Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 vimpir said: 'bot programi' sorsam sorun olurmu:) evet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kojiroh said: Dworgian said: hadi ya? nasıl? bide auctioneer de eskiden koydugun ürünü belli bi formüle göre koyardı undercut vs, soradan sen "bu fiyat olsun" dediginde de o settingi saklardı şimdi yapmıo hep 6.75 den koyuo nasıl düzelticem? Bu arada bu güme gitmiş galiba, gitmemişse bile yazayım neyse. Auctioneer artık appraiser addonuyla (ya da modül bilemiyorum artık) beraber geliyo. AH penceresini açınca klasik yoldan değil de, Appraiser sekmesinden yapın satışları. Fiyat hesaplama modelinden tut, kaç stack satılacağını ve kaçar itemın koyulacağını bile belirleyebiliyosun. hımmmm akşam bi deniyim saol bilgi için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Nessarien said: Hunterdın değil mi ^^Ben hunterim bana soruyorsan tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bot, vb. konular yasak arkadaşlar. Bilmeyenler için son kez uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Lvl up için en güzel pet hangi pettir...? Nedendir...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3.1 den sonra bütün tenacity (ve yanlış hatırlamıyorsam cunning) petler alıcak thunderstomp. hiç bir sorun kalmıycak ondan sonra. şu an için gorilla en rahatı. agro kaçırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şimdilik gorilla ama 3.1 den sonra crocolisk ler daha iyi olcak gibi Bad Attitude + Thunderstomp = AOE çılgınlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bogachan said: şimdilik gorilla ama 3.1 den sonra crocolisk ler daha iyi olcak gibi Bad Attitude + Thunderstomp = AOE çılgınlıgı 3,1 den sonra timsah mı almak daha iyi bide pet talent verebilen varmı acaba ne yapmam laızm talentini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 crocolisk special -> Bad Attitude said: Snap back for 89 to 125 damage at any target that strikes you for the next 45 sec. 2 minutes cooldown. Ne kadar kullanışlı sen karar ver. 3.1 den sonra thunderstomp pet talenti haline geliyor. istediğin tenacity pete öğretebiliyorsun. Benim gözümde öne çıkacak olan tenacity petler Bear : Swipe (Swipe nearby enemies, inflicting 90 to 126 damage. 5 sec cooldown) Worm : Acid Spit (Your worm spits acid at an enemy, causing 124 to 176 Nature damage and reducing its armor by 785 per Acid Spit for 30 sec. Can be applied up to 5 times. 10 sec cooldown) Turtle : Shell Shield (The turtle partially withdraws into its shell, reducing damage taken by 50% for 12 sec. 1 minute cooldown) Gerçi 3.1 ile değişecek ama şimdilik tank pet için talent olarak şunu kullanabilirsin. Agro sorunu yaşarsan Pet Bardingten 2 puanı Guard Dog'a kaydırabilirsin. Yada 51 puan BM talentin varsa hiç gerek kalmadan ikisini birden alırsın, üzerine bir de 2 ekstra puanın kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 60 oldum diye dinazor aldım devilsaur exotic de pek iyi aggro tutamıyo , pişman oldum gorili bırakığıma :D stable da yoktu , abandon ettim güzelim gorili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Devilsaurun olayı single target dps. Agro ile pek alaksı yok açıkçası. Keşke abondon etmeseydin gorili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 lvl 43 um ben az kaldı 44 e gorilim var memnunum 3-4 tane add i alıyor ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ohhhoo biz bunu baştan tamelemek istediğimizde lvl 40 larda mı tameliycez? Yokmu üst versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Domuz gibi pet gelmedi buy dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Eğer tamelediğin pet senden çok düşük levelliyse, tameledikten sonra petin leveli senin levelinin 5 altına yükseliyor. Örnekle açıklamak daha anlaşılır olacak sanırım. Sen lvl 80'sin ve lvl 1 peti tamelediğinde petin leveli direk 75 oluyor. Diyelimli sen level 80'sin ve lvl 77 bir pet tameledin, petin leveli değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ok ok okumuştum zaten. Şimdi hatırladım. Örneklem içinde ayrıca teşekkürler (Ulan çok kötü hissettim kendimi ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Absolut said: Domuz gibi pet gelmedi buy dünyaya. en güzeli valla, tam dengeli bi heyvan hemde ne versen yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Hala pet besleyen kaldı mı? Glyph of Mend Pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Gorilim le ben uyum içindeydik :( Ben Bonzy idim oda Buddy beyaz mor suratlı goril :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mohi said: Absolut said: Domuz gibi pet gelmedi buy dünyaya. en güzeli valla, tam dengeli bi heyvan hemde ne versen yer hahaha ben zamanında mage ekmegi yediriyodum domuza ya onu bile yiyodu yani besleme masrafı yoktu hayvanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 3.1 gelsinde domuza dönücem bu gorile yemek bulamıyorum ben yada kasmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Aluriel said: Hala pet besleyen kaldı mı? Glyph of Mend Pet lvl 15 ten yüksekseniz gerek yok yemeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Hatta bizim T setlerinden bitanesi zamanında Happiness veriyodu pete. Belki hala veriyodur. Ne günlerdi. Gianstalkerlar, Dragonstalkerlar. Heyyytt bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Tier1 giantstalker 3 parça set bonusundan bahsediyorsun galiba. Happiness vermiyordu o ama mend petin menzilini ve etkisini artırıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar