paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Kusura bakmayın arkadaşlar 2.5 yaşında kanser tedavisi gören yakınımın yiğeni var velbe veya vinblastine diye bir ilaç söyledi doktor bize ne kadar ilaç şirketini aradıysak da yurt içinde üretimi olmadığı için bulamıyoruz herhangi bir şekilde bulabilceğimiz bir yer varmı 1 hafta içinde bu ilacın uygulanması lazım kusura bakmayın kişisel bir konu ama acil olduğu için buraya açmak durmunda kaldım.Yardımlarınız için teşekkürler. Edit: Abso / Aciliyetten asılı konu haline getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eczanemonline Şurda önceden bu ilacı arayan bi kaç kişi mailleri telefonları falan var istersen onlara sor bulmuşlar mı falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bir kaç kişiye mail attık ancak henüz cevap gelmedi ilgin için teşekkürler zaten mesajlarda eski kimbilir mailleri silinmiş bile olabilir 2007 de arayan bir insanın numarasını çevirdik oda bulamamış o siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şöle satış sitesi gibi bişiler var ama güvenilir mi bilemiyorum.. http://buy.ecplaza.net/search/1s1nf20sell/vinblastine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hocam hiç bilgim yok ama size allahtan sabır yakınına da acil şifalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 teşekkürler yalnız yurt içi olması lazım sanırım gümrükte sorun çıkıyormuş yani şöyle bir olay olması gerekiyor ya bir kişi kendi ilacım diye yurt içine sokucak veya ankraya gelcek de onaylancak da öyle gelicek o yüzden yurtdışı uzak bir ihtimal 1 hafta içinde bulmamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 geçmiş olsun. bu tip karaborsa ilaçları bulabilmek için genelde istanbul ya da ankara gibi büyük şehirlerde büyük hastanelerin etrafındaki eczaneleri araştırmak gerekiyor. tanıdıklar falan varsa bu yerlerdeki eczaneleri tek tek gezmelerini rica edersen çabuk sonuç alabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 söyledik ama bulabilen yok denilene göre 2000 de üretimi durmuş velbe nin bu yüzden aynı işlevde ki vinblastine sulfat arıyoruz şuan dasaaa nın verdiği sitede var(saolsun) ama bize bu hafta lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=54490 2002 de ki bir sorunmuş bu ilaç problemi hala çözülebilmiş değil hala aramadayız bilgisi olan arkadaşlar acil olarak mesaj atarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eşdeğer olabilceğini düşündüğümüz vincristine sülfatarıyoruz şimdi de en azından bulabiliriz belki bunu diye yalnızca 2 tane bulabildik oda 2 mg ama bize 120 tane lazım ve yeterli ölçek değil. Bu arada absolut çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 acaba ilacı kullanmasını söyleyen doktora söyleseniz yardımcı olamazmı temini konusunda? sonuçta doktor tavsiyesi demi ilaç? gerçi nedir ne değildir bilmiyorum ama belki doktorun tanıdığı satıyo olabilir oyüzden bunu kullanmasını söylemiş bile olabilir yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 doktora da ulaşamıyoruz ancak sabah ulaşabilicez öyle bir dangalaklığı yapacağını tahmin etmiyoruz doktorun sonuçta ege üniv tıp fakültesinde ve bu ilaçlarda kanser hastaları için mühim ilaçlar ki 2002 de ki radikal haberine göre yukarda verdim linki bu ilaçlara ihtiyaç olmasına rağmen piyasada yok sağlık bakanlığıda ilgisiz 7 yıl geçmiş hala çözülememiş bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 geçmiş olsun. inşallah bulursun. izmirde daimi bulunmuyorsanız. ben yardımcı olabilirim, nerden alınacaksa alır postalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çok teşekkürler karagöz yok daimi izmirdeyiz sorunumuz ilacı bulabilmek sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yurt disindayim, Pfizer'da calisan yakin bi arkadasim var simdi bi mail atip sorayim ona bilgilendiririm seni nedir ne degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyur abi, kiz pharmaceutical bi alanda doktora yapti su an da Pfizer'da calisiyor dedigim gibi, cevabini aynen aktariyorum: Vinblastine(generic name)/Velbe(brand name) appears to still be sold in the US (and the UK, for that matter). It's a chemotherapeutic agent though, does his/her nephew have cancer?! Since it's a chemotherapeutic agent, the nephew will likely need multiple doses of the stuff (you don't just use it once and you're cured). I doubt that he/she will be able to get a steady dose of it online (which I would NEVER EVER recommend anyway, you never know what you're getting). I guess I've answered your question but it raises more questions for me, the most important being HOW they plan on getting this drug into Turkey. Again, I strongly recommend against buying online from unknown sources since you can get an ineffective drug, the wrong drug, or the drug in a wrong dosage form. ceviri gerekiyorsa: Velbe markanin adi, Vinblastine de ilacin genel adiymis. Hala ABD ve Ingiltere'de satiliyormus (kanser mi yegen diye sormus, bu da kaynagin guvenilirligini gosteriyor :) ). Tek dozluk kullanimi olan bi ilac degil birden fazla defa kullanilmasi gerekiyor. Internetten duzenli sekilde doz alabileceginden kuskuluyum diyor. (Ve ne aldigini asla bilmeyecegin icin onermiyor bunu) Sonra da iste soruna cevap verdim sanirim ama bu da bende sorular yaratti, en onemlisi turkiye'ye nasil sokmayi planliyorlar diyo. Zira internetten alirsan etkisiz ilac, yanlis ilac veya yanlis dozaj alma ihtimalin var diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Boyle bi durumda yapabilecegin, Ingiltere'de yakin bir tanidigin varsa onun araciligiyla edinmek. Giden gelen falan takip edip onlarla da getir gotur yaptirabilirsin. Amerika isinden kuskuluyum, sorun cikabilir gumrukte vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 çok teşekkür ederim penth ilgin ve uğraşın için işte almanya da bulduk ilacı almanyadan bir tanıdık vasıtası ile getirmeye çalışcaz riski göze alarak birde roche çalışan bir tanıdık var onun vasıtası ile getirmeye çalışcaz ilacı yurt içinde mümkün olmadığını anladık geçmişte aynı durumdan müzdarip bir kaç kişi ile görüştük onlar da zamanında bulamamışlar ilacı kısacası yurt dışından bu hafta içinde tanıdık vasıtası ile kaçak yollar ile getirmeye çalışcaz kısacası yoksa öbür türlü mümkün değil legal yoldan temin edebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ümraniyede bi ilaç deposu var babam'ada lazım olmuştu ilaç onlara söylüyosun getirtiyolardı ben tam oranın adresini falan aliyim PM atarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sağolasın yakın zamanda pm atarsan çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Vinblastine hakkında bilgi, altta ticari isimleri falan var: [www.umm.edu/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 herkese çok çok çok teşekkürler salı günü büyük olasılık ilaç elimizde olucak 1 milyar 81 ytl ye bulduk. Allah kimsenin başına vermesin özellikle de türkiye de hepinize gerçekten çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 üzüldüm ya :( çok büyük geçmiş olsun umarım daha fazla bir sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 paparnoz said: herkese çok çok çok teşekkürler salı günü büyük olasılık ilaç elimizde olucak 1 milyar 81 ytl ye bulduk. Allah kimsenin başına vermesin özellikle de türkiye de hepinize gerçekten çok teşekkürler haddim olmayarak soruyorum ama bilgi güçtür.. kaç mg, kaç adet bu fiyata, bir bilgin var mı? size 120tane lazım bişi yazmıştın ondan diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Geçmiş olsun. Zor rahatsızlık. Geçenlerde ben yurtiçinden bir hastama buldurtmuştum. 1-2 senede birde olsa bu etken madde lazım olur ve depolar bana bulurlar. İthalatçı firma döviz dengesizliğinden belki getirtmiyordur bu aralar. (Vinkristin Sülfat için konuşuyorum) Ayrıca aklınızda olsun Türkiye'de ruhsatlı olmayan ilaçları yurtdışından resmi yollardan getirtmeniz mümkün. Eczacılar odası aracılığıyla bu işlem yapılıyor. Bu tarz bir ihtiyacı olan başka birisi olursa kaçak getirmeye çalışmadan önce tanıdığı bir eczane varsa onunla görüşsün. Gerekirse eczacılar odası ile de görüşülebilir. Ayrıca ilaçla ilgili yardım edebileceğim herhangi bir şey olacağını düşünürseniz elimden geleni yapmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar