Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tasos said:

We'd like to explain the long delay we're experiencing with the expansion:

We knew this was going to be a long process, but it's taking even longer than anticipated. It's due to the procedure for building the expansion which is a time consuming and repetitive operation. We've experienced a few setbacks during the process which have added to the building time.

This needs to be done right in order to minimize any further issues and we appreciate your patience while we're grinding away at this. As for an ETA, it could take a few more minutes or several more hours before we're done, it's impossible to estimate precisely. We're on the verge of being ready for hours now, and this is why we haven't posted anything until now.

Thanks again for your patience.
Mesaj tarihi:
update verdi tasos işte son birkaç saattir her an bitebilir bir pozisyonda fakat tam doğru olması için birşeylerle uğraşıyoruz vs vs diye şimdide forum çalışmıyor sanırım birşeyler yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
ya ben client açıkken bırakıp yatmıştım

şu an bi girdim

login ekranında altta patch çekio

ama login olmamışım şu an 200 mblık bişey çekio %20sini tamamlamış
Mesaj tarihi:
zaten yeni başladı download %55 de şu anda 8 mbit le iyi indiriyo :)hayır o değilde beni gece böyle kaldırıp baktıran başka bir mmo görmedim,demekki bu oyun tuttu yahu:D
Mesaj tarihi:
Hayır lobby patch i o arada bir oluyor yani oyuna girerkenki gördüğün arayüzün patchi ufak tefek bişiler dğeiştirmişlerdir felan esas patch sonra gelicek.
Mesaj tarihi:
mutlu olmak istemiorum oyun oynamak istiyorum,ganklenmek istiyorum,küfür etmek istiyorum arkadaş gelsin patch bir an önce:s de 200 mb interface patchiyse ana patch bi 2 gb olur o zaman abbaao
Mesaj tarihi:
Ben nezaman yattım ne zaman kalktım bilmiyorum ama bi 3-4 saat uyudum sanırım ve şrkette uyuya kalmak üzereydim bi .net kitabında bişi ararken sonu iyi olmadı :P
Mesaj tarihi:
valla bu işi başarırsa,df den başka oyun oynamam söyliyim herkese,para amacı gütse bu herif,serverları 2 saatte açardı belkide,en iyi en stabil hale getirmek için 24 saat olacak 3-5 saat sonra,ve bu oyun harbiden adam olur abi,çok sevdim bu yunanı ben:p
Mesaj tarihi:
Ben cidden düşünmeye başladım acaba 3-4 kişi felanlarmı diye :P 20kişiyiz diyorlardı bi aralarda yok yani bukadar uzun sürdü yapımı felan konuşan 2 dev var bence bunlar 3-4 den fazla değil el emeği göz nuru kasıyorlar :D
Mesaj tarihi:
Bence su expansionda gelen sistemlerin cogunun temel dinamigi onceden insa edilmisti. Sadece release'e polishleyip hazir edememislerdi. Simdi isleri biraz rayina oturttuktan sonra, 2 aydir ufak ufak fixler yayinlayip, onceden hazir olan sistemleri oyuna hazir etmeye kastilar.
  • Yeni Oluştur...