FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sana 5 menlerde bol bol ooc beklemeler diliyorum. Ulduarda beklersin ooc dikkat et. Zaten "sen ne bilirsin" havasında konuşupta bilene rastlamadım bu oyun dünyasında. örnek bir "Siz ne bilirsiniz" vakasıda burda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sırf aklın sıra laf sokmak için yazılanı anlamamazlıktan gelmediğini, ciddi ciddi bilgisiz olduğunu farzedip WoW 101, bebelerin anlıyacağı dilden anlatıyorum Şimdi büyü yapıyorsun böyle manan gidiyor ondan sonra mana yavaş yavaş doluyor ama işte 5 saniye büyü yapmazsan sanki böylem hiç büyü yapmamış gibin manan çabucak doluyor işte burda şöyle bi espiri var eğer böyle büyüleri beleşe yaparsan sanki hiç yapmamışsın gibi sayıyor bilgisayar ondan dolayı o 5 saniye sıfırlanmıyor yani sen böyle büyü atıyorsun ama sanki atmıyor gibi manan doluyor sanki combat dışındaymış gibi SoL = Büyü criti üstüne gelen beleş flash heal, ICD si yok holy conc = büyü criti üstüne gelen beleş heal, ICD si yok prom = attığın hedef hasar aldığı gibi heallıyan ve seken büyü, her sekişte ayrı critliyebilir, her crit SoL/holy conc çalıştırabilir if = bir sonraki büyünü beleş yapan crit şansını 25% arttıran t3 disc talenti the trinket = nerdeyse her holy priestin kutsal eşyası spirit world glass daha hala kafa basmadıysa video çekip anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Blizzard:Rogues in PvP We think it is closest to point 4. We like where rogues are in PvP in terms of damage and utility, but other classes are doing too well... Sonunda bazı şeyleri anlayabilmiş blizz.Ama hala rogue un glyphleri dışında birşeyiyle oynamıyorlar..Umutla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 amanıııın wow-turk forumunda yazanlar ne oyle ahahaha, iyi ki hic girmemisim o siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Wow-Turk forumlarında neler yazılıp yazılmadığı bizi ilgilendirmiyor. Konuyu saptırmayın, tartışmalarda seviyeyi düşürmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paladinler için, mana gain nerfi shamanların totemi ile bless stacklenmemesi ile kalmıyacak gibi duruyor. Şu ana kadar açıklanan tüm ulduar itemlarında MP5 var. crit+mp5 yada haste+mp5 item olmuş tüm itemlar. bu sebeple shamanlardan gelemiyen totem = mp5 itemlar ile nötürlemiş olucak. spiritual attunement den gelen mana fightta ortalama 5-10k oluyordu bu kesin gidiyor gibi duruyor. başkada bişi göremedim non-casting mp5 isterse casting ile eşit olsun palaya komaz. Örnek bi kel'thuzad fighttaki paladinimin mana gaini. p2 fight 5:28 sürüyor... holy light ve flash of light critrate %50 Illumination----------28,205 Replenishment---------14,389 Divine Plea-----------8,094 Mana Tide Totem-------6,948 Mana Spring Totem-----6,120 Spiritual Attunement--6,026 Soul of the Dead------4,500 (tick 900 trinket) Restore Mana----------4,391 Mana Restore----------4,200 (tick 600 metagem) toplam = 82873 mana gain edilmiş ?? Son olarak raid bufflarla 30k mana olan bi pala olarak. eğer infinite mana olmamızı istemiyorsa blizart illumination ile 1 fightta 30k mana çevirmemizi nerfleyecektir. dokunmayı şimdilik düşünmüyoruz dedikleri illumination %40 a inerse hiç şaşırmam ama ağır küfür yerler :). divinea plea ya artık daha dokunamazlar bi sonraki step ya spell i kaldırırlar yada spiritual attu gibi bi treenin diplerine koyarlar. bakalım neler olcak eğer illuya dokunmezlarsa palalar sıfıra yakın nerf ile atlatacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 toggie said: torrent linki http://a.wirebrain.de/wow/torrent/WoW-3.0.9.9551-x86-Win-enGB-BKGND-1.torrent burdan indirdiğimiz patch dosyasını nereye atacağız??8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ilk once wow kendi patchlemeye baslasın. 1-2 mb indikten sonra zaten dosyayı goruyosun, onun yerine atıcaksın. wow/patches/.. icinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 teşekkürler(tu)+rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya beyler peki birsey sorucam bu patch ne zaman live olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2 hafta daha olmasın mümkünse. Hala aptal nedenlerden ötürü Immortal'ı yapamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Briaz geç oldu ama sadece ilk 4 sayfayı okudum orda bahsi geçen bl ''saçmalıgının'' bence gayet yerinde bi degişiklik oldugunu sölemeden geçemiyecegim eet 25 mande hiç bi katkısı yok hatta bazı uzun fightlarda dezavantaj ama 10 man de wipe yerken(sarth 3d vs) raidde tek shaman varsa bl nin daha kullanıslı olmasını saglamıs bu degişiklik. Edit:Aha daha önce aynı seyi yazmıslar pardon tamamını okumadan balıklama atlamamak lazımmıs demek ki:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Faerie Fire (Feral): Now decreases armor of your target by 5%. Has a 5-minute duration, and a 40-second PvP duration. sadece armor mu düşürüyor artık stealthi bloke etmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Eksik yazılmıştır, diğer türlü olması durumunda kesin belirtilirdi parantez içinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://ptr.wowhead.com/?spell=16857 Ediyor, üstüne hasar bile veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Zaten veriyordu Bear Form'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Authentication da takılıyor , giremiyorum sorun nedir hala bitmedimi bakım ? Saat 13.44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 loop said: Authentication da takılıyor , giremiyorum sorun nedir hala bitmedimi bakım ? Saat 13.44 Türkiye saatiyle saat 16.00 a kadar bakım var görünüyor login sayfasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Şu ana girdim oyuna 14.06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Gangren said: Zaten veriyordu Bear Form'da. Şimdi daha fazla hasar veriyor AP çarpanı 0.05 den 0.15 e yükseltilmiş.Clothier olarak bu armor debufflarının %lik olması çok gzl oldu ona seviniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Selamlar, Arkadaşlar PTR a girmek için en yapmak gerekiyor? biraz noobça ama hoşgörün :) saygılar /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Molten Armor now causes 170 Fire damage when hit for all ranks (Up from 75/130/170) and also increases your critical strike rating by 25% of your spirit. bu iyi olucak gibi ya.şuan buffsız filan spiritimin %25'i 111 ediyor.111 crit rating %2.5'e filan denk geliyor.buffları ve ulduar itemlarından daha çok spirit alıcagımızı varsayarsak eski molten armorun 5% crit bonusundan daha fazlası elde edilebilir.güzel de bi glyph oturturlarsa tadından yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bence nerf gibi daha çok cunku su anki itemlarla benim 250 spiritim var %5 critle alakam yok bide su an warlockla çok fazla item dalaşı olmuodu bundan sonra locklarlada ugraşıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ama set bonusumuz çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Priest T8 Shadow 4P Bonus -- Your Mind Blast also grants you 15 haste rating for until cancelled. Şaka olarak nitelendirdim bunu.2x bonus çok gzl ama =) dp %15 dmgup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar