Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Korkmaz GS SK Futbol branşı teknik direktörü (attı imzayı)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Rıdvan Dilmen said:
Gecikmiş hamle

Korkmaz’ın yapacağı tek şey; dışarıdan gördüğü gibi takımın kazanma arzusunu geliştirip, maç seçmelerine engel olmak

Çok hırslı kişiliğe sahip olan Bülent Korkmaz, Galatasaray’ı kısa sürede düzlüğe çıkarabilir mi?

Öncelikle çok hırslı sözünü bir düzeltelim. Çok hırslının karşılığı Bülent olarak gösterilmemeli. Genelde bütün oyuncular hırslıdır. Kimse kaybetmek istemez. Bülent’in maç içindeki tavırları böyle bir imaj getirdi ona. Tabii ki, Bülent de maç kaybetmeyi istemez. Galatasaray için en doğru, ama biraz da gecikmiş bir hamledir. Taraftarın kredisine sahip, kulübü çok iyi tanıyan bir hoca. Antrenörlük deneyimi de geçirdi. Oyunculuk ile antrenörlük elbette farklı. Uzun süre kaptanlık yapması, liderlik açısından büyük avantaj. Saha içindeki liderlikten, saha dışındaki yönetime geçişte de tecrübesini geliştirdi.

Sistem ve kadro konusunda ne gibi radikal değişiklikler yapabilir ?

Saha içinde çok büyük değişiklikler yapacağını sanmıyorum. Çünkü Galatasaray 4-3-1-2, 4-1-3-2 de oynayabilen tek takım. Bu yüzden sıkıntısı olmaz. Yapacağı tek şey; dışarıdan gördüğü gibi takımın kazanma arzusunu geliştirip, maç seçmelerine engel olmak.

Bordeaux maçına 4 gün kala göreve getirilmesi Galatasaray için avantaj mı?

Tabii ki, bir kan değişikliğine ihtiyaç vardı. En az Skibbe kadar, oyuncular ve yönetim de hatalıydı. Bu maç öncesi bir şok gerekliydi ve doğru bir isim oldu.

Erciyesspor dışında Gençlerbirliği ve Bursaspor’da başarıyı yakalayamaması kredisini azaltır mı?

Başarının ölçüsünün ne olduğunu tam anlamış değilim. Bunun örneği; Erciyes küme düşmüş olmasına rağmen kupada final oynadığı için başarılı sayıldı. Başarılıydı doğru, sebebi de sonuna kadar mücadele eden bir takım yaratmıştı. Yani başarının ölçüsü olmaz. Çünkü, Gençlerbirliği ve Bursaspor’da kısa dönem çalıştı.

Bülent Korkmaz’ın, Fatih Terim gibi Galatasaray’da uzun yıllar kaptanlık yapması başarının anahtarı olabilir mi?

Galatasaray’da çok büyük başarılar elde etttiği için, oyuncuların da ona saygı duyacağı kesin. Bundan sonrası Bülent’in elinde. Terim olmak kolay değil. Ama bu başarıları yakalayacak kredisi var. Örneğin oyuncular üzerinde otorite kurabilir mi diye söylentiler var. Mevcut kadroda Bülent Korkmaz kadar faydalı ve yıldız olmuş bir oyuncu yok. Bu yüzden bu söylentiler açıkçası beni güldürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln gg olcak ama bence. yani bülent korkmaz lincoln'e öyle ayrıcalık göstermez. kaptanlığıda ayhan ve arda'ya verir.

ama dün mehmet demirkol çok güzel bişey dedi.

skibbe'nin gönderilmesinden önce acaba takımın menejeri futbol şşube sorumlusu yada başkanı futbolculara bir sıkıntınız var mı neden böyle kötü oynuyorsunuz diye sordu mu?

buda benden: arda misal. inanılmaz form düşüklüğü var bunun nedenini öğrenmeye çalıştı mı? yani onun yerine işte floryanın 5 kapısı var dedi başkan. bunu basının önünde değil kapalı kapılar ardında yapsa çok farklı olurdu herşey.

çoğu futbolun akil adamı gs de bir fenerbahçeleşme görüo. ama şu anki değil 90 lı yıllardaki olayı görüo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BU KADROYA TAKVİYELER YAPARAK ŞAMPİYONLAR LİGİNİ BİLE KAZANABİLİRİZ
Galatasaray'a teknik direktör olmadan önce de söylüyordum. Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu olduğunu ve bu kadroyu koruyup üzerine iyi futbolcular koymaya devam ederse inanıyorum ki UEFA Kupası veya Şampiyonlar Ligi'nde kupayı da alabilir. Bu mevcut kadro iyi transferlerle kesinlikle kupalar alabilir

bülent geleli 2 gün oldu hemen uçmaya başlamış:D yahu insanın ayakları yere basar biraz, uefa desen inanan çıkar hadi de, CLyi almak nedemek oluyor. el insaf ya, taraftarı gazlıyo aklınca ama böyle büyük ve saçma hedefler koyarsa, ilerde zıçınca pis ezilir altında.
herşeyi geçtim, okadar büyük pastayı hiç yedirirlermi bir türk takımına etimiz ne budumuz ne bizim. futbol büyük bir endüstri, illa dev takımlar CLyi alacaktır her zaman. bunun dönüşü olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

sanctis gitsin.tamam yan topları iyi.gaz kaleci.falan filan ama yok yani.kayseri maçını verdi.kocaeli maçınıda o ilk golde yaptıgı salak bi hatayla verdik.öle aptal bi beraberlik golu yersen moral falan kalmaz

sanctis geldiğinden beri 4-5-4-5 yiyoruz yni :)

orkun bile daha az gol yemişti
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
said:
BU KADROYA TAKVİYELER YAPARAK ŞAMPİYONLAR LİGİNİ BİLE KAZANABİLİRİZ
Galatasaray'a teknik direktör olmadan önce de söylüyordum. Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu olduğunu ve bu kadroyu koruyup üzerine iyi futbolcular koymaya devam ederse inanıyorum ki UEFA Kupası veya Şampiyonlar Ligi'nde kupayı da alabilir. Bu mevcut kadro iyi transferlerle kesinlikle kupalar alabilir

bülent geleli 2 gün oldu hemen uçmaya başlamış:D yahu insanın ayakları yere basar biraz, uefa desen inanan çıkar hadi de, CLyi almak nedemek oluyor. el insaf ya, taraftarı gazlıyo aklınca ama böyle büyük ve saçma hedefler koyarsa, ilerde zıçınca pis ezilir altında.
herşeyi geçtim, okadar büyük pastayı hiç yedirirlermi bir türk takımına etimiz ne budumuz ne bizim. futbol büyük bir endüstri, illa dev takımlar CLyi alacaktır her zaman. bunun dönüşü olmaz

büyük düşünceksin..büyük riskli sözler ama risk olmadan da başarı gelmez.yani gelir ama büyük başarı gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
sanctis gitsin.tamam yan topları iyi.gaz kaleci.falan filan ama yok yani.kayseri maçını verdi.kocaeli maçınıda o ilk golde yaptıgı salak bi hatayla verdik.öle aptal bi beraberlik golu yersen moral falan kalmaz

sanctis geldiğinden beri 4-5-4-5 yiyoruz yni :)

orkun bile daha az gol yemişti
düz mantık, düz adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanctis Baros Lincoln Kewell mutlak kalmalı. 4 etti. Linderoth da düzelip adam gibi kalacaksa olur da bu saatten sonra çok ümitli deilim o konuda.

6+2 yani 4 yabancı daha hakkımız var.

As kadroya takviye olarak 1 sağ bek, 1 adet de Aurelio tarzı ön libero-ortasaha göbeği arası oynayacak diri ve fizik gücü yüksek adam alınmalı. Böylece 6yı doldurduk. 1 adet defans göbeği (emre güngör + servet ikilisine yedek ya da onlarla dğeişimli) ve bir adet de Baros'a alternatif forvet alınarak +2 de gelirse canavar kadro olur.

Bunlardan düzgün oynayacak bir Linderoth ve kendini toplayacak bir Meira da 2yi kapatabilir ama çok ümitli değilim şu anda. Belki Meira tamam ama Linderoth 2 senedir yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

meira bir şekil gidecek takımdan.

mutsuz adam bildiğin. zenit transferinin yatması üzerine ortalığı birbirine katması da bunun işareti zaten. mutsuz olduğu yerde kimse oynamaz.

linderoth da kaç yaşına geldi.. artık bize yararı dokunmaz.

nonda desen yalan oldu o da. kafadan 3 transfer lazım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne ara mutsuz oldu Meira onu da anlamadım ki tıkır tıkır oynuyodu sezon başından beri. Bi anda noldu adama

Ha bana kalsa gitse de çok büyük eksik olmaz. Yeri doldurulmayacak bi adam değil yani.

Ama keşke Song'u elimizde tutsaydık bu adamı alacağımıza. Song gibi teknik şekilde tereyağından kıl çeker gibi faulsüz darbesiz top çalabilen defans görmedi bu lig daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli hata yaptığını ve normalde iyi adam olduğunu biliyodum da, ben formsuzluğa ve yanlış antrenman programına bağlıyordum bunu. Zaten GS'de çok bariz şekilde çok yanlış bir idman programı var, yoksa zaten bu kadar çok sakat ve bu kadroyla bu kadar başarısızlık mümkün değil. Mutsuz olsa niye gelsin baştan.

Neyse, yerine daha iyisi bulunur elbet. GS yönetimine ben bayağı güveniyorum. T.Direktör konusunda fena çuvallıyorlar (Skibbe'nin gelişi 1, zamansız gönderilişi hata 2. Bülent bence şu anda GS kapasitesini kaldıracak seviyede değil ama bunu hata olarak göremiyorum çünkü sezon ortası maç arası daha iyi ya da büyük bir ismi getirmek imkansızdı.) ama oyuncular konusunda bayağı isabetli şimdilik. Nonda'ya o kadar laf ediliyo ama 500.000 dolara geldi o adam. Sudan ucuza, ve sezon başındaki geçen sezonki performansıyla da bence çıkarttı parasını. Meira'nın kendi formsuzluğu var, Baros Kewell falan dört dörtlük adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bülent baştan faullü başladı işe, ümitle sabriyi affetmiş sanki bişeye yaradıkları varmış gibi. hırs faktörünü ve sabri, arda, ayhan, ümit ve benzeri isimlere vereceği gazı da hesaba katarsak gsnin sezon sonuna kadar kart rekoru kıracağına ve disiplin sorunu yaşayacağına eminim. zira bülentin yapısı da bu yöndeydi.
uzun lafın kısası, bülent gsde başarılı olamaz ve sezon sonu gidecektir. keşke adnan polat cimrilik yapmasa da adam gibi bir hoca bulaydı gsye. 10 hafta takımı ve ligi tanırdı, seneye de bomba gibi başlardınız, ama boşver böyle daha iyi bizim için:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...