D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben rastlamadım ama dünya büyük ben toplasan 5 1 ini gördüğümü sanmıyorum daha ondan bilemem ama hileyi 3-5 eleman yapsa koymaz bir guild felan topluca yapsa anca oyun zevkine eder ki oda yemez clan savaşlarını mutlaka birileri frapsliyor direk ban yerler kanıt açık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Anyone macroing within the tower protected areas will be warned once, and then kicked. Repeated violations could result in a ban. Spamming spells or any other disruptive macroing activity within the tower protected areas will be kicked without warning. Repeated violations could result in a ban. Unattended macroing could get you kicked anywhere in the world depending on the situation. You engage in it at your own risk. Any use of third party programs which modify or alter the game including cheats, hacks, mods, bots will instantly result in a permanent ban. There will be no appeal. No excuses such as “I was just testing” will be accepted. We will detect and enforce aggressively. Thank you, The Darkfall Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 RRa df team in paticik temsilcisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben kendimde teamdenim dermişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Unutmayin yakin bi zamanda satislar baslar bugun baslicak dendi. Gozunuz satislarda olsun. Eger ben yakalarsam zamaninda yazicam buraya basladialr satmaya diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla ben bakıyorum yarım saatte bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yarım saatte bir bakarsan oyun yalan olur öyle diyim :) millet dakikada 5 kere refresh çekiyo en az, bende en yakın arkadaşlarımdan birine alıcam refreshliyorum bol bol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben dakikada bir yapiyorum ortalama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 siz nerei refreshliyonuz ben burayi yapiyorum https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 doğru yeri yapıyorsun acc yaratıp kredi kartı bilgini girdikten sonra refresh e başlayacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sakın sayfa timeout olmadan refreshleme bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 suana kadar suspend alan varmı refresh yuzunden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ortada gezen ss i gördüysen yalan o 10 dakkada 2 refresh muhabbeti yeterki sayfanın loading i bitmeden tekrar refresh e basma sorun olmaz. Ben dakikada 5 kere refresh atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 :D 2 kere suspend aldımda ben ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yalan digil ben simdi blocklandim 10dkligina :D log cektim baska pencere den register oluyodum blockliycaklarini bilmiyodum :P sadece siradan dusuruyoruz sandiydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 lol ya ben catır catır refreshliyorum tık yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aman dikkat aniden 24 saat ban yemede, forumdaki 2 kisi yemis, aman diyimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 turkiyedede digilim anasini satim modemi resetler devam ederdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sales open diyo da link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bi tane order ettim ama server hatasi verdi 10dk bekledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yok alamicam ben bu sansla pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Suan da almayi basabilen kimse var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Arkadaslar ben anlayamadim bu isi tam olaraka sales open yazan basliktan mi yapiyoruz islemi yoksa baska bi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mutfaktaydım yalan olmuş peeh :( kasacaz şimdi bakalım :P Edit:Confirmation maili geldiyse sen succesful sayfasını görmesende sorun yok acc u aldın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar