eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bu gün sokakda dolaşırken gördüm... asmışlar haritayı falan... sonunda dedim... burayada metro gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 haber verim dedim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya o diil de bu yeni yapılan metrobüs hattı nerden başlıyor anadolu yakasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok içlenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kadıköyde de var yıllardır eminönü iskelesinin önünü kazıyolar bi ara dikkatimi çekti bi bakıyım dedim kadıköyden kartala metro hattı.Hangi ara dere yaptılarsa artık yada yapmaya devam ediyolarsa hiç ses seda cıkartmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 erucalavera said: ya o diil de bu yeni yapılan metrobüs hattı nerden başlıyor anadolu yakasında ? söğütlüçeşme (fb stadının oras) - zincirlikuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok hüzünlü bir haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 maç sonrası trafiği bi nebze azaltsa o metrobüs başka bişi istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bişi değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 metro olduğuna eminmisiniz? ben tünel diye biliyorum o çevreye kağıthane beşiktaş trafiğini rahatlatacak 7 tane tünel yapılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 7 tünel artı metro... kabataştan gelcekmiş... zincirli kuyuya doğru gitcekmiş yanlış görmediysem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sora hepsi birbirne vurcakmış tak tuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 said: Büyükşehir Belediyesi’nin “7 Tepe 7 Tünel” projesi kapsamında başlattığı Dolmabahçe-Dolapdere, Piyalepaşa-Kağıthane Tünel Yolları birleşti. Beşiktaş metro değildir sanırım , varsa yeni proje bilmiyorum. Ama biten yukarıda yazılı olan tünel. Sadece açılışı yapılacak. İşi bitti yani hazır. böyle göstermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şişhaneye atatürk oto sanayiye metro yapmışlar ama sabah saat 10dan sonra belli aralıklarla çalışıyor.. ne anladım ben o işten, gerçi geçici bi süre için olabilir bilmiyorum. bide bu arada söğütlüçeşme metrobüs hattı yaklaşık 10 saat sonra açılıyomuş. bence daha kotu olucak trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şöle bostancı - hisarüstü işte bostancı - taksim gibi metrolar da yapsalar ne harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yok daha proje zaten... planladık yazıodu reklamlarda panolarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 metrobus merter trafigini acayip rahatlatmisti yahu guzel bence. ramazan disinda tabii, ramazan ayinda iftar saatinde hicbir yolu yok trafigi rahatlatmanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Horizon said: said: Büyükşehir Belediyesi’nin “7 Tepe 7 Tünel” projesi kapsamında başlattığı Dolmabahçe-Dolapdere, Piyalepaşa-Kağıthane Tünel Yolları birleşti. 7 tepe istanbulun genelinde ama o 7 tünel de avrupa yakasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 etilerden fenerbahçeye metroyla gidicem bi gün eet bi gün. inanıyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Aiko said: şişhaneye atatürk oto sanayiye metro yapmışlar ama sabah saat 10dan sonra belli aralıklarla çalışıyor.. ne anladım ben o işten, gerçi geçici bi süre için olabilir bilmiyorum. Seçimlere yetiştirmek için oyuncağını tek şeritli yaptırdı Topbaş efendi, onun için teleferik gibi tek metro gidip dönüyor o hatta. Çift şeride çıktığında adam gibi çalışır heralde, o da bir sonraki yerel seçime artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 metro dediğin... neyse bizim metrolar da iyidir, geç olsun güç olmasın. beşiktaşa hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bence metro dedigin... beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 zamanında cep doldururken insafa gelip yılda 1-2 kilometre metro yapsalarmış şimdi bizidme baya elle tutulur hoş hatlarımız olucaktı muhtemelen. şimdi yemiyolarmı derseniz en azından yerken yılda 1-2 kilometre metroda yapıyolar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar