Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 27.02.09 - 20.00 - Beşiktaş - İBB

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Abi ibb çok sert oynadı maçta ve çok vakit çaldılar hakemde bunlara çanak tuttu. Şimdi seyircinin "cimbom uşağı" diye bağırmasını yargılayamayız. seyirci sinirleniyor sonra kendi içinde ulan bu herif gs liydi dimi diyip daha çok sinirleniyor ve bu şekilde bağırıyor. tribünlerin verdikleri tepkileri böyle mantıklı birer kalıba sokmaya çalışmak , bunda mantık aramak filan daha mantıksız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu teknik adam tuttugu takıma yatıcaksa,diğer takımlara farklı oynicaksa işimiz var

o zaman bülent uygun fenere yattı.bursa beşiktaşa yatar falan filan.kazanmışlar maçı.kazandıkları maçlarda bile ağlıyolar.nasıl bir takım nasıl bir taraftar bu :)

yenmişsiniz işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hala mantık yürütmeye çalışıyorsun ya ilginçmisiniz :)onu söylüyorum işte bende bunda mantık aramak yanlış. Ayrıca gs olarak nasıl bunlarda dert yanarsınız anlamış değilim , üfledin mi yere düşen oyuncularınız var ( lincoln , baros , arda) bu oyuncular kaç kere hakemi aldatmaktan sarı kart gördü mesela. Ligin en az faul yapan takımı beşiktaş ve bundan dert yanmasıda normal ayrıca kimse de çıkıp bişey demedi Beşiktaş kulübünden bunlar bizlerin yorumları. Futbolun gerektirdiği şekilde sert oynamak var bide rakibi durdurmaya yönelik kasıtlı rakibe yapılan fauller var bunları ayırmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
yahu teknik adam tuttugu takıma yatıcaksa,diğer takımlara farklı oynicaksa işimiz var

o zaman bülent uygun fenere yattı.bursa beşiktaşa yatar falan filan.kazanmışlar maçı.kazandıkları maçlarda bile ağlıyolar.nasıl bir takım nasıl bir taraftar bu :)

yenmişsiniz işte :)

Abi siz futbol bölümüne başka yorum yazmayı bilmiyomusunuz? ağlamak kelimesini almışsınız her yorumda bu var. Bu nasıl ağlamak söylermisin? Herkes maç hakkındaki görüşünü yazıyor , Abdullah avcıya neden laf etti Bjk taraftarları dendi bizde kendimizce sebebini söyledik çünkü ben tribündeyken bu sebepden dolayı laf etmiştim avcıya. Yani cimbomun uşağı lafını öyle olduğu için değil bi şekilde tepki belli etmek içindi küfür etmektense
Sosyal ağlarda paylaş

arda kendini bi kere yere attı.oda beişktaş maçıydı.onda da kalkıp özür dilemişti kart görmemişti.

geçen sezon baros yoktu.lincoln de yok gibi birşeydi.

geçen sezoki ibb maçından bahsedioduk.gs ye yatıo falan denmiş

e tamam buda bi ağlama çeşidi.sen kazanmışsın.ne diye adma cimbomun uşağı diyosunuz.bursa samiyene gelicek.bizde beşiktaşın uşaı diye bagıralım.

hani saçma sapan düşünceler besliosunuz.bide haklı cıkmaya calısıosunuz :)

tepki belli etmek için cimbomun uşağı diye mi bağrılır ahaha.ben ilk defa duydum.ibb iyi top oynadı.hasagic sakatlanana kadar beşiktaşın yenme şansı düşüktü.cimbomlu oldugu için abdullah o yuzden öyle iyi oynuolar diye tepki vermişiniz.ayrıca yukardaki yorumları okusana.yko gs ye yattılar gs ye sert oynamıolar falan denmiş
Sosyal ağlarda paylaş

İlk devredeki Bjk maçında hiçbir oyuncunuz ayağa kalkamadı hatırlarsan , hayır Bjk sert oynayan bir takım olsa anlıcam da ligin en az faul yapan takımıyız. İyi düşün Beşiktaş maçını olanları filan. Ayrıca gerçekten haret ediyorum ya fenerbahçe konuşsa hakem hakkında biraz olsun anlarımda , galatasaray bundan nasıl şikayet edebilir ya hakemlerden?

He bi de komik olan bişey var , arda kalkıp özür diledi ve kart görmedi di mi? o zaman şöyle bişey yapalım , herkes atsın kendini yere sonra hakeme baksın hakem baktıki penaltı faul filan vermedi hemen özür dilesin hakemden.. Nasıl taktik? Arda'nın özür dilemesi onun hakemi aldatması gerçeğini nasıl değiştirir? neyse aylar önceki maçı konuşmayalım şimdi yine "ağlama" diye msjlar gelicek çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu hakemle şuan bi alakamız yok.hakemlere nie girdin

biz genel olarak hakemlerden şikayetçiyiz.bir maç diğerini tutmuo.bi kararlar diğerlerini tutmuo.yani suan gs ninde fenerinde beşiktaşınnda hakemlere itiraz etme hakkı var.cunku hakkaten kötüler

ya düz mantık ve basit düşünce şekli böyle bişi işte.herkes kendini yere atsın o zaman.herkes yapsın o zaman.

hey allahım.ben bugune kadar kendini yere atıp faul beklemeyen birini görmedim.arda kendini yere attı ve faul beklemeden yok bişi diye kalktı.o kadar belliki adamın niyeti.sen o adama kart veremezsin.ibrahim üzülmez gibi değil yani :).adamı çekiştirip kendini yere atıp faul bekleyen cinsten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eywallah evet çok kötüler , yani futbolu bilmiyorlar abi bence , pozisyon yorumu yapamıyorlar ondan kaynaklanıyor bence. Ben genel senelerin getirisinden bahsetmiştim neyse ya bu konu çıkmaz sokak boşver hakemleri biz ibb maçına dönelim.

Ya tabiki cimbomun uşağı demek saçma çünkü ibb büyük takımlara karşı enrage oluyor he gs maçında o kadar ii oynamamışlardır olabilir ama bunun avcı'nın gs li olmasıyla alakası yok. Ama ben şunu demek istiyorum yani tribünden verilen tepkilerde mantık aramak yanlış. Adamların çoğu sarhoş zaten sinirleniyo işte bişeylere ordan 6 tane adam cimbomun uşağı diye başlıyor bağırmaya herkesde arkasına takılıyor. Yani ordaki adam o atmosferde buna mantık aramıyor. Yahu ne alakası var cimbomla ben bağırmam demiyor. Diyorum ya o armosferde bende bağırdım aynı şekilde :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben tribünden daha çok yukardaki yorumlara söylemiştim ztn.biz ibb ile yaptıgımız maçta puan kaybettik geçen sezon.ama işte gs ye yatıo falan demişler lafım onlaraydı :)

ya hakemler kötü.bu bi gerçek.yani yarın gs haftaya beşiktaş hakem yuzunden puan kaybedebilir.fener kazanabilir.veya tam tersi.çok dengesizler.teknik açıklamasını bilmiyorum.ama kötüler.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Abi hala mantık yürütmeye çalışıyorsun ya ilginçmisiniz :)onu söylüyorum işte bende bunda mantık aramak yanlış. Ayrıca gs olarak nasıl bunlarda dert yanarsınız anlamış değilim , üfledin mi yere düşen oyuncularınız var ( lincoln , baros , arda) bu oyuncular kaç kere hakemi aldatmaktan sarı kart gördü mesela. Ligin en az faul yapan takımı beşiktaş ve bundan dert yanmasıda normal ayrıca kimse de çıkıp bişey demedi Beşiktaş kulübünden bunlar bizlerin yorumları. Futbolun gerektirdiği şekilde sert oynamak var bide rakibi durdurmaya yönelik kasıtlı rakibe yapılan fauller var bunları ayırmak lazım.

Turkcell Fair Play Ligi’nde 19. haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

1-Gaziantepspor……..: 50
2-Ankaraspor………..: 53
3-Denizlispor……….: 59
4-Gençlerbirliği…….: 60
5-Hacettepe…………: 69
6-Trabzonspor……….: 69
7-Fenerbahçe………..: 70
8-Kocaelispor……….: 72
9-Bursaspor…………: 78
10-Konyaspor………..: 80
11-Sivasspor………..: 82
12-İstanbul B.Şehir Bld: 92
13-Eskişehirspor…….: 94
14-Kayserispor………: 112
15-Galatasaray………: 128
16-Antalyaspor………: 133
17-Ankaragücü……….: 157
18-Beşiktaş…………: 225
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
suBzer0 said:

Turkcell Fair Play Ligi’nde 19. haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

1-Gaziantepspor……..: 50
2-Ankaraspor………..: 53
3-Denizlispor……….: 59
4-Gençlerbirliği…….: 60
5-Hacettepe…………: 69
6-Trabzonspor……….: 69
7-Fenerbahçe………..: 70
8-Kocaelispor……….: 72
9-Bursaspor…………: 78
10-Konyaspor………..: 80
11-Sivasspor………..: 82
12-İstanbul B.Şehir Bld: 92
13-Eskişehirspor…….: 94
14-Kayserispor………: 112
15-Galatasaray………: 128
16-Antalyaspor………: 133
17-Ankaragücü……….: 157
18-Beşiktaş…………: 225

Hakemlerimiz Alex ve türevlerinin yaptığı faulleri görmezden gelince böyle oluyor işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...