fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 klasik kadro, toplanın da bi maç yapalım haftaiçi / haftasonu bir gün. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben bunu açmayı düşünüyodum bi 2 haftadır fln ama havalardan dolayı açmadım=) bu hafta da kötü, -1 derece fln olucak salı-çarşamba adam çıkarsa da gelir maçımızı yaparız=) gece fln ben bi liste çıkarırım eski maçlardan ona göre onay almaya başlarız maç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 haftasonu ve anadolu yakası olursa+ defansta yer olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 tmmdır abi, seni ilk yedeğe yazıyorum ben, eski gelenlerden eksik çıktığı anda seni dürterim özel mesajdan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 o| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fizban cavanagh gris khala arcane wishmaster kender holyman bathory babacum eshreff dela tharkas sly sabo apex mr.bomb sixoms noyan jankis bunlar eski maçlarda çok sık oynayanların listesi, burdan eksik çıkarsa gelmek isteyen arkadaşlarla kapatırız kadro eksikliğini burdan bi yoklama çekelim, kim var kim yok bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 cavanagh said: tmmdır abi, seni ilk yedeğe yazıyorum ben, eski gelenlerden eksik çıktığı anda seni dürterim özel mesajdan olur mu?olma mı onun için yazdım zaten hemen en tepeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ayrıca bunu sticky yapmayın bence dün farketmedim sticky olduğu için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 tamam indirdim aşağıya başlığı kender'in de gelmesi lazım kaleci eşitlensin=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yer olursa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 seni de ekledim yedek listeye khelben yoklama bitsin maç tarihine karar verelim, duruma göre özel msg bekle benden=) hatta baktım cep numaran varmış ordan da ulaşabilirim burdan ulaşamazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ok cepten ulaşırsan hatta daha iyi olabilir, malum öss dershane falan :P haftasonu hariç pek bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ayakkabı olayına bakiim. oynayasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 büyük ihtimal oynarım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 anadolu yakası olursa bende gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ankara'dan Istanbula taş gibi sol veye sağ kanat üstüne finishing 20 adam transfer etmek isterseniz ben burdayım sdf. Kaç gündür yalvarıyorum millete olum halısaha hadi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 baya bi istiyorum gelmek. hafta içi için söz veremiyorum ama haftasonu olsun çılgın atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 onay verenler fizban cavanagh gris arcane wishmaster kender holyman eshreff sabo sixoms sly aşağıdakilerden ulaşabildiklerinize söyleyin, haber alalım durumları neymiş, bir de dynamick en son sakatım gelemem falan diyodu askere gitti geldi belki formdadır gelir mi acaba=) khala bathory babacum dela tharkas apex mr.bomb noyan jankis yedek liste cthulhu khelben loli-pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 zaman uyarsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Dyna dün İngiltere'ye gitmek için bavul topluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kaleciyim ben. zaman uyarsa gelirim heralde neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar