Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Arkansis said:

Birisi beni aydinlatabilirmi ?
Bu film icin normal 3d var birde real 3d var ve filmin asil olayini gormek icin real 3d de izlemek gerek dediler. Boyle birsey varmi ? Yoksa hepsi aynimi ?
İmax 3d de izlense nasil olur mesela ?

allah belasını versin o real d 3d olayının. hırs yaptım cinebonusta gidicem diye. hala izleyemedim ya :< umarım değer bu akdar beklediğime.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 13 ocak'ta gitmeyi planlıyorum acaba o zamana kadar gösterimden kalkar mı demeye gelmiştim ki hala yer bulamayanlar varmış. vazgeçtim o yüzden kalkmaz herelde.

baslıkta yazılanlara gore oncelikle real3d izlemem gerektigine karar verdim. mekan olarak da kanyon agır basıyor ama anadolu yakası sebebi ile nautilus'u da tercih edebilirim. kanyon'a gidenler zaten mutlu ayrılmıslar, peki nautilus'a gidenler ne diyor?

altyazılar falan da kanyon'daki gibi 3d mi nautilus'ta mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Filmi izlemediği belli, traileri da izlememiş hatta afişlere bile bakmamış mal oğlu mal,

Yeşil derili yerliler ne lan, "masmavi" ırka yeşil derili dedi herif,

kesin sağda solda duydu konusunu birşeyler yazayım da gündem olayım diye düşündü özürlü herif,

Mavi yerine yeşil yazdı diye, geri kalan bariz haklı (ve belgeli) eleştirisini gözardı mı ediyoruz? Süpermiş. Liseli gibi "mal herif, özürlü herif" falan diye tekrarlı tekrarlı girişilmesi de göz dolduruyor. Gözü kapalı fanlık galiba. (Hıncal'ı ben de günahım kadar sevmem bu arada, düşünün artık.)

Konu klişe ve yüzeysel gelmişti zaten, şimdi bir de arak çıktı. Aşkla savaşı harmanlayıp gişede başarı yapan yüzlerce klişe filmin, teknoloji ve bütçe açısından bir sonraki levela geçmiş öncüsü bence. Bunun dışında çok bir olayını göremedim. Dandik helikopter pilotu rolüne ünlü kız koymalarından ilerde sürüden ayrılacağı kabak gibi belliydi mesela. Bütün comeback'ler bile klişe ve tahmin edilebilir şeylerdi, son anda x yetişiyor da y ölmüyor tarzı. İnsan gerilmiyor bile artık :p

Yani 7.5 vereyim, hadi zorlayıp 8'e tamamlayayım efektlerin hatrına. Bu kadar sığ bir senaryoya, sırf para akıtılmış da efekt yapılmış diye neden bu kadar rağbet gösterildi anlayamadım.

Real3D salonunda izledim filmi, böyle gereksiz "ay balta attılar sanki bize saplandı" türü işler bekliyordum ama onlar hiç olmadı çok şükür :p Onun yerine tatlı bir alan derinliği vardı filmde.

Bu dağıtıp geri topladıkları gözlükleri bir yerlerden alamaz mıyız? En kötü ihtimal bir daha gidip, film arasında çıkmak suretiyle aldık diyelim :p 3D film ripi falan düşüyor mu internete? Perdenin bir olayı yok sonuçta, iş çekimde ve gözlükte bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla film gayet de süperdi ve devrim niteliğindeydi.

tabii her zaman kompleksli tipler ortaya çıkıyor çamur atıp kendini rahatlatma veya cool gözüküp sükse yapma amacıyla. harikaydı bence yani konu ilerleyişi biraz klişe bile olsa, öyle bir dünya hayalini bu denli başarılı olarak perdeye aktarmak her insan evladının yapabileceği bişi değil bu teknoloji ile.

helal olsun.

filme aşırı klişe diyenler, hollywood'dan nasıl olmuş da kahraman karakterin tüm destekcilerinin (grace, trudy mi ne, bi de o çok bilmiş diğer avatarcı falan) film sonunda öldüğü bir film çıkmış ona baksın bir zahmet.

Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio

Kusura bakma da filmi hiç izlemediği bariz belli bir adamın çıkıp o şekilde yorum yapması da "salladım tuttu"dan başka birşeye gelmiyor. Film eleştirmeye kalkıyorsan önce o filmi izleyeceksin arkadaş bu kadar basit, çıkıpta atıp tutamazsın bir film hakkında sonra,
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Real3D salonunda izledim filmi, böyle gereksiz "ay balta attılar sanki bize saplandı" türü işler bekliyordum ama onlar hiç olmadı çok şükür :p Onun yerine tatlı bir alan derinliği vardı filmde.

gideceğimiz salonun real 3d olup olmadığına internetten bakabiliyormuyuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

reald türkiyedeki olanaklar dahilinde şu anki en iyi sistem gibi duruyor. xpand için gereken silverscreen, parlak projektör gibi şeyler yok henüz sinemalarımızda, o yüzden iyi verim alınamıyor. imaxte de izlenebilir tabii ama bence reald daha iyi, en azından bu film için.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bu arada bugün dahi sinema salonu full idi. evet en ön köşeler bile doluydu. iki gün önceden aldık zaten bileti de.

O beni çok şaşırtmıştı ya. Benim bildiğim bir filmin salonları (süper film bile olsa) çıktığı haftasonu dolu olur, sonra rahatlamaya başlar. Ertesi haftasonu Cumartesi sabahı bilet almaya gittim, Pazar akşamına bile bilet bulamadım, mecbur haftaiçi iş çıkışı gittik sonra.

Herkes vasıflı 3D izleyip keyfine varmak istiyor diye böyle sanırım, başka açıklama getiremedim kendi kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

reald türkiyedeki olanaklar dahilinde şu anki en iyi sistem gibi duruyor. xpand için gereken silverscreen, parlak projektör gibi şeyler yok henüz sinemalarımızda, o yüzden iyi verim alınamıyor. imaxte de izlenebilir tabii ama bence reald daha iyi, en azından bu film için.

o zaman cinebonus sinemalarına mı gitmek gerekiyor ? galiba onlar real 3d

http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventcity=1&eventdate=1262815200&eventid=7148
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...