Larva Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Efsane bir oyun bulmacaları çözerken zamanda geriye gidip kendinize yardım ediyosunuz paradox yaratmadan. Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ahaha paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 avsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 feci sardı 15. leveldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 enrden akıllarına gelio lan böyle oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kongregate kullanın canlar , sene öncesinde oynuyoduk bu oyunu orda.. mükemmel oyundur ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 upluyorum falan ama inat yaptım 29. bölümdeyim çıldırıcam neden bir zamanlama beceremiyorum neden! Neden o kutu düşerken time stop yapıp üstüne zıplayamıyorum , neden zıplamamı engelleyen bıdı orada duruyor sorarım herkese ben bunu.. ağlıcam lan.. kaçıncı denemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 tunch said: kongregate kullanın canlar , sene öncesinde oynuyoduk bu oyunu orda.. mükemmel oyundur ayrı konu :) güzel oyundur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar