Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha budur iste. begendim baya değisikmis.
vista mı kullanıyosun, yoksa tema falan mı.
media playerın adı ve skini varsa.
hava durumu şeysi nedir.
sagdaki saat nedir.
Mesaj tarihi:
Şimdi Vista kullanıyorum normalde fakat SlanXP3'ün vista için olan versiyonunu kullandım.

Şu siteden SlanXP 3 vista'yı indirebilirsiniz: http://psycob.deviantart.com/art/SlanXP-Edition3-for-VistaBasic-68107481

Ama vistada çalışması için gene o adreste verilen StyleSelector'ü indirmeniz gerekiyor.

Neyse ondan sonra Rainmeter programını indirdim.

Medya oynatıcı için MKG Plus skinini/eklentisini kullandım.

Ancak baştan söyleyeyim o sadece winamp için yardımcı programcık Winamp ile birlikte açtığınızda winamp üzerine dönmeden şarkıları yönetebiliyorsunuz direk onun üzerinden.

Hava Durumu için HUD.Vision skinini/eklentisini kullandım Rainmeter'a kurupta. (Daha bir sürü şey var HUD.Vision da upload/download , Ram , SysInfo , Mail vs.)

Yukardaki saat ve tarih Generic's Rainmeter eklentisi.

Yandaki barı da RocketDock ile yaptım.

Not: Saat ve Tarih'in normal boyutları normalde öyle değil fakat ben kendime göre Edit Skin seçeneğiyle deneye deneye ayarladım. Saat için: MeterHour'un Fontsize'ı 40 , Meterminute'ın 16 , MeterAMPM'in ise 9 bende.

Tarih için: MeterMonth'un 30 , MeterDate'in 14 , MeterDay de 9 olarak ayarlanmış durumda.

HUD.Vision temasındada hava durumunu Türkiye'ye göre ayarlamak ve gösterimi santigrat olarak değiştirmek gerekiyor bunun nasıl yapıldığıda HUD.Vision linkinde belirtilmiş.

Herşeyi anlatmışken duvar kağıdını da vereyim bari.

Tık
  • Yeni Oluştur...