OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dun alkolluyken arabamizi durduran fakat 30 dk dil dokunce arabayi baglamaktan ve ehliyeti almaktan vazgecen turk polisine tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 adiler. sizin şimdi içerde olmanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hapse girmek icin cokzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oha nasıl ikna ettin , polis gaymiymiş yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 alete üflememiştin yani daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ÖÖÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 herkesde her şeyi yanlış anlıyabilme potansiyeli o kadar gelişmiş ki yapıcak bir şey yok.sesu nun ÖÖÖÖF ünü üzerime alınarak söylüyorum, yanılıyorsam özür dilerim. alkolmetreye (alet) üfledikten sonra eğer sonuç sınırın üstünde çıkarsa alet(!) onu direk merkeze bildiriyor ve sonrasında polise cezayı kesip aracı alkolsüz birine imza karşılığı teslim etmekten veya bağlamaktan başka yapacak bir şey kalmıyor diye biliyorum.o yüzden sordum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 alkolsüz araç KULLANMAYINIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Sakin yahu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yapma orhaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Archangel_ said: herkesde her şeyi yanlış anlıyabilme potansiyeli o kadar gelişmiş ki yapıcak bir şey yok.sesu nun ÖÖÖÖF ünü üzerime alınarak söylüyorum, yanılıyorsam özür dilerim. alkolmetreye (alet) üfledikten sonra eğer sonuç sınırın üstünde çıkarsa alet(!) onu direk merkeze bildiriyor ve sonrasında polise cezayı kesip aracı alkolsüz birine imza karşılığı teslim etmekten veya bağlamaktan başka yapacak bir şey kalmıyor diye biliyorum.o yüzden sordum.... OOF ayara gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ayar kavramı ben girmeyeli çok bozulmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bence de ayar değil açıklama olmuş o nerede ayar? hangi ayar? ayar-yar-yar-yar-rak-rak-rak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 lan o ayarsa bende fakeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 adaminbiri: "selam, ben gayim" yarım saat sonra banlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 onun kim olduğunuda biliyorum gerçek sahibide banlandı :D ben banlatmadım ama heaa sonra msnden gelip sen mi banlattın beni deme malum şahıs:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 uflemedim hicbisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 BloodyBeast said: adaminbiri: "selam, ben gayim" yarım saat sonra banlanmıştı ne bomba konuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Archangel_ said: herkesde her şeyi yanlış anlıyabilme potansiyeli o kadar gelişmiş ki yapıcak bir şey yok.sesu nun ÖÖÖÖF ünü üzerime alınarak söylüyorum, yanılıyorsam özür dilerim. alkolmetreye (alet) üfledikten sonra eğer sonuç sınırın üstünde çıkarsa alet(!) onu direk merkeze bildiriyor ve sonrasında polise cezayı kesip aracı alkolsüz birine imza karşılığı teslim etmekten veya bağlamaktan başka yapacak bir şey kalmıyor diye biliyorum.o yüzden sordum.... yuh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 OogahBoogah said: uflemedim hicbisi üflemeden yırtmışınız. yarım saat dil döktük diyosun, ne tarz argümanlar kullandınız peki. tecrübe olsun herkese babında soruyorm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 lililililili yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Archangel_ said: herkesde her şeyi yanlış anlıyabilme potansiyeli o kadar gelişmiş ki yapıcak bir şey yok.sesu nun ÖÖÖÖF ünü üzerime alınarak söylüyorum, yanılıyorsam özür dilerim. alkolmetreye (alet) üfledikten sonra eğer sonuç sınırın üstünde çıkarsa alet(!) onu direk merkeze bildiriyor ve sonrasında polise cezayı kesip aracı alkolsüz birine imza karşılığı teslim etmekten veya bağlamaktan başka yapacak bir şey kalmıyor diye biliyorum.o yüzden sordum.... kim söyledi bu yalanı sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 seyhan diye bir adam var. bu adam çok garip bir adam. bir kere polisten kaçmaya çalışıyor bizim arabayla annemde arabada bu arada. sonra polisler bunları yakalıyor. sonra seyhan polisten 20 kaat alıp devam ediyor. (gerçek bu grisle spidee bizdeydi onaylayabilirler fdghj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 seyhan bi de polisten 20 kaat alıyo.. way be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 biz de gece 5 de taksimden donerken cevrilmistik. herkes sarhostu + ehliyeti okul kapisindan almayi unutmustu arkadas. daha da kotusu benim icimde bisey yok uzerimde bi ceket vardi sadece. arkadaki sarhos kiz polisi dovcekti az kalsin, biz bi yandan onu susturup bi yandan polisi kafalamaya calisiyoduk. adam once ehliyet, ondan sonra da sigorta bilmemnelerinin tarihinin gectigini farketti, baglicam araci falan dedi. sonra kendi kendine acidi bize birakti lan. (kiz da arkadan bagiriyo biz nasi gitcez okula tum paramizi bitirdik (neye bitirdigimiz de belli sdfafdas) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar