Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri

D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

trial olmamasının nedeni 1. server kapasitesi dusuk,alanlar öncelikli olmalı. 2. kim ne derse desin oyun paralı beta, sync hataları ve az buz buglar var, bu trialcıları oyundan sogutur, 3. müşteriyi elde tutmak yenisini kazanmaktan daha zordur, yani satıs sonrası desteği saglamalı ve eldeki düşük kapasiteli server ın kalitesini arttırmalılar.

amma velakin paralı beta olsada bence oyun piyasadaki cogu mmorpg den daha kaliteli, oyun icerigi orjinal, uo dan sonra insanı umutlandırıyor. tabii mmorpg tarihindeki en kotu satıs ve launch tan sonrada kötü bi reputasyon oldu aventurine ve darkfall icin.

sonuc; acilen yeni serverlar acılmalı, buglar düzeltilmeli, triallar kaos ortamı geçtikten sonra piyasaya sürülmeli. kararsız olan arkadaslar oyunu daha sonra denemeli, şahsen bi oyunu almak için 1,5 hafta boyunca her gün f5 e basmak çok sinir bozucuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tasos said:
The queue times players are experiencing during prime-time hours the last couple of days are only temporary. They are due to the large number of new players that have entered the game this week. This made us reach a threshhold. Everyone wants to be online a lot, and to add to this, the starting areas are congested. It does help to bind away from the starting areas but currently during prime-time hours this isn't enough to avoid the queues.

We expect to have queuing issues this weekend especially around prime-time hours, but starting next week you will see a vast improvement as we considerably upgrade the capacity of our server cluster.

We apologize for the queuing and we want you to know that we're working non-stop to eliminate it. In the meanwhile we won't offer more copies of the game until this is resolved early next week.

We continue to aggressively detect and permanently ban exploiters using third party programs. We would like to assure the player-base that we're committed to protecting the game from these kinds of exploits. If you install and use one of these programs you will be permanently banned.

Thank you,
The Darkfall Team

Ben bir dolu oyunun speedi olduğuna eminim(AoC ve WAR için duydum en azından ki onların bütçeyle DF ninki lol bir şey yani).DF de şu ara çok insan ban yiyor speed yapan mrk etmeyin çok fazla karşılaşamazsınız speedcilerle bundan sonra.

Edit:Oyunda bir zırh için zaten kasmassınız emin olun rahat bulunuyor anca silah için kasarsınız çok iyi birşey arıyorsanız ki kısa süre içinde crafterlar bol bol satmaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu speedi ve diğer hileleri çikartan siteyi biliyorum yakindan da takip ediyorum, darkwishinde dediği gibi aoc ve warhammer içinde versionlari var ama açikcasi ben aocu ilk çiktiği günden 4 ay boyunca oynadim hiç speed yapana rastlamadim, bu sitedeki şeyin doğruluğuna inanmiyordum aoc da hiç görmediğim için ama şimdi darkfall da görmeniz ilginç geldi banada.
Sosyal ağlarda paylaş

Speed Speed vardiyen arkadaslarin hepsine sunu soyluyorum speedin olmadigi bi oyun yoktu gibi bisi. World of Warcraft tada vardi ayni sorun bi suru kisi banlandi bu sebepten dolayi. Oyun suanda gayaet zevkli ve eglenceli. Serverlar bu hafta upgrade oluyo her gecen gun daha fazla oyuncu aliniyor. Oyun icinde atttiniz page e 3 dk icinde cevap geliyor. Bu da gmlerin ne kadar hizli calistigini goserir. WoW gibi bir oyunda 5 6 saat bekliyorsunuz. Butun oyunlar buna benzer basliyor bu biraz daha dusuk server acti parasi olmadigindan okadar Eve online di ayniydi suan 40k online sayisiyla MMORPG birincisi. Eve online in reklami gozunuze bi cok sitede carpmistir zaten. Aynen ikinci bir benzer kisin bu oyun cok cok ufak bi grafikci arkadas grup tarafindan ayni evde yasiyarak dizayn edilmistir. Aralarinda ciddi bi programci bile yok. Bide simdi bakin nerdeler oyun ilk acildiginda herkez dalga geciyordu bole.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünlerde elemental büyü yapan bir kaç kişi(1i bizim clandan) gördüm dmglar güzel gibi ilk büyüler için. Yaklaşık önden 20 arkadan 30 vuruyor earth ve air ın ilk büyüsü daha 1.0 büyü skilline sahipken.(Hem magic schoolun skilli var hemde spellerin skilli var 2si farklı) Fire ve waterda 30-40 mış sanırım ama tabi ölene kadar spam yapamıyorsunuz öyle düşünün 24 mana istiyor sanırım ve şu anda benim 184 manam var ve ben en çok int le başlayan ırkdanım.(25 intle başladım şu anda 30 var)Ayrıca 2 şer reagent istiyor ve reagentların tanesi 4 gold.

Söylentiye göre greater magic school unu 100 yapmak için 100k reagent lazımmış; fakat 50 yapmanız yetiyor elemental büyülere geçmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:
Iznonun son postu oku setlerle ilgili zhabu otur ağla adam parça başına 1k lazım olacak diyor yahu :D

Abi baktim ya 3k gold diyo full plate icin napti ya. Diger set anlarim tmmda dragon armor falan diyo ucuk set her parca 1k anlarimda. Plate armora 3k oyy :P. Sen git al ondan sonra gecen benim scale armorda oldugu gibi internet gitsin ol alahin iskeletine cildir sonra :P

Quel-Thul said:
alfar kestim 1-2 tane güzel loot aldım ama şimdi bel melek'e giremiyorum, görevlerimi döndüremiyorum :(

etrafta kırmızı kimse de yok napmak lazım?

Abi alfarsan cikican kosacan bayag bi. Elf human sehirlerini yoklican baska turlu olmuyo. Yada bizim gibi toptan kacican disardaki karisik sehirlerden birinde yasican ama ondada sole bi durum var guildin yoksa eziyolar. Bizim takil digimizda mesela aynen sole oluyo

Bu kim taniyan var mi ?
Yok ?
2 dk sonra adam yerde :P
Sosyal ağlarda paylaş

bişi sorcam,
oyunda sanki bi skilli mmo cs havası var ya da oyuncu kitlesi bunu sağlamış..
kimse ne skill kasiyim ne quest yapiyim derdinde.herkes kesiyim,lootliyim,clan kurup şehir yapiim dio.
benim aslında oyundan beklentilerim çok farklıydı ama bu da güzel tabii..ama beni açıkçası artık pvp falan çok tatmin etmior bu kdr büyük ve geniş dünyada yapılcak çok fazla şey olmasını beklerdim.

satın alma olaylarında fln bi gelişme var mı? rahatladı mı biraz yoksa curcuna mı halen?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda şu anda starter questleri hariç quest yok onlarıda yapmak bence zaman kaybı açıkçası questler ileride olucak vs dendide bence çok gereksiz birşey oyunu oynayanların %80+sı istemiyor quest felan yeter baydık questlerden. Kimse skill kasıyım derdinde değil diyorsunda "lol" kelimesini kelime anlamıyla yaşadım orda :P herkes macroda yada kendi oynayarak bütün gün skill kasıyor bizim clanda ve etrafta gördüğüm çoğu clanda sadece birkaç clan daha ilk günden şehir dikmek için farm a başladı e ne oldu şu anda 13-14 clanlı bir Alfar allianceı ının 11 clanıyla + 2 kendi başlarına takılan alfar clanıyla savaştayız çoğunun duvarlı towerlı şehri var nerdeyse bitmiş herşey dikilmiş girmemizi engelleyemiyor dün gittik bankalarının canını %60 a çektik adamlar bizi kovana kadar birkaç güne de yıkarız oturup 10k gold kasarlar tekrar dikmek için :) Biz siege sistemi değişmedikçe yada NA bir clan bulmadıkça dost olucak şehirde bina dikmeyi planlamıyoruz skilleri kasıyoruz açıkçası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış bilgi verdim pardon starter questleri hariç quest var oyunda ancak çok önemli questlinelar felan açmıyorlar mesela bir quest var tekrarlanabilen 1 saat boyunca troll kesiyorsun 10 tane kesmen lazım en az 10 kesersen 1 saat bitince questi veriyorsun 180gold veriyor 10dan fazla kesersen her kestiğin için bonus para alıyorsun bu quest sayesinde 400-600 gold yapılıyor saatte tabi troll kampını farmlayan xx guild yoksa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...