Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Green Street Hooligans 2

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Yeryüzünün gelmis gecmis en iyi futbol filmlerinden biri green street hooligans'ın (gerci aramaya inandım ona ait topic bile yok, üzüldüm) 2.si çekilmiş ve mart gibi vizyona girecekmiş. Gerçi ülkemizde girer mi bilinmez.

IMDB'den görüldügü üzere yönetmen ve oyuncu kadrosu toptan degişmiş. Ben pek sevinmedim açıkcası duyduğuma. Biraz hayal kırıklığı olacakmış gibi geliyor. Gelsin de izleyelim bir an önce.
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
BloodyBeast said:
kesinlikle türkçe dublaj izlenmemeli 2.si de..

hic bir film turkce dublajli izlenmemeli bence

Türkiye'de yapılan dublajı küçümsemeyin sakın dünyada bizim kadar özenen yoktur belki. Ancak mümkün olduğunca orjinal izlemekte yarar var tabiiki, fakat tecrübe olsun diye bazılarınıda türkçe izlemek gerek mesela back to the future, lord of the rings bunların dublajları harikadır :)

ayrıca Green Street Hooligans gerçekten müthişti. Futbolla pek ilgilenmememe rağmen büyük bir zevkle baştan sona izledim. 2.sinin çekildiği haberide beni mutlu etti sabırsızlıkla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl rezalet abi vallahi ben başarılı buldum açıkçası. ama şöyle bişey var, baştan sona dublajla hiç izlemedim tv'de yayınlandığı zamanlarda yarım saat 1 saat bakmışlığım var gördüğüm kısımlar başarılıydı savaş sahneleri falan nasıl olmuştur bilemicem tam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Following the deadly climax of "Green Street Hooligans," several members of the West Ham firm and numerous members of Millwall end up in jail. The GSE quickly discover the brutality of life on the inside, as they are constant targets of the superior numbers and better-financed Millwall crew. Football on the inside and out is followed fervently by the prisoners and wins and losses by both are quickly followed by punishment or reward. This could mean a beating or an extra shower or a day of visitation, which inspires extreme behavior. When overcrowding compels a need for the early release of a fortunate few, fate brings West Ham and Millwall together again this time on a Pitch. The stakes are the highest they have ever been for all concerned with death or freedom quite literally a goal away.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...