Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 valla sabah sabah bi anda aklıma geldi seneler önce oynardım çok da değil ama, tahminen 2001 civarları. yani ya fazla ya eksik tam emin olamıyorum. şimdi böyle oyun bi kere 3d gayet. kasardı makine hatta. ve rpg. böyle sacred gibi falan bişeydi ama daha uzaktan görüyoduk karakteri daha yukardan. böyle bi tepenin eteğinde başlıodun oyuna sanki bişey hatırlamıyodun falan, çıplak falan başlıoduk galba. elemanımız sanki sarı saçlıydı, ayarlayabiliomuyduk hatırlamıyorum belki de ben sarışın yapmıştım:D gerçi çok da oynadım ayrı ayrı. neyse,sonra işte yürümeye başlıodun, ayılar çıkıodu karşına, kurtlar çıkıodu öldürüyodun. aydınlık bi oyundu baya. sonra işte köy buluodun bi tane ordan questleri yapıodun. klasik rpg yani. ama bi türlü hatırlayamıorum yaw. hatta armor olarak böle ayı tüyleriyle kaplı şeyler takıodun bi de armor takma olayı ayrıntılıydı böyle bayağı ultima gibi parça parçaydı. of lütfen şu oyunu hatırlasın biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dungeon siege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Evil Islands olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 karakter sarışın deyince direk aklıma geldi. silver dicem büyük sallıcam, zaten silver ile ilk aklına gelecek şey combatı olacaktır muhtemelen. ondan diildir. ama çok severdim ben, hep bir yerde oyun takılıyordu bitirememiştim o yüzden :( zamanına göre çok güzel grafikleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Nox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 zlorwf bitanesin. diğer arkadaşlara da teşekkürler:) dungeon siege diyen hariç:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Aklima super bir fikir geldi simdi, boyle bir site olsa icinde eski oyunlar olsa falan ama farki su olsa; icinde arama motoru olacak, mesela oyunun ismini hatirlamiyorsun ama icinde bazi ogeler aklina geliyor iste bu topicteki gibi onlari giriyorsun sana, icinde o ogeleri barindiran oyunlari listeliyor. Nasil yapilabilir bu? Siteye her eklenen oyuna keywordler girerek falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 youtube videolarinda tagler oluyo ya, oyle olur. bicok sitede var ayni sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 DiadanLocke said: Aklima super bir fikir geldi simdi, boyle bir site olsa icinde eski oyunlar olsa falan ama farki su olsa; icinde arama motoru olacak, mesela oyunun ismini hatirlamiyorsun ama icinde bazi ogeler aklina geliyor iste bu topicteki gibi onlari giriyorsun sana, icinde o ogeleri barindiran oyunlari listeliyor. Nasil yapilabilir bu? Siteye her eklenen oyuna keywordler girerek falan mi? kategori sistemi de var http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Action_role-playing_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yaw aklıma geldi bu Evil Islands a bakarken , yine buna benzer bi oyun vardı 2 karakter secioduk aynı anda 2sini birden yönetioduk , oynanış fln aynen diablo gibiydi , potion vs ama 3d , sonra ekstradan rpg oyunlrındaki gibi acıkma, susama , yorulma vardı hp ve mp den haric amazon,cleric,warrior fln vardı karakterleri amazonun tip aynen diablo2 gibiydi... zindanları vardı ama acık havada da geziliodu , portal acıoduk sehire dönmek icin ama portal modeli aynen stargatelere benziodu, kocaman taş bi halka ve icinde mavi ışıltılı sıvı efekti... cok detaylı hatırlamıorm ama cıkış tarihi diablo 1 den sonra diablo 2 den önceydi :D Soruyu sorduktan sonra üst posttaki linki kullanıp buldum efendim Darkstone muş http://images.google.com/images?client=safari&rls=en-us&q=Darkstone%20game&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi http://www.gamespot.com/pc/rpg/darkstone/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Evil Island ve Dark Stone, ikisi de çok güzel oyunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar