D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tasos said: We'd like to explain the long delay we're experiencing with the expansion: We knew this was going to be a long process, but it's taking even longer than anticipated. It's due to the procedure for building the expansion which is a time consuming and repetitive operation. We've experienced a few setbacks during the process which have added to the building time. This needs to be done right in order to minimize any further issues and we appreciate your patience while we're grinding away at this. As for an ETA, it could take a few more minutes or several more hours before we're done, it's impossible to estimate precisely. We're on the verge of being ready for hours now, and this is why we haven't posted anything until now. Thanks again for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 3 saate gelir diyorum. 11:54 mark my words. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 DF forumuna erişemiyorum napıyorlarsa artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 halamı aynı haydaa uyudum kalktım hala hareket yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 update verdi tasos işte son birkaç saattir her an bitebilir bir pozisyonda fakat tam doğru olması için birşeylerle uğraşıyoruz vs vs diye şimdide forum çalışmıyor sanırım birşeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aha başladı download:D 206 mb toplam boyutu ve yarısındayım şu anda, her an bitebilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya ben client açıkken bırakıp yatmıştım şu an bi girdim login ekranında altta patch çekio ama login olmamışım şu an 200 mblık bişey çekio %20sini tamamlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 zaten yeni başladı download %55 de şu anda 8 mbit le iyi indiriyo :)hayır o değilde beni gece böyle kaldırıp baktıran başka bir mmo görmedim,demekki bu oyun tuttu yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hah ii bari de 200mbla olmazbence bu iş parça parça veriolardır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu 200 lobby updatedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hayır abi patchi indirdim şimdide servera girmiyor patch complete dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 insanları oyalasın die vermişlerdir bişey çeksin insanlar mutlu olsun die asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hayır lobby patch i o arada bir oluyor yani oyuna girerkenki gördüğün arayüzün patchi ufak tefek bişiler dğeiştirmişlerdir felan esas patch sonra gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mutlu olmak istemiorum oyun oynamak istiyorum,ganklenmek istiyorum,küfür etmek istiyorum arkadaş gelsin patch bir an önce:s de 200 mb interface patchiyse ana patch bi 2 gb olur o zaman abbaao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ana log-in ekranini gecebilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok hala bekliyoruz,korktun demi herkes girdi ben kaldım diye:Deueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok yeni kalktim kedi gibi gozlerim acilmiyor asoida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ayyy yirim. asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben nezaman yattım ne zaman kalktım bilmiyorum ama bi 3-4 saat uyudum sanırım ve şrkette uyuya kalmak üzereydim bi .net kitabında bişi ararken sonu iyi olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu oyun bizi gay yapacak arkadaş,varmı böyle bir ızdırap,bu kadar bekletmelerinin ardından oyun komple değişecek heralde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aloo aloo cliente bağlanılıyor beyler,her an patch gelecek gibi hazır olun aloow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 lol abi bu Tasos nasıl biri bilmiyorum ama 1 man army denince aklıma geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 valla bu işi başarırsa,df den başka oyun oynamam söyliyim herkese,para amacı gütse bu herif,serverları 2 saatte açardı belkide,en iyi en stabil hale getirmek için 24 saat olacak 3-5 saat sonra,ve bu oyun harbiden adam olur abi,çok sevdim bu yunanı ben:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben cidden düşünmeye başladım acaba 3-4 kişi felanlarmı diye :P 20kişiyiz diyorlardı bi aralarda yok yani bukadar uzun sürdü yapımı felan konuşan 2 dev var bence bunlar 3-4 den fazla değil el emeği göz nuru kasıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bence su expansionda gelen sistemlerin cogunun temel dinamigi onceden insa edilmisti. Sadece release'e polishleyip hazir edememislerdi. Simdi isleri biraz rayina oturttuktan sonra, 2 aydir ufak ufak fixler yayinlayip, onceden hazir olan sistemleri oyuna hazir etmeye kastilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar