Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oyunun grafikleri de bekledigimden cok iyi cıktı, ko ayarı bişey bekliyodum, şokella oldum girince, özellikle yansımalar falan cok cok iyi. taa ufuktaki adamın geldigini kılıcının parlamasından anlıyosunuz falan, cok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok yav o grafikler ne patlamış bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bende oyuna girebildim sonunda, sıralar dışında görebildiğim bir sorunu yok. Onun dışında oyun zaten resmen dört dörtlük =) Guild olarak Warhammer Online'dan da tanıdığım Harm'a başvurdum. Bugün başvurum kabul edilmiş. DF'de nasıl bir guilddir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Harm gördüğüm kadarıyla mass recruitment yapıyor sağlam zerg yolunda ilerliyor ama icraat duymadım daha hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/2rafts_12man.jpg http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/2rafts_12man_MM.jpg Bugün 4 saat boyunca Human ve Orc topraklarında terror estirdik :P bi 6-7 saatlik gathering malzemesi topladım sırf ben loottan :D Buda denizde karaya giderkenki ss ler başka almadım euhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sizin guild nasıl darkwhish? Alfar olarak girme imkanım olabilir mi acaba? Zerg tabanlı bir guild istemiyorum ya hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Valla bizim guild biraz hardcore şu ara :P serverın alfar clanlarının %80 i savaş ilan etmiş durumda sanırım bi 13+ clandı en son paso yenileri ekleniyor :D 1 player şehrimiz var ama içinde hiçbirşey kurulu değil(limanlı bir nokta eğer bir gün kurarsak gemi yapabilicez yani) şu anda oyundaki siege sisteminin saçma bir durumda olması şehri kurmak için uğraşmıycağımızın bir göstergesidir kendine clanının online olmadığı saatlerde gelip şehrin yalan edilmesin diye yakınlarda sağlam bir clanla alliance kurmazsan(bu clanın sen offlineken oynuyor olması lazım) hiçbir anlamı yok ki Alfar clanlarının hepsi zerg kurdu bizim adada 6 şehir var 4 ü düşman 1 iyle neutralız onlarla dost olup şu zerglen kapışma gibi birtakım politik işlemler sürüyor ama net değil. Guildin 60 kişi civarı oyunda 2 gün önceye kadar 15 den fazla online çıkmıyordu 2 gündür özellikle bugün 25 kişi rahat vardır bir npc şehrine bağlandı tüm clan adanın birinde oraya kimseyi almıyoruz bizim mekanımız gibi kullanıyoruz şu anda :P İstiyorsan başvur ama artık okadar çok insan buradan başvurduki yeminle bana soracaklar içerdenmi fethetmeye çalışıyorsun diye clanı :D Edit:Şu anda dost olmayla ilgili konuştuğumuz clanlar hariç herkesi kesiyoruz genelde "blue dot policy" yani senden değilse düşmandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Darkwhish guildine başvurumu yaptım. Doğrudan kefil olmasan bile en azından çalıştığı yeri biliyorum desen yardımı olur diye düşünüyorum. =) Oyunda görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Arkadaşlar oyun patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 acil şekilde 2-3 tane server açarlarsa, bugları vs takip edip fixlerlerse sapasaglam bi kitle oluşturur bu oyun ve cok güzel yerlere gelebilir. patlamadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 guild olaylarına mı girsek acep? benim darkfall pirates zırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 denlair başvur sende SD ye. benim referansim bi işe yaramaz ama yaz bizide Curseyi Darkwish i taniyorum diye yaz bi güzel application olur yani bende desteklerim forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Recruitment threadine döndü euehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hep senin yüzünden Darkwish :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 dark bizi diskoya gotursene gotursnee... daha baslemedim ama benide sokarsin guild e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 şu oyunu bi denemek istiyorum ama 50 euro çok geliyo, değceğini bilsem neysede. hani 15 gün free trial olcaktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 50 Avro gerçekten büyük bir rakkam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 120ytl harbi cok yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tam rakam 42 euro ama evet açıkçası trial olsa birçok potansiyel müşteri var :) Şu anda almak isteyenlerin tamamı aldığında anca açılır gibi geliyor triallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Benim kafada çok kişi vardır heralde, oyunun hala 'muamma' da olduğunu düşünen, ya 2-3 ay bekleyip alırım ya da trial tarzı bişey olursa öyle alırım. Adamlar azcık yoğunluğu azaltıp trial açsalar çok karlı çıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Valla adamlar ya bu işi çok iyi biliyorlar biz anlamiyoruz bişeyden yada adamlarin elinde patliycak. çünkü açıkcası öyle pek umurlarında da değil. kim oynuyormuş kim oynayamiyormuş kim satin almiş kim alcakmiş illa ki maddiyata dayalı iş yapiyorlar ama hiç umurlarında değil görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Alfheim şu anda 1 server var ve yenisini/yenilerini açsalar bile trial ın şu aşamada hiçbir artısı yok AV için.Zaten binlerce insan oyunu almak için her gün refresh kasıyor sitelerinde onlar bir alsın etsin daha sonra almayı düşünüp denemeden karar veremeyen kitle için trial yaparlar ki ha bugün ha yarın trial beleş olduğunda girip bakıcaksın sonuçta ve beklediğin gibi birşeyse alıcaksın ister başka oyunu oynuyor ol ister oynamıyor ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi benim şahsi düşüncen trial açmıyolar neden açsalar su an oyunu almaya calısan çogu kişi trialden sonra almıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tabi ki triali şimdi açarsa oyunu beğenmeyip boş yere para ödeyecek olanları kaybedecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Keşke açıklasalar diyorum 2. ay için para ödemeyen insan sayısını 100 ü geçmiyceğinden eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar