reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: hangi tür kitaplarda? programlama tabiki de.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 OHA KONUYA BAK NOLMUŞ Bİ BULAŞIK YIKADIM NE HALE GELMİŞ 6. SAYFA VOŞ!
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 temiz yıkadın mı? böle soğuk sudan geçirip geldiysen eğer?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kendimi gördüm. reklamlardaki gibi tinnng diye görsel bir efekt bilem oluştu.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 konuyu açan kişi yok yannız hala ortalıkta. :D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bizi okuyarak gideriyolardır sıkıntılarını zaten. başka bişeye gerek varmı
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 saat 2 olmuş ben yattım kızlar sizde çok durmayın hadi bağim
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 brighton da yapacak şey bulamamak çok normal yahu brighton sı kı cı.. Londra'ya alalım sizi
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 londra bana çok büyük gelio hoost a nası gelio bilmiomda ben antalyalı vatandaşım su-deniz falan lazım sesu. gelmiyom ben. :D
h_oobastank Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 himmm sen avrstryaya gt sat bzi whip bnce knsma ... satenn fake falan ... bilmiorm bn topic acarken ciddidim ama eylendim ))dier arkadas icin bi si diemicem turkce bilmioo haberi bile yok garipcann!! bi de fake diilimm :D skliormm hala londra da kalabalik yhaaaa bn yasayamam orada kck sehir insaniyim... ama bn b kadr atraksynsz b kent gormdm ... ha bi de whip istek ustne HEY!!
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 antalyalıymış lan bunlar 3 öğün dövmek lazım bunları
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kermit şimdi sende antalyalısın bak. biliyorum. hatta hatırlıyorum seni. yoksa o fistan mıydı ya. ne bilim işte ben buluşmada birinizden birini gördüm ama hanginizi bilmiom. ama sendin. B. Onat'ta yürümüştük. :D
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dur dur pirate miydi neydi öyle bi baramı ne gittiydik nefr felan yengeyle geldiydi omu lan ? tipinizi unuttum ama ben sizin yolda görsem tanımam yani tunca vendigo diables felanda vardı hatta. hatta eternalus bile vardı ondan mı bahsediyon yoksa görsem tanımam ama 4 sene geçmiş
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 trapt sen ben B.Onat'tan öyle gittiydik bişi olduydu ben öyle hatırlıorm. Vendigo falan vardı he ya doru. Trapt ya da Sworial ikisinden biri işte. Nickleri buydu yani adamın. Bide Hocaefendi vardı sanırım ? Pirates e gittiydik he ya. :) öyle işte. vay be kermit. mucks.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 On 02.03.2009 at 02:47, kermit dedi ki: dur dur pirate miydi neydi öyle bi baramı ne gittiydik nefr felan yengeyle geldiydi omu lan ? tipinizi unuttum ama ben sizin yolda görsem tanımam yani tunca vendigo diables felanda vardı hatta. hatta eternalus bile vardı ondan mı bahsediyon yoksa görsem tanımam ama 4 sene geçmiş o zaman 4 sene geçmişti şimdi ne bok yicen fdsf s:D
Öne çıkan mesajlar