screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ne bufflanıo ona gore kasayım ne alt kasıcaksam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Stokin' the Furnace (Defeat Ignis the Furnace Master in 2 seconds on Normal Difficulty.) 2 SANİYEMİ? typo diin bana Must Deconstruct Faster (Defeat XT-002 Deconstructor in 20.5 seconds on Normal Difficulty.) kafam karışıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 GENÇ PATİLER RAHATSIZ! o cons. aura umarım typodur yoksa alt palamı lvllıyım 80e hiç yormiyim kendimi pala kesicem diye arenalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Aura master bir skill, pasif özellik değil. 2 dakika CD'si var 5-10 saniye immune yapıyor. O kadarda abatılacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Dworgian said: Stokin' the Furnace (Defeat Ignis the Furnace Master in 2 seconds on Normal Difficulty.) 2 SANİYEMİ? typo diin bana Must Deconstruct Faster (Defeat XT-002 Deconstructor in 20.5 seconds on Normal Difficulty.) kafam karışıo :S Placeholder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 oh cisıs bu arada; yine feral druid set bonuslar kötü. allahtan moonkinim. ama üzüldüm use ability gelmedigine portakal omuzluklara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kötü? İmbalar imbası 2 bonusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 en azından bir bonusun t4 gibi olmasını beklerdim armor vs arttıran hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 zor istiyodunuz negzel işte, 2 saniyede kesin şimdi asdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Item - Druid T8 Feral 4P Bonus (Class: Druid) -- Increases the duration of Savage Roar and Survival Instinct by 8 sec. tank için S.I 8 saniye fazla sürse nolurki? bu da t4 bonusu: (4) Set: Increases your armor by 1400 in Bear Form and Dire Bear Form. bence daha iyiydi o günün koşullarında bu bonus yani bi cd ability süresini uzatmaktansa passive bi bonus daha yararlı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 +8 saniye boyunca +30% HP. +8 saniye boyunca +40% AP. 8 saniye demek, yaklaşık 3.5 - 4 melee attack demek standart bir one-hander boss için. 5+ melee attack dual-wield bosslar için. Az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Passive ve sürekli geçerli olacak bir ability e oranla az evet? bir boss da survival kullanılcak bi durum tank ın zor durumda kaldığı 3 5 saniyelik durumdur. bunu uzatsan da bişey olmaz. ha bu süreyi uzatmak yerine cd u düşürseydi o da işe yarardı. ben dps yönünden bakmıyorum olaya bilmiorum farkettin mi abi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Druid in set bonuslarına nerf lazım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 lol feral harici olabülür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 resto bonuslarını beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 SI'nın 8 saniye daha uzaması demek tankın ölmemesi demek. SI + Frenzied Regeneration + Enrage + Berserk + valor medal + monarch crab açıp mangle spam yaparım ben o seti alsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 öyle bi hale geldiki sanki ben "öfff çk yararsız" dedim. tabiiki zor durumda "tank'ın ölmemesi" demek SI. ama; Survival Instincts Instant 5 min cooldown When activated, this ability temporarily grants you 30% of your maximum health for 20 sec while in Bear Form, Cat Form, or Dire Bear Form. After the effect expires, the health is lost. yani o 20 saniyede kurtarılamayan tank sonraki 8 saniyede zaten kurtarılamaz :) bir tank için anlamsız bir set bonus valla yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Çok "kıt" bakıyorsun duruma Dworgian, hakaret olarak söylemiyorum, kelime bulamadım. 25k melee vuran boss var, Hodir, 40k frost vuruyor bu eleman aynı zamanda. Hodir gibi, standart, dual-wield olmayan bir boss'un 10 swing'ine ek olarak 4 swing'i sırasında +30% HP ile olacak bu druid. Olası Enrage vari durumlarda - 8 saniye ekstra gayet iyi bir bonus. Cat için ise zaten inanılmaz iyi, her 2 bonusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yahu abi, SI zaten var olan bişey. iyi tamam 10 swing (bununla 14 swing) de +%30 olcak, peki bu druid diger 150 swing de -%30 la oynuo buffsız yani? eee yetio demek ki oraya tank olarak gidio. tekrarlıorum bak "SI sadece zor durumda last stand mantıgıyla kullanılır" bu konuda hem fikir miyiz? değilsek orada bir tartışmak lazım önce ve yani "bu süre 20 saniye değil 35 saniye de olsa çok bi anlam ifade etmez, bu dandik bonus yerine tank ı devamlı bir süreçte daha iyi defansive statlar veren bir bonus daha iyi olurdu" bu mu kıt bakmak? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 OP olmasın diye 20 saniye gibi limitlemişler bence. Yerine göre %30HP artışı çok kullanışlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Absolut said: OP olmasın diye 20 saniye gibi limitlemişler bence. Yerine göre %30HP artışı çok kullanışlı olabilir. tabiki sınırsız %30 feci op olurdu o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 MErak ettiğim birşey var . Mesela bir bossa dalmadan evvel bu ozellik kullanıldı ve 30k olan hpniz 40k oldu. Full healt haldemi oluyor bu yoksa 30/40k HP şeklinde mi oluyor yoksa 40/40kHP full mu oluyor kullanınca. Healer heallemedi varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Absolut said: MErak ettiğim birşey var . Mesela bir bossa dalmadan evvel bu ozellik kullanıldı ve 30k olan hpniz 40k oldu. Full healt haldemi oluyor bu yoksa 30/40k HP şeklinde mi oluyor yoksa 40/40kHP full mu oluyor kullanınca. Healer heallemedi varsayıyorum. 40/40 oluo özellik bitince 30/30 a geri dönüo edit2: hatta 40/40 oldun dielim 30k dmg yedin heal alamadan buff bitti zort die 0/30 a düşüp ölüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Olay şu: hem o anki hp'ni hem de toplam hp'ni 10k artırıyo. Etkisi geçince hem o anki hp'nden hem de toplam hp'nden 10k geri alıyo. Örneğin boss ölmek üzere, toplam 30k canın var, 6k kalmış, healer oom olmak üzere, SI açtığın anda 16k/40k canın oluyo. Healer oom oldu seni fazla heallayamadı, boss öldü ama canın indi 8k'ya. SI etkisi geçince toplam canın eski haline dönüyo sen ölüyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar