dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şimdi bilmiyorum kesintisiz mi izlediniz filmi.. ben arasız izledim. süresi normal film standartına göre biraz uzun. ama 3d'nin getirdiği rahatlıktan ve limitlemelerden dolayı (mal mal etrafa bakıyorum olm! biraz vakit vericeksin tabii) bundan sonra çekilecek 3d filmlerin sürelerinin daha standart 2d film süresi olan 90-120 bandından 120-150+ bandına kayacağını söylemek tutarsız bir tahmin olmayacaktır sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 teknoloji gayet güzel fakat konu bildiğin pocahontas olmuş. izlemek gerek. Xpand3d de öyle aman aman bir teknoloji değil bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet en azından her sinema salonunda 3d standart olana kadar filmlerin ortalama suresi normalinden daha uzun olacaktır soyledigine gore. ne zaman ki bu teknoloji sıradan bir olaya donusurse tekrar eski surelerine donebilir belki filmler. ancak bu surecin ne kadar uzun sureceginin de etkisi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 xpand vasat geldi bana da, keşke IMAX'te gidebilseydim. Ayrıca 3d'nin sunduğu rahatlık diyenlerin kafatası yapılarını merak ediyorum. O gözlükler kadar ergonomidüşmanı gözlük görmedim hayatımda ya. Pazarda 1 liraya aldığın dandik güneş gözlüğü o kadar ağrıtmaz kulaklarının üst kısmını falan. Eğer her film 3 saat olacaksa mutlaka düzgün gözlükler yapmalılar. Konforlu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 xpandin çok farkı yok hatta benim gittiğim yerde biraz renkleri daha az soluktu reald3dye göre. bi de nasıl öyle acayip bi şey değil ya resmen iki gözünüze farklı görüntü yollayıp 3d görüntü oluşturuyorlar beyninize aynı perdeden. çok harika bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.foxscreenings.com/media/pdf/JamesCameronAVATAR.pdf senaryosu verilmiş nete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sam said: helal cameron amca, 12 yıl sonra bir döndün, gene rekor kırdın ki artık filmlerin sinemaya varmadan korsanı çıkan bir devirde yaşıyoruz. 2000 sonrasında rekor kırmak artık zor. aslında bunu bende merak etmiyor değilim. bu internet bizi bitirdi olayı harbiden gerçek değil gibi duruyor bu listede. tabi izleyici sayısı ile bir karşılaştırma yapılsa daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu liste enflasyona vurulmamış liste, enflasyon ayarlı listede sanırım rüzgar gibi geçti filan zirveye oynuyordu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 DarKRideR said: http://www.foxscreenings.com/media/pdf/JamesCameronAVATAR.pdf senaryosu verilmiş nete :) Senaryoyu şöyle bir okumaya başlayınca ya bir extended gelecek ya da filmin açılışını direk kesmişler diye düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sam said: bu liste enflasyona vurulmamış liste, enflasyon ayarlı listede sanırım rüzgar gibi geçti filan zirveye oynuyordu eheh heh tabii, bunu hesaplarsak Star Wars direk birinci, 77'de 800 milyon dolar yapmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sam said: bu liste enflasyona vurulmamış liste, enflasyon ayarlı listede sanırım rüzgar gibi geçti filan zirveye oynuyordu eheh bir de son elli yıldaki en büyük krizlerden birini yaşadığımızı ve yükselen işsizlik vs yi hesap etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sadece enflasyon olarak bakmamak lazim eskiden insanlar sinemaya gidemiyor, salonlar sinirli hem de fiyatlar yuksek. hadi amerikada sartlar kismen iyi olsa da filmler yurtdisina cok zor cikiyor, ciksa bile sinema kulturu oturmamis, filan fistik.. misal amerika rakamlari uzerinden konusursak, star wars'u toplamda 180 milyon kisi izlemis, avatari ilk haftasinda yaklasik 50 milyon. yani highest grossing olsa bile, su anda amerikada star wars'u birak, the dark knight'i bile gecebilmis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aynı şekilde eskiden insanlar sinemaya gidiyor, çünkü dvd, vcd vs olayları beleşe sokağın karşısında satılmıyor, ya da daha eskiye gidilirse herkes tv bile yok. o nedenle sinema tercih ediliyor görsel eğlence olarak. 1-2 ay geçince daha net bir rakam çıkacaktır ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ki şöyle bir bilgi de verelim, Büyük Buhran döneminde sinema gişelerinde toplanan hasılat giderlerini, sinema tarihi boyunca oranlarsak o dönem ki kadar kâr hiçbir zaman elde edilemedi. Büyük Buhran dönemine ABD'nin en ucuz ve sürekli eğlencesi olması zaten Hollywood'u bu kadar zengin ve güçlü yaptı. Nitekim Büyük Buhran'da dünya üzerinde ciddi bir şekilde etkilenmeyen tek sektör sinema sektörüydü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/13443256.asp?gid=245 Avatar izlemek tehlikeli mi? said: Bu yeni algısal deneyim daha fazla zihinsel çaba gerektiriyor ki bu da başağrılarını kolaylaştırıyor amerikalılar feci aptal... zihinsel çaba.. hmmm go oynamak beyin kanamasına yol açıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 lol hiç düşünmeyelim ot gibi yaşayalım.daha güzel bi hayat cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bugün gittim daha. inanılmaz beğendim.mükemmeldi. keşke daha uzun olsaydı oturup izlerdim yani kitlendik filme. ve avatarda ağlamayı başaran ilk insan benim herhalde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ne yazıkki değilsin bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bir daha izleyebilirim ben. inanılmaz beğendim. avatar istiyorum sdfg öyle bi ırk istiyrum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Çok beğendim (tu)(tu) Yalnız filmin sonlarına doğru gözlerim mi alıştı nedir, büyüsünü yitirdi. 3D'yi reklamlarda suistimal etmişler. Burnumun dibine kocaman kocaman yazılar falan, çok rahatsız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Hayatımda izlediğim en iyi kurgu, en iyi senaryo, en iyi 3d! Sinema tarihinde bir dönüm noktası. Orada yaşamak istiyorum bende bir Na'vi olmak istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hayatında izledigin en iyi senaryo buysa eger the usual suspects, the shawshenk redemption gibi filmleri izlediginde kalp krizinden geberirsin herelde. o değil de gerçekten ormanın renkliliği bitirdi beni. orda yasamak istiyo insan vallahi. hele o deniz anası gibi olan böcükler. yerim ben onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dostum 10 yıl videoculuk yaptım vizyon takip ettim. Usual Suspect ayarında bir sürü film sayabilirim sana, Quentin Tarantino imzalı. Usual Suspects oyunculuk ile oscar aldı Kevin Spacey in muhteşem oyunculuğu ile ( Kurgu da olağanüstü ) esaretin bedeli içinde aynısını söyleyebilirim. Oturup bir gece kafan güzelken 3-4 arkadaş kafayı yorup reservoir dogs, usual suspects, pulp fiction, fight club, forest gump gibi filmlerin senaryolarına benzer şeyler çıkartabilirsin. İşte burada KURGU ve senaryo devreye giriyor. Bence avatarı izle tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 7 yıldır vizyon bölümünü takip ederim, bu kadar saçmalayanını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 200 yillik senaryo, 5000 tane film var boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar