fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 pazar gündüz hilal göztepe uyar mı maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 leziz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 oo kadrolarda yer varsa bende gelebilirim hauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 pazar gündüz uygun, hatta işi gücü olan yoksa ne kadar erken o kadar şahane derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uyar bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Banada uyar pazar günü. Şu an 4-5 kişi kabul etmiş zaten. Şimdiden sahayı alın isterseniz yavaştan toplanır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evet pazar günü gündüz banada uyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Pazar uyar bana da. Yalnız dela ve dela gibiler gelmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 lig maçım saat kaçta bilmiyorum öğrenince haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hani olurda kaleciye ihtiyacınız olursa yazmıştım kendimi ama pazar bana uymuyor :) size iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bitch_ofbat aklımdasın sen kaleci olayı olduğu için eklemedim adını listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dela gelirse 10 gol atar, ama gelip izleyebilir de belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yok onu farkettim :) geçende sazanlamıştım bilmediğim için olayları bu sefer daha dikkatkiyim :p ama dedim zaten olsada listeye girebilsem zaman bana uymuyor :) en son halı saha maçında da ilk yarı gol yememiştim :p 9-0 filan önde kapatmıştık göz korkutmaya çalışıyorum :D gelsem kumbara olabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu pazar gelemem benim lig macim var amerikan futbolu. Sonraki hafta olsun benden mahrum kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dela konusunda ciddiyim yalnız ben. Bi de pazar yapalım diyosunuz. Bu mendebur ctesi günü içer kesin. Bünyesi alkol kaldıramıyo zaten, pazar kalkamaz. Kalksa da hayatta gelmez. Sonra bi kişi eksik oynarız yine. İkinci bi Mumu vakası olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 pazar erken saate alıyorum sahayı, arayıp konuşacam bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 erken derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 09 falan. 3-4 falan iste, zaten 6-7 den sonrası gece maçı oluyor, gece maçını o saatte yapıp 14 ytl vereceimize adam gibi gece maçı yapıp vermeyi tercih ederim ben şahsen. 4-5, 5-6 vs de hep dolu oluyor. neyse birazdan öğrenmiş olacam yazarım yine. önce ayırtır sonra yazarım hatta. böyle de bir adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Hımmm, benide yedeğe sayın. Ha, arada belirteyimde oynamayalı bir 8 sene oluyordur. Sonra maçta "bu herif ne halt ediyor?" diye sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 pazar dolu boydan boya. salı da dolu 5-6 dan sonra başka saha mı yapsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 moda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 moda olabilir, kenan evren olabilir, göztepe'de sahildeki saha olabilir o küçüklü büyüklü olan her ne kadar bi ortası olamasa da orda, hatta kalamış da var. ama tabi moda ve hilal dışındakilerin ulaşımı herkese kolay olmayabiliyo, fikir atalım maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 moda hep dolu kalamış ve göztepedeki diğer saha bana çok ters, bir başkası bakabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu ne biçim yöneticilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 p.tesi ve salı hariç her gün uyar bana sahalar yolumun üzeri olsa ben gidip sorarım da bana baya bi ters kalıyo sahalar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar