Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayseri Kadir Has Stadyumu

Buyse

Öne çıkan mesajlar

65 milyon tl tutmuş stat gayet iyi fiyat. bu arada koltuklar portekiz liginden özenilmiş sanırım ilk defa lisbonun stadı öyle yapılmıştı

edit: bu arada stat hafif yamuk fark ederseniz. onun sebebi rüzgar ve güneş ışığı hesaplamaları sonucu en uygun öyle olduğuna karar verilmiş. tel örgü olmayacak deniyordu bilmiyorum son durum ne.

bu arada lisbonun stadını da buldum:
Sosyal ağlarda paylaş

valla her bir bilet direkt kar olarak geçicek çünkü hem stadın ismini kadir has koydualr ve bütün parayı kadir has karşıladı hem de yaptıkları anlaşmalarla üstüne para kazandılar. dünyada böyle bir örnek yoktur hem yeni stad hem de üstüne para alıyosun gibi.
umud edelim dolsun. onlar da çok dolmayacağını tahmin etmiş olmalı ki böyle bir koltuk dizaynı seçmişler
Sosyal ağlarda paylaş

evet onlarda da erciyes problemi var. anadolu sehrinde iki takımın super ligde oynaması taraftar acısından cok kotu. bi de erciyes ilk super lige cıktıgında adı kayserispor olarak degistirildi, kayserispor da erciyes oldu. sonra kayseri de cıkınca super lige isimler tekrar eskisi gibi mi oldu, yoksa aynı mı kaldı bilmiyorum. iyice sacmalamıslardı yani sehrin tanıtımı olsun diye. su anda mesela hangisi gercek kayseri, hangisi gercek erciyes bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı

Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin?

off topic :
ben bayadır ugramiyodum buraya, bazı arkadaslar babasının ahırı zannetmısler, kendinize gelin diye bi genel uyari yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bos konusmak ayrı, bos adam olmak ayrı. bir cok basarılı adamın bos konustugu gorulmustur yani ha nihat genci oyle cok sevmem bile.

neyse konu sapmasın.

bana gore sivas bu sezondan sora iyice sonecektir, gerekli yatırımları yok ama kayserispor guzel yatırımlar yapıyor, umarım sonlarıda guzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polata bos demek icin sebep gerekmıyor, nasıl azız yıldırıma istedigini soyluyorsa burda insanlar, bende sevmedigim adnan polata bos diyebilirim.

ne zamanki klup baskanlarını, takımları yazarları bırakıp uyelere doner olay, o zaman zaten ceza gelir.

gaza gelinen bir durum yok.

yoneticiligi senden ogrenmicem gilean,öğretmekte haddin değil. konuyla alakalı sıkıntın varsa ozel mesajdan bildir, burdan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan internetten araştırmadım.ama geçenlerde adnan polatın canlı yayında toplantısı vardı.hani bu federasyonla gergin olundugu sırada.kurul toplantısı gibi birşeydi.yaptıgı yatırımları.yapılıcakları.başlangıç aşamasında olanları.stadı.stadla gelicekleri.rivayı bilmemneyi anlattı herşeyi tam net aklımda değil

yıllarca gs taraftarı olarak özhan canaydını eleştirdik.gerçek anlamda boş yönetici odur.iyi bi adam olabilir.ama iyi bi başkan değildi.geldiği günden beri tek bir katkısı olmadı.stad projesi onla başladı ama adnan polata kaldı butun olay.ki adnan polat eminim daha once gerçekleştirirdi

evet kocaeliden 5 de yesek suan en iyi kadro galatasrayda.bu bir gerçek
geçen sene biz şampiyon olsakta nasıl en iyi kadro fenerbahçede ise.ondan onceki senelerde fenerbahçe'de ise.şimdide en iyi kadro bizde

adnan polat yönetici olarak boş bi adam değil.aziz yıldırım da boş değil.sadece hatalar yaptı.ama aziz yıldırımın fenerbahçeye yaptıkları tartışılmaz.adnan polatta geldiği günden itibaren ve gideceği güne kadar aynı şekilde bir başkandır

adamları sevmesekte işlerinde başarılı oldukları bir gerçek

gs'li ayhanı çogu insan sevmez.ama segilediği üstün performansı göz ardı edemeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...