napae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Çok heyecanlıyııııııııım. Ama Salı gününden önce gidemicem. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Esnaf said: yarın çıkıyormu şimdi film? çıkmıyorsa nicolas cage in filmine gideyim esnaf dayı çıkıyo bugun :D cinebonusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Madcat said: bugün buralar ergen hayattan bezmiş hiç birşeyi beğenmeyen insanların postlarıyla dolacak. yok lan beğenirler bunu.. bi rewendor beğenmeyebilir. ama belki süpriz yapıp beğenmeye karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Film genel olarak guzel senaryo enteresan daha once islenmemis. Kurgusu oyunculuklar oldukca basarili dicaprio, kiz ve matrixvari abimizin performanslari goz alici. En sevdigim sahne otelde matrix tarzi havada yapilan dovus. Filmin en sonu braz aldigim hazzi yavanlastirdi sadece son sahne olmasaydi benim icin kusursuz bir film olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 spoilera alır mısın şu tarz yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aldim biletleri. Heyecan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sen git 1-1.5 sene bekle, yine yazlık bölgede ol film vizyona girdiğinde geçen sene de inglorious basterds'i kaçırmıştım böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Yarın akşam Kanyon'dayız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu aksam afm fitaş beyoğlundayız 20.40 K 13-12 bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 film über olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Yarın gidelim bakalım. Sinema keyfi bi başka zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Film rahat en sevdiğim, en iyi filmler arasına girer. herşeyiyle mükemmel olmuş. efekt desen var, hikaye desen süper ötesi, mantık desen...desen desen diye devam eder. çok çok sevdim. kesinlikle gidin gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 filmi izledikten sonra şimdiye kadar çekilen filmlerde filmmiymiş diyebilirsiniz. bi daha görmek istiyorum lan OF MÜKEMMELDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 güzel filmdi.emo vampir filmine tapan arkadaşımla gittim.o beğenmedi(şaşırmadım gerçi :P) ama güzel filmdi yinede 9.5 alıcak bir film değil bence.bi 8.5 alır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sende seviyorsun demek vampir filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 İzmir'de oturan arkadaşlara bir sorum olacak. Şimdi izleyememe derdime bir çare buldum sayılır. Ayvalık'tan İzmir'e gelecem filmi izlemek için asdfsdf şimdi arabayla geleceğim, böyle güzel otoparklı, yemek yerleri olan vs. bir alışveriş merkezi benim yolum üzerine en yakın nerede vardır. yani izmir'in içlerine girmek istemiyorum fazla, ona göre bir yer tavsiye eder misiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ozdilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Tek kelimeyle muhteşemdi , hayatımda izlediğim en güzel filmler arasına anında girdi :) 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hayvansın nolan diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 reyou said: ozdilek. netten baktım da balçova'da özdilek var bir tane de nasıl gidecem asdfsd izmir'i hiç bilmiyorum çünkü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 özdilekte sinema yok lan! kim dedi özdilek diye? balçova kipada cinebonus var, gidiceksen oraya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Çok güzeldi film, anlamayanları cevaplarken ben de pekiştirdim her şeyi güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet ora ile karistirmisim, ozdileke gidip kulaklarimi cinlatma benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar