Xoo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Nereye açıcağımı bilemedim, internetten indirdiğim dvd ripler 700mb oluyor HD riplerde genelde 2gb civarı fakat bazı HD ler 300mb oluyor ve aynı 2gblık kalitede oluyorlar bunun olayı nedir çok merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 www.300mbmovies.com zaman olmadığında iyidir, candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Vay be nerden indiriyorsun ki bide çözünürlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nası iş lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 görüntü kalitesi falan iyi oluyo bunların ama çok sıkıştırıldıgı için izlerken sık sık takılıyolar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yıldo baggins said: www.300mbmovies.com zaman olmadığında iyidir, candır. rapidshare (td) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aga torrenti yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hd ripler torrentlerde olmuyor genelde. özel bir tracker bulabilirsen belki onda olabilir hd ripler için ayarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ben HD riplerimin hepsini torrentten çektim. Bildiğin mininovadan falan arattım HD çıkıyor yani arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 gerçekten bende merak ediyorum nasıl başarmışlar acaba.. Birde İpod,iphone için iyi birşey . Deniyeniniz oldumu hiç mp4'e çevirince görüntü kalitesi bozuluyormu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=1495619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.7indir.com kendi şahsi sitem bizzat ordan indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar