Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Valla BJK gibi bitecekse yazık karşı takıma :) Ama çok ilerleyeceğini sanmam Metalist'in, buralarda biyerde elenir ya bu tur ya bir sonraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN METALIST BOZMUŞ POP OLMUŞ GİTARİSTLERİ ÖLÜNCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dinsizin hakkından imansız gelir. :D ligde de 2-0 yenmiş zaten dinamo bunları. tur şansı zor metalcilerin ama belli olmaz tabi, bi guitar shreddinge bakar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 gol yediler şoktayım!! jaja 2. maç atar gene rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hakkaten sonunda durdu lan metalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 metalist maçı 2-1 galip götürüyor. ------edit:edit: mesajı bitirdikten sonra baktım 3-1 olmuş----- bu metalist hakkında ümit aktan'ın bir programında bahsettiği birşey vardı onu çok kısaca anlatıcam. euro 2012'nin ev sahiplerinden biri de ukrayna olduğu için, ukrayna'nın uluslararası arenada kendini göstermesi gerektiğinden bahsetmişti. bu kendini gösterme sürecinde sanırım uefa'nın ve hatta hakemlerinde yanında olabileceğinden bahsetmişti. metalist'in bunun bir sonucu olduğunu söylemişti. tabii ki metalist'in performansı o biçim ama ümit aktan'ın bahsettikleri de bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ümit aktan bence türkiyenin en başarısız futbol adamlarından birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben başarısız olarak veya çok başarılı olarak görmüyorum ama adamın tecrübesi(bu tecrübe sadece yaşının getirdiği bir tecrübe değil) ve futbola kattığı bir renk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 3-2 oldu skor. durum kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evet metalist elendi. diğer ukrayna temsilcisi dinamo kiev yoluna devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vay be metaliste çok yazık olmuş son maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oyna ne güzel başlamıştık fak asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çok üzüldüm bee kupayı alcaklardı neyse luce alsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Lucescu götürür bu kupayı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Metalist'i bir Türk takımı gibi sahiplenmiş, "Yabancı Damat" demişken elenmesine gerçekten çok üzüldüm. Kadıköy'de izlemek isterdim ama kısmet değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ıkınıp 3. olabilseydiniz grupta izlerdiniz belki metalcileri kadıköyde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 o değilde asıl fb 3. olsaydı grubunda metalistle oynayanlar onlar olucaktı ve metaliste 1 kupada 3 türk takımı ile oynayan takım olarak tarihe geçerdi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Metalistle oynayamazdık. kardeşi kanı dökemezdik biz :( el kalkmazdı bizden birine... ama çok isterdik o mübarek takımın kadıköye ayak basmasını, kardeşlik içersinde maç seyretmeyi... kısmet değilmiş. artık gelecek sene galataray ve beşiktaşın uefa parodilerine odaklanıyoruz. metalist'ten bir ferhan şensoy becerisi beklemiyor değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mumu said: ümit aktan bence türkiyenin en başarısız futbol adamlarından birisidir. +1348975232357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 drama yapma arkasokak ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mumu said: ümit aktan bence türkiyenin en başarısız futbol adamlarından birisidir. Niye ya, ben çok gülüyorum bu adam maç anlatırken. Çok efsane yorumları var, maç sırasında kitleyebiliyor insanı "Ne dedi lan bu" dedirterek ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şimdi 10 sene adı sanı duyulmaz metalistin daha. bu sene gelip bizi falan yendi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 seneye cl'deler ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Spidee said: Mumu said: ümit aktan bence türkiyenin en başarısız futbol adamlarından birisidir. Niye ya, ben çok gülüyorum bu adam maç anlatırken. Çok efsane yorumları var, maç sırasında kitleyebiliyor insanı "Ne dedi lan bu" dedirterek ahah. http://www.youtube.com/watch?v=xoyx9lZ4fGc watch?v=xoyx9lZ4fGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ŞIMAYKIL DEĞİL BÜTÜN MAYKILLAR GELSE O TOPU ORADAN ALAMAZDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar