Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oss countdown hodosu

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Oss'ye kac gun, saat, dakika kaldigini gormek icin buradan buyurabilirsiniz, oldukca ufak tuttum boyutunu, rahat olsun diye.

Ayrica benim gibi desktopa koymak isteyenler (ehe), editleyip baska birseye countdown yapmak isteyenler vb. icin source da burada.

(ayrica bkz. www.karanlik.org)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Maalesef ben de giriyorum.

Bu sene degisen birsey yok, katsayi hodosu gelse bile (ki yetismeyecek, asker ve cumbaba sagolsun, Turkiye sahipsiz kalmiyor) iki ay calismayla bizi gececek degil meslek liseleri. Seneye girecekler yandi esas, hem katsayi olayindan hem de mufredattan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

oss'ye girmiyorsaniz anathema konserine olarak dusunebilirsiniz :P

yalniz saat farki var

[konser tarihlerini karistirdim :P][signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 17 Mayıs 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işşşşşşmişim başııııııım donuuuuyuooo donuuuuuyooooooooooo.....

bişicikler olmas .. oss de gelip gecer .. en fazla geçirir can acıtır ... ozamanda operler geçer ..... ÖSS den korkmayın , öss sizden korksun ... çalışarak herkes yapar , önemli olan çalışmadan da yapabilmektir..[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Sosyal ağlarda paylaş

aha süpermiş karanlık.orgdaki soru :) bunca aydır çilesini çektikten sonra dahada komik geliyo *! gülerken ağlamaya başlar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya
bay geldi ya
32 gün harbiden .oku yedik biz
bu senede kazanamazsak son şanstı zaten :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Korkmaya başlaadım...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...