Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS ye 59 gün kala ders çalışamama sorunsalı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dışardan bakan insanlara kolay gibi ama
şöyle bi zamanda ve arkadaş ortamıda olunca insanın tabiki ders çalışası gelmiyo
çalış demesi kolay yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Mesela ben.
Kafamda çok fazla şey var.Ve bu sene hayatımın en kötü senesi oldu.Çünkü hayatım yeniden başladı resmen.Herşeyim değişti.Arkadaşlarımı akrabaları uzun bir süre göremedim.Görüşmediğim insanlar var hala.Aile olarak çok kötü bir sene geçirdik ve devam etmekte bazı sorunlar.
Yeni bir çevreye geldim alışamadım.Eski günlerimi özledim.
Ama biliyorumki artık onlara ulaşamıyacağım.Kendimle ilgili sorunlarım oldu çevremle ilgili sorunlarım oldu.
İşte böyle bir psikoloji ile ben öss ye çalışmaya çalışıyorum.
Derse oturduğumda kafamda binlerce sorunla...[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
nasıl olur öyle şey yaww
1.800.000 kişiden sadece 750.000 kişi mi barajı geçiyor
bi yalnışlık olmalı bu sayılarda
bana göre
katılan adayların en az yarısı barajı geçiyordur.

benim zamanımda olsa tamam bi bakıma haklısın diyecem
çünkü o zaman hem öss hem öys vardı
ama şimdiki sisteme göre bence katılanlanrın en az yarısının barajı geçmesi gerekiyor gibi geliyor bana?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
Pardon normal zeka ve yeterli bilgi düzeyinde birinin 180 dk. de yapabileceği bir sınav. Biraz daha zeki bir adam sınavı 2 kere çözebilir. Çok yakın bi arkadaşım soru kitapçığına cevapları işaretlemeden 2 saate sınavı bitirip tekrardan bu sefer soru kitapçığına cevapları işaretleyerek sınavı çözüp soru kitapçığıyla daha önceden işaretlediği cevap kağıdını karşılaştırarak sınavı bitirdi. 293 puan aldı. Önemli olan konsantrasyon ve o 3 saatteki ruh hali.
Mesaj tarihi:
bu thread bana birşey hatırlatmak üzereydi
sonra unuttum o şeyin ne olduğunu..
neyse.. :)[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Mesaj tarihi:
ha bu arada öss 20 haziran'da di mi ?[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Mesaj tarihi:
dersleri dinlemek önemli ya.
Bende o olay yok dikkatimi toplayıp 40dk ders dinleyemem.Dinlediğimi konuyuda kaçırmam ama.
Şöyle kafamı kaldırmadan ders çalışabilmeyi çok isterdim.Bu yeteneğe sahip olabilseydim keşki şu çalışanları hiç anlamıyorum nasıl yapıyorlar bu işi ...[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Gençken (!) bizde böyle dertlere sahiptik :)

Oturun çalışın demek çok klasik... Çünkü bana da dediler, ben çalışmadım :)

Ama şunu bilin... Soruları mantıkla yapabileceğinizden emin değilseniz, oturup çalışmak zorundasınız...

Ha bu arada.. Yaşasın üniversite gençliği! Yaşasın Dokuz Eylül! :)[signature][hline]Profocio Hosting
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1 ay 3 gün kaldı. Buarada öys kalkalı artık sınavı mantıkla yapmak diye bir şey kalmadı. Artık birinci sırada dikkat ikinci sırada ise onu takip eden bilgi birikimi...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Bende çalışmak için oturunca dışarıyı, havayı görünce içimden çalışmak istei gelmio. Soora çalışmayıp, eelendiim zamanlarda ise össye bi ay kaldı, napıcam die düşünüp eelenemiorum. Yane şu sıralar çok keyifsizim. Puanlarım da pek parlak deil.. Napıcam bilmiorum.. :([signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Hazirana girdikten sonra orjinal öss denemelerini çözmenizi ve ordaki yanlışlarınızın üstüne gitmenizi tavsiye ederim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sonuncusunda 268 yaptım ama öyle hatalarki saçımı başımı yolarım yani işallah 20 haziranda salaklık yapmam[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
özdebir ne kazık bişidir ya ben lgs den önce girmiştim. manyak zordu

bi de böle ayı ayı tipleri verdiler dibimize kımıldasan dur kıpraşma diyo.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
walla bende hazırlanıorum ve her akşam çıkıp geziorum gündüz de deneme ders falan ve ayrıca dersanede açlışmanızı tavsiye ediorum .
  • Yeni Oluştur...