kafasi yerlesmis, uzerine denecek birsey yok..
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bunu taviz olarak algılayanlar varsa , onlara hitler sizi bekliyor demek istiyorum.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sorun milletin Ermeni aday seçmesi, Laz muhtar belirlemesi veya Kürt milletvekili olması değil. Sorun bunların reklamı yapılarak etnik kışkırtmaya gidilmesi. Elinizi vicdanınıza koyup cevap verin. 10 yıl önce hangi belediye başkanı alevi, hangisi sünni veya hangi muhtar kürt hangisi çerkez diye bir tartışma, medyada 2 gıdım haber oluyor muydu? Hayır olmuyordu. Yine bazı yarım akıllılar, komplo teorisi, cia cart curt diyecekler umrumda değil. Bizzat ABD kontrolünde sistemli bir şekilde yürütülüyor bu politikalar. 90 yıla yakın senedir beraber, bu tartışmalara girmeden yaşayan bu millet, bugün kürtle çerkezle saçma sapır işlerle uğraşıyor. Etnik oyunlardan medet uman ABD liberalleri, ABD sosyalistleri, birazcık da insan olmakla, millet olmakla, adam olmakla uğraşsalar keşke.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Dediklerinde hak payı var ama , eğerki bunlar oyun ise oyunun amacı da buradaki gibi söylemlerin çıkmasını sağlamak işte. Biz kendimiz ne olucak kardeşim öncedende bu memlekette ermeniler büyük görevler yaptılar içiçe yaşıyoruz dersek. O oyunlar ters tepip bizim yararımıza olur. Ama sen okadar oyun görmüşsün tarihinde , tarihinden ders almayıp saçma sapan , ulan nasıl ermeni seçerler bak taviz veriyorlar dersen , oyunu yapanlar sana bi tarafı ile gülüp aha işte gene Türkleri hallettik derler. Ve sen kendini bunlara karşı açmadıkça o oyunların sonu gelmez.
Arma Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 AKP de satanist milletvekili adayı çıkarırsa tam olur.
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 düzeltelim; aday ermeni değil, aday ermeni kökenli. arada fark var; ikisi de t.c. vatandaşı.
Hao Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ninjaturtles said: bu arada bi anket yapalim, ermeni veya kurt basbakaniniz olsun ister misiniz diye.obama'yi destekleyenlere ozellikle soralim, onlari anlamaya calisalim.tabii ki yuzde doksan istemezuk diyecektir, anliyorum.kafa 100 sene oncede bozuk plak gibi donup durdugu icin normaldir. tanri turku korusun ve yuceltsin. Turgut Özal ? İsmet İnönü ? Bye.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Hao said: ninjaturtles said: bu arada bi anket yapalim, ermeni veya kurt basbakaniniz olsun ister misiniz diye.obama'yi destekleyenlere ozellikle soralim, onlari anlamaya calisalim.tabii ki yuzde doksan istemezuk diyecektir, anliyorum.kafa 100 sene oncede bozuk plak gibi donup durdugu icin normaldir. tanri turku korusun ve yuceltsin. Turgut Özal ? İsmet İnönü ? Bye. Turgut Ozal? (bi daha yaziyorum aamiyosa diye)
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 GEd said: http://www.bobiler.org/monte.asp?m=96098 Oha 3 asır wallpaper olacak bir resim efsaneymiş euahuxdhsad
Rock Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fizban said: düzeltelim; aday ermeni değil, aday ermeni kökenli. arada fark var; ikisi de t.c. vatandaşı. Hep merak etmişimdir aralarındaki fark ne?
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 birinin tabiyeti Turkiye digerininki Ermenistan.
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ulan ne sağ sağ kaldı ne sol sol karman çorman kapatın bütün partileri tek parti devrine dönelim
Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mhp türk partisi mi türkiye partisi mi? eğer sadece türk kökenlerilere yönelik bir parti olsa dtpden farkı kalmazdı. böyle bir sorunları olmadı ki şimdi millet şaşırıyor. şimdiye kadar yapılmadıysa aday şaşırım. o kadar demokratiğiz diye geçiniyoruz kaç tane ermeni milletvekili oldu ya da rum kökenli fln? hristiyan kaç milletvekili var bırakın onu bayan kaç milletvekili var? adamlar yapılması gerekeni yapınca şaşırıyoruz. tc vatandaşı olan herkes istediği gibi siyaset yapar gider başbakanda olur halk seçerse problem yok.
Öne çıkan mesajlar