BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada bana bi kuyu bulursaniz sey diye bagircam HUNTERIN KULAKLARI ESSEK KULAGI HUNTERIN KULAKLARI ESSEK KULAGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yav o paladinler ne oyle yaa. saka gibi hala gülüyorum 5 dk oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 O shaman seti taurende çok çok güzel durur ama, human olduğundan gösteremiyo malum.. Warrior omuzluklarıda merak ediyorum taurende.. Hunter setleri şu ana kadar gördüklerim içinde en başarılısıydı yine, özenilmiş en azından.. Mageler gibi ampul misali dolaşmıyolar, priestlerinde kafalığı belliki ayrı bi tasarım mucizesi, çok mu uğraştılar acaba.. Set genele bakarak kurtarırsada kafalık yüzünden belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Rogue setinde cameltoe var daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hunter ve dk çok ta kötü değil bence. gerisi yalan ama. hele rogue cok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bu ne ya... önce voltran olduk şimdi soba gibi bişi böyle enteresan bişeye benzetemedim açıkcası... druidlerle roglarada yazık bence... ayrıca mage seti güzel bence hiç kötülemeyin beterin beteri var baksanıza paladin rog drood.. harbi içip içip mi yapıolar tasarımları? biz soba olduk druidler ay desenli meyve tabağı roglarda 3-5 kafalı emo tipi bişi oldular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Torondor said: biz soba olduk druidler ay desenli meyve tabağı roglarda 3-5 kafalı emo tipi bişi oldular.. /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sigh migh yok simdi dwo.. doğruya doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 pekaziz said: Sanırım druide ait resimle feral için. Çünkü bu zamana kadar cübbesi olmayan hiçbir druid seti yoktu. *cough* Tier 4 *cough* :P Ya Druid seti yine fail... Şaka mısın Blizzard? Cübbeden nefret eden bir feral olarak cübbe olmadığına bile sevinemedim yani, o derece. Bir omuzumuzda meyve yetiştirmediğimiz kalmıştı, o da oldu nihayet. Meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dizayn olarak t6 t5 lerin karısımı yapmısşar gene fail bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ulan 10milyon oyunculari var hala makyajli item tasarliyolar arkadas biri buna dur demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ahaha dungeon set bildiğin kuş tüylü fln tier 1 dolma yaprağı - geyik boynuzları cabası tier 2 eh hatırlamim nediim tier 3 eh suanki gibi işte fena değil tier 4 lulz paçoz tier 5 ağaç kabuğu tier 6 bildiğin şaman totemi tier 7 güzel tier 8 yıkıldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada neden hep human ? cidden neden shaman/druid itemlarını orcta taurende nelfte falan gostermiolar. gosteremiolarmı yoksa? anlamadım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Blizz zırhlar ile robot yapmayı çok iyi beceriyor. Bunlar starcraft online adında bir oyuna daha uygun olurdu. Nerede o gözünü sevdimin t2 leri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bence paladin ve mage setlerini saymazsak gerisi gayet güzel. Özellikle shamana kilt verilmemiş olması beni benden aldı. En son t5'te pant vardı sanırım. Draneiye etek hiç gitmiyor, oyundan soğutuyor insanı o kiltler lol. Bir de shamana titan's grip istiyoruz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Martin Thunder Şamana bunu yeni skill olarak vereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 walla ben bi mage olarak mage tier 8'ine bayıldım şahsen,neyini beğenmediniz anlamadım o kadar rezalet iğrenç set warken orda :D gayet karizma bi set olmuş kanımca (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Dworgian said: Anaaaaam, omuzlarda turunçgiller kafada C harfi veyahut ay parçası sembolü kafana edim blizz :D Blizz ya çot ot içio dizayn sırasında ya da cidden hiç umurunda değil adamların artık olay koyverdiler gidio. C vitamininin C'si heralde komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Warrior ve Shaman o kadar kötü değilde Druid ve Paladinlere Allah sabır versin. Bir de Northrendin soğuklarında göbeği açık gezicek female paladinlere battaniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 prinin kafa ne öyle rogue mu olduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 pekaziz said: Sanırım druide ait resimle feral için. Çünkü bu zamana kadar cübbesi olmayan hiçbir druid seti yoktu.Malorne bi de şeyi merak ettim acaba furious glad. seti de bu tipte mi olacak? itemların 4 farklı rengi var ne acaba bunlar ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 3 spec +1 arena desen çok sallamasyon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 10 man 25 man 10 man arena 25 man arena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Abi tamam öyle OMGLOOKWOOOOOOOT tarzından biraz uzaklar belki ama öyle paçoz da değiller yani. Humanlarda leş gibi duruyor setler, kalas gibi animasyonları var; sonuçta göreceli birşeydir ama ben ne zaman CoTa girsem iyi ki human açmamışım diye şükrediyorum. Druid olarak ne bekliyorsunuz o da ayrı konu, pantolon olması dışında gayet güzel, yok omuzluklarında meyve var, yok t5de de çiçek açıyordu, yok başlığında ay var(moonkin, moonfire, moonfury, moonglow, moonshit, her bir haltında moon geçen bir sınıfa da hiç gitmemiş di mi); hayır yani omuzluklarda kuru kafalı bir deri ceket, altında vintage kot, başlık olarak da giorgio armaniden gözlük falan mı tasarlanmalıydı. Ki mesela t5 bir druidde gayet şekil duruyordu, bir gidin malfuriona bakın, bi gidin fandrale bakın, adamlar dervişe bağlamışlar sizin gözünüz doymuyor :P Sadece şamanlarla druidlere leg piece olarak kilt yapılmalıydı, zaten benzer birşey t4 ve s2 pvp seti için de olmuştu, sonradan grafiklerini değiştirip kilte çevirmişlerdi, en kötü öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hunterin omuzluklar rhino kafasimi? t2 den buyana duzgun set yapamadilar. DK fena degil. Druidinde kafasina kus sicmis gibi duruyo. Mage hos. gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar