MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Benim winamp playlistte Guybrush'ı seslendiren adamın (Dominic Armato) lafları var. MI5 için olduğu varsayılan laflar. Şimdi içimden öyle bir gaz geldiki canım deli gibi Adventure oynamak istiyo (mümkünse icon-based). Bi an acaba MI4 ya da 3 yükleyip oynasammı diyorum. Ama oyna bitir oyna bitir artık replikklerini bile ezberledim. Şöyle internetten çabucak bulunabilinecek (Kazaa,Imesh), kısa boyutlu falan olan (max 150mb olsun lütfen) adventure ihtiyacı duyuyorum.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya bi ara bi tavşan la köpek mi ne wardı eski bi oyun çok güseldi bi de full throttle war bulabilirsen ikiside cok guzel oyundur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 köpekli tavşanlı eheh, sam & max ama oynamadıysan icon olarak ilk tavsiyelerim full throttle indiana jones and the last crusade (ilk oyun, filmden alıntı) indiana jones and the fate of atlantis ben de abandonware krizine girmişken bi adventure oynadım geçen aylarda, daha önce oynamadığıma pişman oldum, rpg adventure karışım ve icon adv değil ama harika cidden. death gate... son olarak benim öyle çok hoşuma gitmese de, ve günümüz bilgisayarlarında gerek ses gerek çalışma açısından sorunlu olsa da simon the sorcerer serisi ve discworld serisi[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sitelerin listesi için http://www.tuol.org (classic thrash ve underdogs iyidir ancak underdogs aynı anda sadece 1 downloada izin veriyor) sam & max: hit the road indiana jones: the fate of atlantis indiana jones: the last crusade maniac mansion 2: the day of the tentacle monkey island 1 monkey island 2 full throttle benath a steel sky simon the sorcerer 1 simon the sorcerer 2 broken sword 1 broken sword 2 ace ventura iyi adventure oyunlardır, monkey island 3 gibi tarzları vardır (curse of the monkey island) ayrıca bu oyunları bulabileceğin güzel bi topic: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41450[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 indiana jones: the fate of atlantis indiana jones: the last crusade maniac mansion 2: the day of the tentacle simon the sorcerer 1 simon the sorcerer 2 ace ventura bitirmediğim bi bunlar kaldı en bunlara da bi el atayım bari:)[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya ben full throttle ı bitirememiştim bi uçağın içindeydik dağa mı ne çakılıoduk uçağın yarısı düşüodu aşşa siz uçaktan çıkmaya çalısıodunuz ordan hiç çıkamamıştım nasıl çıkılıo ordan tekrar dl edip oynayasım mgeldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 full throttle ı bulursan haber ver bana da[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kings quest bir ve ikinin remakeleri var. ayrıca quest for glory serilerinden oynamış bir insansan, quest for glory 4 1/2 yi tavsiye ederim.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bone yazmamış mı full throttle die ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 full throttle be ne baba oyundu o. aslında bunu bulabilirsen oyna mükemmel bir konusu vardır Lucasarts yapımı yine The DiG[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 *i am guybrush threepod(dorumu yazdım bilmiyorum),who're u?* hehe deli adventure oyunu idi be.cozumsuz oynayarak bile baya ilerlemistim tabi sonunda gene actık gameshow u (ah mazi ah ne dergiydi be )[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Guybrush Threepwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bide mighty pirate var sonunda:) death gate'i bulmuştum ben bi yerlerde ama çalıştırmayı başaramadım:( bi ara benim de adventure krizim tuttu grim fandango sahibi bi arkadaşımdan ödünç (hehe) adım; çok direndi rahmetli ama almayı becerdim:) ama onda da CD sorun çıkardı[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 escape from monkey island isteen warsa http://download.com.com/3000-2276-6860315.html download edebilio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 büyük boyutlu olarak toonstruck ufak boyutlu olarak king's quest 5 i tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 arcane biliyon mu sierranın oyunlarını download edebileceemiz biyer?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeChuck Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya bu fullthrottle ı hala bulamıyorum ya o kadar topic açtım hala oyun bulamadım düzgün adventure.[signature][hline]Guybrush Sheepwood(!?)!!!Maybe you've taken Elaine from me, Maybe you beated me on Monkey Combat but...but...I'll come back. Sadece "Le"den bağlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mokey island 1 ve 2, klasiklerden. tüm adventure'cıların oynaması gerek. espiriler çok kaliteli.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 the dig derim başka bişey demem .. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.namernet.com da macera kısmında sam and max war monkey island 1 2 war simon the sorcerer 1 2 war bence kesin bakın super site ( colonization forumunda gorup baktım bende)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar