Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 o haber mallık ötesi bişey. sır kapısı havası vermişler akıllarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Facialar, kazalar , krizler vs bunlar elbette olur. Bunun sonucunda önemli olan bu kayıplardan ders çıkarabilmek sorumluları, aksıyan şeyleri bulup önlem almaktır.Bir daha böyle birşeyin olmasını önlemek için herkesten ,her kurumdan her bakandan ,her iktidardan hesap sorulur; sorulmalıdırda. Benim bir yakınım ölse böyle bir kazada kusuru olanı bulmaya yönelik konuşanları öldürmeye kalkmam bunun önleyebilecek adama niye önlemedin diye hesap sorarım.Adam öldürmek kolaydır önemli olan beynini kullanmaktır. Biat kültürü içinize işlemiş.''Vah vah ölen ölmüş kalan sağlar bizimdir''.demek esas insan olana yakışmaz.Hesap sorulmalı ki bir daha yaşanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 DoruK said: oha yalnız bazıları thy'de akp parmağı olduğunu öğrenince direkt savunma moduna geçmişler.. utanmasalar "ölenler aptalmış kesin kendi hatalarıdır" falan diyecekler.. oha yalnız bazıları thy yi akp'nin yönettiğini duyunca direk deve resmi koymuşlar. utanmasalar İMAM HATİPLİ yer ekibi ip bağladı uçağa yere çekti diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 zamanın haberi bitirdi beni nediyeyim abi. Okadar insanı attılar bi köşeye koşerlere taktılar kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: DoruK said: oha yalnız bazıları thy'de akp parmağı olduğunu öğrenince direkt savunma moduna geçmişler.. utanmasalar "ölenler aptalmış kesin kendi hatalarıdır" falan diyecekler.. oha yalnız bazıları thy yi akp'nin yönettiğini duyunca direk deve resmi koymuşlar. utanmasalar İMAM HATİPLİ yer ekibi ip bağladı uçağa yere çekti diyecekler. neden battı ki sana hayır gözardı mı edelim. AKP kadrosu rezil etti THY'yi. İnkar mı ediyorsun? Biz de diyoruz ki ikisinin arasında bağlantı olabilir. Batan ne burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse cahilce yorumlarına devam edersen cidden bende seviyende yorumlar yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 neyi rezil etmiş abi thy hakkında araştırman mı var, özel bi çalışma mı yaptın anlat bilelim. victor'un cp sinden başka elinde ne var. anlat neyi rezil ettiklerini madem. @abso doruk'un mesajından ne farkı var benim yazdığımın? onun yazdığına tepki göstermiyorsun benim yazdığıma tepki gösteriyorsun. tamam çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Pilot Hava Harp okulu mezunu bir adammış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kusura bakmayın da cahilce demek çok saçma adam zaman gazetesinin haberi doğrudur dememiş ki, aynı yanlışı sizin de yaptığınıza dikkat çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: neyi rezil etmiş abi thy hakkında araştırman mı var, özel bi çalışma mı yaptın anlat bilelim. victor'un cp sinden başka elinde ne var. anlat neyi rezil ettiklerini madem. @abso doruk'un mesajından ne farkı var benim yazdığımın? onun yazdığına tepki göstermiyorsun benim yazdığıma tepki gösteriyorsun. tamam çok güzel. Ben THY'de bunları görmekten utanıyorum. Yeterli mi? Böyle bir zihniyet yönetiyor THY'yi. Olay sadece 1-2 vakadan ibaret değil. Tanıyan tanır THY genel müdürünü ve kadrolar hakkında çıkan utanç verici haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 GEd said: http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=819234&title=hollandada-helal-kizlari-adli-programi-yapan-lubnanli-kardesler-ucaktan-sag-kurtuldu Şu haber başlığında art niyet arıyorum, içerik değil,sadece başlıkta. Ahahahaha komedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ne alaka abi? terlik mi tek derdin? ahaha terlik nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Zaten benim bildiğim,veya eskinde öyleydi,THY'de pilot olabilmek için Hava Harp okulundan mezun olmak gerekiyor..Öyle kafasına eseni,askeri eğitim almadıkça pilot yapmıyorlar(dı belki)... Ek: Sorun zaten pilotlarda değil..Pilotlar gayet yeterli,tartışılan konu fazla mesai yaptırıp,gereğinden fazla uçuş yaptırıp,pilotları yorup yormamak...Yani bu da yönetimle alakalı,pilotlarla değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse senin elinde ne var peki yani neden illa ölümüne savunuyorsun ki? Viktor bir kaptanın yazısını koymuş linklemiş. Sen da araştır hakkaten işe alınanlar yeterli mi yeytersiz mi kaç kişi işten çıkarılmış aha bakın bunlar yalan demiş yok öyle fazla uçuş saati cahil mekaniker hepsi taş gibi eğitimli gerçekten işi ile alakalı teknik liseden mezun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: Theghosthand said: sakin ol akp lafını duyunca gaza gelme.Adamın anlattığını bir daha oku pilotları aşırı çalıştırıyorlar hata oranı artıyor demiş. son 10 senedir thy bünyesindeki ilk kaza. ve uçak kazası da değil tam olarak. başarılı bir acil iniş yapılmış. ve uçağın pilotları bir nevi kendilerini feda etmişler. canlarını vermişler. bu kazanın olduğu başlığa sırf akp ye bok atmak için deve resmi koyan adamın insanlığından şüphe ederim. gidin thy için ayrı başlık açın orda ne yaparsanız yapın. şu facia başlığının içine sıçmayın. sen nasıl bir mahlukatsın? 9 kişi ölmüş orada 9! neresi başarılı? ben de senin gibi tiplerin insanlığında şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: son 10 senedir thy bünyesindeki ilk kaza. ve uçak kazası da değil tam olarak. başarılı bir acil iniş yapılmış. http://www.planecrashinfo.com/rates.htm bu siteye gore kaza siralamasinda 88 havayolu sirketi arasinda THY 80. sirada. pek guvenli bir havayolu degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 THY'nin kaza başlığında THY'yi ölümüne savunmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Beyler son kez söylüyorum uçağın düşme sebebi belli olmadan itham yazmayın. THYnin iyi veya kötü durumda olması ile alakasız olarak bir kuş sürüsü de düşürmüş olabilir, pilot kalp krizi geçirmiş deolabilir veya topik de dendiği gibi yazılan sebeblerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 rahatsiz said: Buyse said: son 10 senedir thy bünyesindeki ilk kaza. ve uçak kazası da değil tam olarak. başarılı bir acil iniş yapılmış. http://www.planecrashinfo.com/rates.htm bu siteye gore kaza siralamasinda 88 havayolu sirketi arasinda THY 80. sirada. pek guvenli bir havayolu degil yani. These accident rates are not safety ratings. There are many factors that contribute to the safety rating of an airline including, but not limited to, accident history, maintenance and operational procedures, types of training programs, age of fleet and specific routes flown. In addition there are different ways to analyze past accident data including using number of hours flown, passenger miles completed or number of trips made. The accident rates below are based on only three basic parameters. Number of flights, the number of fatal accidents and the fatality rate of those accidents. The methodology is listed below the tables. Aviation accidents are extremely rare, with the probability of a passenger being killed on a single flight at approximately eight million-to-one. If a passenger boarded a flight at random, once a day, everyday, it would statistically be over 21,000 years before he or she would be killed. DISCLAIMER These accident rates should not be used to provide an assessment of an airline’s safety profile or future risk of an accident. These rates are derived from past accidents and not an estimate or prediction of future risk. There are many additional factors in judging the safety of an air carrier which are not included here. These rates are not meant to endorse or condemn any particular airline or group of airlines nor are they intended to persuade or dissuade use of any particular airline. The accident rates and method of calculation of the accident rates are solely the opinion of this web site and the creator is not responsible for how this information is used and will not be held legally responsible for any consequences arising from the use of this information. There are numerous commercial organizations that provide complete and extensive safety ratings of commercial air carriers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 THY dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden birisidir. Ama konunun bununla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ya iyi hoşta, istanbulda kılıçdaroğlu gelirse düzelecekmi peki bu olaylar, torpiller, yolsuzluklar, rüşvetler? Sözen gibi sömürmeyeceğini, ve sonrada akpden beter partilere el açacak hale gelmiyeceğimizi garanti edebiliyomusunuz? yoksa sırf babamın, dedemin partisi elbet en doğrusu budur üzerinden mi hareket etmektesiniz? yani chpnin de akpden pek geri kalır yanı yok malum gayet oynak bir parti o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 chp nerden çıktıki şimdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 @aket başarılı bir acil iniş ifadesi türkiye havayolu pilotları derneği başkanı olan insanın ntv canlı yayınında söylediği sözdür. git kendisine de sen nasıl bir mahlukatsın diye. adamdan daha iyi bildiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mohi said: ya iyi hoşta, istanbulda kılıçdaroğlu gelirse düzelecekmi peki bu olaylar, torpiller, yolsuzluklar, rüşvetler? Sözen gibi sömürmeyeceğini, ve sonrada akpden beter partilere el açacak hale gelmiyeceğimizi garanti edebiliyomusunuz? yoksa sırf babamın, dedemin partisi elbet en doğrusu budur üzerinden mi hareket etmektesiniz? yani chpnin de akpden pek geri kalır yanı yok malum gayet oynak bir parti o da. abi ne diyosun? ne alaka? sen thy genel müdürünün istanbul belediyesinin atadığını mı sanıyosun yada cidden öyle de ben mi yanlış biliyorum? noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Cons said: chp nerden çıktıki şimdi ahaha nerdenmi cıktı? başlığı okumadan oraya girip espri yapayım diye kasınca böyle oluyor demekki hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar