ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bir bilgi paylaşım ve tartışma konusu açmak istiyorum. Rock ve Metal Müzik ile ilgili Benim gençliğimde bu kadar tür de yoktu şimdi çok değişti. Şöyle baktım da biraz artmış ya da bölümlere ayrılmış. Benim merak ettiğim: Rock ve Metal Müzik' in türleri kaça ayrılıyor ve neler? Bu türler Nasıl başladı ve Öncüleri kim? En belirgin ve Ayırd edici özellikleri ve nedir? Türün en belirgin özelliklerini taşıyan ve türe en sadık grup/şarkıcılar kimler? Sizce Türlerin en iyileri kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 "Metal Müzik Türleri" dersen o işin içinden çıkılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal_subgenres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 rock 5'e ayrılır led zeppelin deep purple ac//dc hendrix rolling stones edit:doors yerine rolling stones koydum, hendrix yerine jethro tull koyucam koyamıyorum, zormuş... evet kararımı verdim rock türlere ayrılmaz bi led zeppelin vardır rock türleri: led zeppelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ghaldszar said: Türün en belirgin özelliklerini taşıyan ve türe en sadık grup/şarkıcılar kimler? Sizce Türlerin en iyileri kimler? folk metal için cevaplicak olursam Eluveitie derim buna. death metal için Death'in The Sound of Perservance albümü derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 EN KRALI TEHDITKAR KARA METALDIR. ASLINI SAVUNANIN FINDIKLARINI BELGRAD ORMANINDA KARA BUYUYLE KUCULTECEGIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_heavy_metal_genres http://www.metalcrypt.com/genres.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dildo metal revaçta şu günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 MADBOY said: EN KRALI TEHDITKAR KARA METALDIR. ASLINI SAVUNANIN FINDIKLARINI BELGRAD ORMANINDA KARA BUYUYLE KUCULTECEGIZ. TAKSİM KARA METAL vs TEHDİTKAR KARA METAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 burda sayılamayacak kadar çoka ayrılıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Atmosferik metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 wikipediadaki listeyi gördükten sonra aklıma ekşideki ..dan ...ten metal uydurmak başlığı geldi aklıma. hatta okuyayım tekrardan dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 metal müziğin tarihi eski mısıra kadar dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 phantasmagoric acoustic voyvoda speed metal hyperodermic alkali grindcore fuxoring nitroglycerine banana metal oblivik strenuous pinçik metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Rock. Metal. Daha detaylı bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 müziksetinikonsolataktığımdanlaptopatakabileceğimaklımagelmemiştitakıncaçokpisdelirdimduvarıkırarımşusaniye metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Küçük emrah metal - anathema ortaokulda frp oynuyoruz obateytey metal - blind guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Kaede said: Küçük emrah metal - anathema ortaokulda frp oynuyoruz obateytey metal - kor bekci Duzelttim =]]]]]]]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Wikipedia'da metal türlerini okuyayım derken kaybolmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar