Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Adam forma alıcam diye tribünden sahaya düşmüş. lol. bulursam video linklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya bjkdan bi cacık olmaz o tüpçüylen, hadi bi saçmalık oldu da CLye gittiler diyelim gene 8 yer gelirler, gene rezil oluruz tüm dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mohi said: ya bjkdan bi cacık olmaz o tüpçüylen, hadi bi saçmalık oldu da CLye gittiler diyelim gene 8 yer gelirler, gene rezil oluruz tüm dünyaya son maçı alsak gruptan çıkıyoduk yalnız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dEaThMooN said: Yine de kapalı oynayacaklardır ancak ben hücum gücümüze inanıyorum, tello açar kilidi :) tello kilidi açtı da çabuk geri kapadılar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 şimdi 2. golü izledimde. ceza alanındaki tüm beşiktaşlılar defansın arkasında kafaya çıkıyor. kim atak kim defans belli değil. kaşınmışlar. yediğimiz golde efsane. defans hatası. yalnız hakem hakkında baya içimi dökmek istiyorum. son zamanlarda bu kadar kötü bir yönetim görmedim. maçın 1. sn yesinden beri zaman çalan ibb liler ki özellikle hasagiç 1 dk da anca aut atışı kullanıyordu; hakem hepsine seyirci kaldı. hasagç sakatlandı çıktı ilk 70. dk kaleciyi hızlı ol diye uyardı. yani bu hakem adına rezalettir artık. ilk yarı 1 dk uzadı. komedi gibiydi. en aşa 3-4 tane arkadan direk çelme takıldı, toramana resmen diz sokan adamda kart görmedi. ibb li oyuncu topa elle çıktı elle oynadı sarı kart görmedi. cinnet geçirdim tribünde. halis özkahya bu yaz ingiltereye dil kursuna gittiğinde ne kadar zekice bir hareket diye düşünmüştüm, beğendiğim hakemlerdendir normalde ama bu maç efsane idi.. abdullah avcı yı çok severimi, çok saygı duyarım ama takımına kendi karakterini adapte edememiş. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mohi said: ya bjkdan bi cacık olmaz o tüpçüylen, hadi bi saçmalık oldu da CLye gittiler diyelim gene 8 yer gelirler, gene rezil oluruz tüm dünyaya valla şimdi 8 yedilerse de 6 puan topladılar 2 puanla dönmediler analarının ligine... Uefa puan hesaplamalarını yaparken 8'e bakmıyor o yüzden bişey söylerken altında ne olduğunu da hesaplayalım biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2>0 dicem ortalık karışıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 gökhanın gol ne öyle ya ahahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 BulletRide said: Oha,Beşiktaş şampiyon falan olurmuş beşiktaş'in şampiyon olması şaşırılacak şey değil aslında ama,tüpçü ile şampiyon olmak tarihi bir başarı olacaktır.İçten ve dıştan,özellikle içten gelen tüm engelleyici güçlere rağmen şampiyonluk, diğer tüm kulüplerin yöneticilerinin vs. tapması gerek şampiyon olursa BJK bir taraftar olarak ben bile istemiyorum BJK'nin şampiyon olmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dediğin gibi bjk bu kadroya ve bu başkana rağmen gider de şampiyon olursa, çok büyük iş yapmış olur. ama eğer üstüne koymassa seneye avrupa da işler gene sarpa saracaktır, onu geçtim demirören artık kök salar böyle bişi olursa. adam ölse kalkmaz o koltuktan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ikinci kalecilerin ne kadar dandik olabileceğinin canlı örneği oldu bize, teşekkürler ibb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Masquerade said: Ayrıca ne alakaysa "Cimbomun uşağı Abdullah Avcı" diye böğürmeleri çok aptalcaydı taraftarın. Adamların kümedeki takımlarla arasında 4 puan fark var rofl. yatacaklar mı BJK'ya ne bekliyorlar ki anlamadım. beşiktaşa yatmamasına değil , galatasaraya yatmasına o sitem.. galatasaraylı oyuncuya tekme tokat giriyor mu ibb oyuncuları ? tepki ona.. beğenmeyen beğenmez tabi :) mehmet özdilek için beşiktaş uşağı denicek , aykut kocaman için fenerli o zaten denicek.. sonra bir de ingiltereye bakıcaz , premier ligin büyük çoğunluğunun başında , eskiden alex ferguson'un yardımcılığını yapan teknik direktörler olucak. onlar cl yarı finaline 4 takımla çıkıcaklar , biz ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 birde ilk yarıda ibrahim üzülmez inanılmaz hakemle oynadı şaka gibiydi yani. şampiyon olursak bıraksın ibo artık. 2 haftadır toramanın asistleri göz dolduruor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ibrahm toraman dünya çapında sağ beklik yapıyor resmen.. sergio ramosun türkiye şubesi gibi.. gömlek farkını da hesaba katarak tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 said: Beşiktaş'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendiği maç sonrasında Sivok'un formasını yakalamak isteyen bir taraftar, İnönü Stadı'nın tribününden düştü. Sivok, formasını çıkararak tribündeki taraftarlara doğru attı. Formayı yakalamak isteyen en ön sıradaki taraftarlardan biri, öne doğru fazla eğilince ara boşluğa düştü. Yaralanan taraftarın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Hayır bir de Sivok'un forması. Değer mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 "Asıla asıla maç kazanmasını öğrendik" denizli rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 birde şeyi yazmayı unuttum; ernst ve tello'yu oyundan alıp yerine orta sahayı yusufa emanet etmekte iyiydi ahsdha yusuf oynasa daha kolay geçerdi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 tunch said: Masquerade said: Ayrıca ne alakaysa "Cimbomun uşağı Abdullah Avcı" diye böğürmeleri çok aptalcaydı taraftarın. Adamların kümedeki takımlarla arasında 4 puan fark var rofl. yatacaklar mı BJK'ya ne bekliyorlar ki anlamadım. beşiktaşa yatmamasına değil , galatasaraya yatmasına o sitem.. galatasaraylı oyuncuya tekme tokat giriyor mu ibb oyuncuları ? tepki ona.. beğenmeyen beğenmez tabi :) mehmet özdilek için beşiktaş uşağı denicek , aykut kocaman için fenerli o zaten denicek.. sonra bir de ingiltereye bakıcaz , premier ligin büyük çoğunluğunun başında , eskiden alex ferguson'un yardımcılığını yapan teknik direktörler olucak. onlar cl yarı finaline 4 takımla çıkıcaklar , biz ise.. komik gerçekten. Bülent Uygun'da Fener'in uşağı mı o zaman ortada kendi kariyerleri var bu adamların bazı noktalarda hangi takımı tuttuğun çok da bi anlam taşımaz sonuçta artık ekmek parasını Galatasaray vermiyor o adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya bırah tunc. bjk taraftarı inönüde iyi oynayan her anadolu takımı hocasına saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sonuç ? 2-1 yendik siz konyayı yenin gelin fenerde sivası yensin öyle konuşun iyi oynayan bizdik tokat mayağı yaptık ibb köpeklerini o kadar asdkhasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 tunch said: Masquerade said: Ayrıca ne alakaysa "Cimbomun uşağı Abdullah Avcı" diye böğürmeleri çok aptalcaydı taraftarın. Adamların kümedeki takımlarla arasında 4 puan fark var rofl. yatacaklar mı BJK'ya ne bekliyorlar ki anlamadım. beşiktaşa yatmamasına değil , galatasaraya yatmasına o sitem.. galatasaraylı oyuncuya tekme tokat giriyor mu ibb oyuncuları ? tepki ona.. beğenmeyen beğenmez tabi :) mehmet özdilek için beşiktaş uşağı denicek , aykut kocaman için fenerli o zaten denicek.. sonra bir de ingiltereye bakıcaz , premier ligin büyük çoğunluğunun başında , eskiden alex ferguson'un yardımcılığını yapan teknik direktörler olucak. onlar cl yarı finaline 4 takımla çıkıcaklar , biz ise..geçen sezon samiyende ibb ile 2-2 kalmıştı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kermit said: sonuç ? 2-1 yendik siz konyayı yenin gelin fenerde sivası yensin öyle konuşun iyi oynayan bizdik tokat mayağı yaptık ibb köpeklerini o kadar asdkhasgd lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Masquerade said: ya bırah tunc. bjk taraftarı inönüde iyi oynayan her anadolu takımı hocasına saldırıyor. tepkinin sebebi muhtemelen sundandi, hasagic sakatlandi , ibb li oyuncular atak yapiyolar ve tehlikeli bi atakti, sonra bizim kaleci hakana geldi top o da orta sahaya vurdu topu, abdullah avcida Hakana kizdi , neden disari vurmuyosun diye.... kendi adamlari deli gibi atak yaparken oyuncularina bagirsaymis abdullah avci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ne alaka bu yazdıklarınla Galatasaray ? (cimbom uşağı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar