Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Pcye de çıktı. http://img1.immage.de/2402bb632tommmm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hangisiydi bu 3. dünya savaşı olan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yeap 3.dünya savaşını konu alan oyun indiriyorum %85te (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 güzel mi bi bakında ona göre oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu sesle kumanda edilen değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yahu bi saattir videolaarını izliyorum sitesinde oyunun. oyunun türünü anlayamadım. strateji gibi kokuyor ama fps de çıkabilir. anlamadım ben yeaa. türü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yalnız oyunlardan uzak kaldığım sürede ubisoft tanrı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 MrLevie said: yahu bi saattir videolaarını izliyorum sitesinde oyunun. oyunun türünü anlayamadım. strateji gibi kokuyor ama fps de çıkabilir. anlamadım ben yeaa. türü ne? rts oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?37,3798175 burda konsol versiyonu için bişeyler yazmıştım belki biraz fikir verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 PC oyuncusunu kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Oynamak istiyorum ama maalesef ekran kartı almam lazm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 fail bi oyun adamlar direk konsoldakini pc ye gecirmis nerdeyse portfalan edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 strateji barındırmayan ilk rts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sesle kumanda edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 indirdim yüklendi oyun açılırken hata veriyor hoş olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Killzone 2 yi hd tv'de gördüm . Adamlar çığır açmış. Resmen Film izler gibi oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 senko said: sesle kumanda edilebiliyor mu? telaffuz hatası yapmadıkca algılıyor veya soylediğine yakın bir komutu uyguluyor komutlar unit 1 atack target gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mighty_THoR said: indirdim yüklendi oyun açılırken hata veriyor hoş olmadı bu Verilmiş sadakan varmış, 3 bolum oynadım sonra direk sildim. Hangi kesime hitap eder diye düşünürken console dan port edildiğini hatırladım. Çok kötü bir oyun, speech recognition ı da bir o kadar kötü. Freeware ASR engine ler bile daha iyi çalışıyor oyundakinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben bu tom un oyunlarını sevmiyorum.splinter cell dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oyunun eğlenceli kısmı multi yannız, single çok leş konsolda da, silmeden önce multi deneyebiliyosanız deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 HAWX ta böyle dandik olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hawk bence bundan da beter olacak, zaten arcade olcakmış fazla bir oyun süresi sunamaz kendini tekrarlar durur. bu arada torrentte sıradaydı endwar, burayı okuyunca sildim direk inmeden. ohh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ne illet bir ses kontrolü vardır yaw :D bir an ingilizce konuşmamdan şüphe duydum yemin ederim ahahahaha :P Sağlam bi kulaklık ve mikrofon ikilisi olmadan zor bir oyun. Ama mouse ile kontrol olduğu için sessiz oynanabiliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar