Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Yeryüzünün gelmis gecmis en iyi futbol filmlerinden biri green street hooligans'ın (gerci aramaya inandım ona ait topic bile yok, üzüldüm) 2.si çekilmiş ve mart gibi vizyona girecekmiş. Gerçi ülkemizde girer mi bilinmez. IMDB'den görüldügü üzere yönetmen ve oyuncu kadrosu toptan degişmiş. Ben pek sevinmedim açıkcası duyduğuma. Biraz hayal kırıklığı olacakmış gibi geliyor. Gelsin de izleyelim bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bence bu seferki daha güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 harikaydi ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kesinlikle türkçe dublaj izlenmemeli 2.si de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 topigi var bunun ama adı farklı yazılmıstır. cok ıyı hatırlıyorum topigi olduguna. efsane fılmdır umarım 2 de guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 filmin adı Hooligans da ondan bulamamışsınızdır. Green Street Elites olarak da geçiyor hatta bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 BloodyBeast said: kesinlikle türkçe dublaj izlenmemeli 2.si de.. hic bir film turkce dublajli izlenmemeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 gse iidi baya ama bu sefer başka bi grubu konu alırsa hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Evet bence de başka bi taraftar grubu ele alınmalı. Yani önceki film tadındaydı aşırı doz bozar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 obaaa hadi bakalım iyi yaparlar bunuda inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hapiste geciyor film gene GSE ve Millwall taraftarlarini konu aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fragmanını izledim. katletmişler. ilk filmin birebir klonu olsa bundan iyi olurdu zannedersem. OogahBoogah said: BloodyBeast said: kesinlikle türkçe dublaj izlenmemeli 2.si de.. hic bir film turkce dublajli izlenmemeli bence shrek serisi kesinlikle türkçe dublaj izlenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 OogahBoogah said: BloodyBeast said: kesinlikle türkçe dublaj izlenmemeli 2.si de.. hic bir film turkce dublajli izlenmemeli bence Türkiye'de yapılan dublajı küçümsemeyin sakın dünyada bizim kadar özenen yoktur belki. Ancak mümkün olduğunca orjinal izlemekte yarar var tabiiki, fakat tecrübe olsun diye bazılarınıda türkçe izlemek gerek mesela back to the future, lord of the rings bunların dublajları harikadır :) ayrıca Green Street Hooligans gerçekten müthişti. Futbolla pek ilgilenmememe rağmen büyük bir zevkle baştan sona izledim. 2.sinin çekildiği haberide beni mutlu etti sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lord of the rings'in dublajı bildiğin rezalettir abi,ne ettin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nasıl rezalet abi vallahi ben başarılı buldum açıkçası. ama şöyle bişey var, baştan sona dublajla hiç izlemedim tv'de yayınlandığı zamanlarda yarım saat 1 saat bakmışlığım var gördüğüm kısımlar başarılıydı savaş sahneleri falan nasıl olmuştur bilemicem tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hobaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 güzel filmdi ama Türkiye baz alınarak böyle bir film yapılsa oscar alır ingiliz holiganlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu sefer konu ne acaba? kimlere dövüşüyorlar. filan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 westham dan şaşmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 DarKRideR said: lord of the rings'in dublajı bildiğin rezalettir abi,ne ettin sen kınıyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tv de mecburen dublajli izlediğim filmler dışında sinemada dublajlı izlediğim tek film lotr.orjinal seslerinden bile daha iyiydi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla lotr ın dublajını bilmemde GSH de "haydi bastır westham, ölümüne westham" bağırışları yankılanıodu ehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Following the deadly climax of "Green Street Hooligans," several members of the West Ham firm and numerous members of Millwall end up in jail. The GSE quickly discover the brutality of life on the inside, as they are constant targets of the superior numbers and better-financed Millwall crew. Football on the inside and out is followed fervently by the prisoners and wins and losses by both are quickly followed by punishment or reward. This could mean a beating or an extra shower or a day of visitation, which inspires extreme behavior. When overcrowding compels a need for the early release of a fortunate few, fate brings West Ham and Millwall together again this time on a Pitch. The stakes are the highest they have ever been for all concerned with death or freedom quite literally a goal away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 konu aynı gene ya west ham millwall arası olcakmış. imdb den okudum sonradan. hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Birincisi süperdi sahi bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar