aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yahu tank swap sirasinda, adam havadayken yere mi dustu? oyle bise olmamasi lazim, olduysa bugdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Vanilla wowdayken bizimde başımıza gelmişdi sonradan anladıkki tankın hatası çok kenarda durduğu için mob haraket ettiğinde kenara çok yaklaşıyor dolayısı ile tank yere düşüyor platformun ortasında tanklarlarsa bi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aquila said: yahu tank swap sirasinda, adam havadayken yere mi dustu? oyle bise olmamasi lazim, olduysa bugdir. abi levitate atmıslar iste okusanıza az yukarıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kim atmış lavitate ya, nerde yazıyor? Adamın ağzından lavitate diye birşey çıkmamışki. Lavitate'i siz söylemişsiniz. Fin'in lavitate mesajından kastıda bambaşka bir olay, addler öldükten sonra tadius'un yanına atlamaktan bahsediyor o. Yani eğer addler arasında tank atılırken düşmüşse bariz bug olmuş işte, yada tank kendi aşşa atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Levitate'in ne oldugunu biliyorum. Senden ögrenecek de değilim. Fin'in yazdıgı mesaj tankın ucmasının konusu gectigi mesajdan sonra atılmıs dogal olarak bossu tanklayan adamın uzerinde levitate oldugu anlasılıyor. He bu spell tank swapta ise yaramıyor olabilir bilemem, sadece anladıgımı konusurum. Ayrıca su egonu tatmin edecek baska yerler bul. Asabiyetini cebine koy, kendine gel. Bilmislik yapıp da her mesajında insanların sinirini bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ülen askerlıgım bıtıcek hala aynı tas aynı hamam kavga etmeyin ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 wtf is Lavitate ?1!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dmg yiyince levitate gidio kasıp swaplerken mi atmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Swap sırasında range yüzünden atamaması lazım, görüntü olarak fırlatmış gibi olsa da daha swapın başında tankın hitboxı gittiği bossun önünde oluyor. Tam uçarken consecration atıyorum ben, diğer bossun ayağında çıkıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bilmiyorum artık bu konuda pekaziz'den acıklama bekliyoruz. levitate ile değilse bildigin tank hatası bu. bug falan yok orda yani, kac aydır farmda orası daha kimsenin basına boyle birsey geldigini duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tank assa düsmüs ve bug demis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 @toggie Egomu? ya yanlış okuyan sen, lavitate'e kafayı takan sen, her "bug yada tank hatası" mesajından sonra inatla "ya okusanıza mesajları lavitate'miş işte diyen" gene sen, yani mesajları yanlış okuyan tek kişi sen ama egosu olan benim öylemi. İnsan bari hata yaptığını anlayınca karşısındakine bok atmayıda bırakırda "pardon yanlış anlamışım ben" demeyi başarır. Sanki ben sana lavitatein ne olduğunu açıklamışım gibi birde "senden öğrenmiyecem" diye iyiyce komik duruma düşmüşsün o konuda da ayrıca tebrik ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Yanılmıs olabilirim, senin de basına gelebilir. Ben kendim anladıgım dogrultuda aquila'ya yukarıyı okumasını soyleyip sonuna smiley eklemisim. Sense yalı ballı konusup atar yapıyosun. Zaten sadece bu mesajın değil, genel tutumuna tepki göstermek istedim. Her zaman tersleyici tavır icerisinde oluyosun sebebini bilmiyorum. Neyse fazla da uzatmıycam, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Oha abi ne yaptınız dandik konu yüzünden birbirinize girmişsiniz. Normalde bizim tanklar çok kenarda tanklıyorlar addler, ilk fırlatma anında da mağdur tankımız, düşerim korkusuyla iner inmez az ortaya yürümek istemiş. Ama havada ne olduysa kameranın yönü değişmiş ve aşağı doğru yürümüş ve düşmüş. Bug filan değil yani, tankın hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yeni emblem vendor gelecek mi? altlara account bind almaya başlayalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valor emblemlerine yeni item gelmeyecek denmişti, sonra naxx 25 idol/relicleri fln koydular 25 valora. heroismlere birşey geleceğini hiç sanmıyorum ama. ya boa yada gem alın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 syd said: yeni emblem vendor gelecek mi? altlara account bind almaya başlayalim mi? ben bitirdim emblemleri hatta valorları cevirdim account bind almak icin yetmedide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yENİ GELEN İTEMLARI KESİNLİKLE VALORLA ALAMAYACAĞIZ DEĞİL Mİ? Caps pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Artık 10 manlerden valor düşecek ve 10 man ayarında valor ödülleri olacak. Elinizdeki valorları bu itemler için saklayabilirsiniz. Heroizmler için item eklenebilir ama eklensede bunlar level 200 item olacaktır. Heroiclerden ne düşecek şuan bilinmiyor ama muhtemelen heroizim düşmeye devam edecektir. Yeni tip amblemler gelecek, bunlar 25 man'lerden düşecek ve bunlarla level 226 itemler alabilecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 varmı boyle bı rezillik :) biz paladinlerin ne zaman yüzü gülecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 boyunuz kadar malınız var, sizin gülmicek de bizim mi gülücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 t8.5 prezervatif seklinde olacakmıs direk üstümüze gecirip dolascaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 asfds raidlere pala almıyoruz artık korkarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Hergün bakıyorum bi umut.Rogue a survive buff hala yok.Feci kederliyim :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Oha. O ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar