ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yer bulamayabilirsin. Bileti şimdiden almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yıok zaten hafta sonu için taksim afm full onu bulamaıdm o yüzden istinyepark alternatifini düşünüyorum taksim afm kadar iyi mi bilmediğimden eğer iyiyse oraya gidebilirim çünkü istinye haftasonu müsait su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 spoiler icermez http://images.wildammo.com/wp-content/uploads/2010/07/why-did-you-call-me-here.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Biletler çıkmamış daha sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ntvmsnbc'den davetiye kazanmışım. Mayhem'in bi şey kazandığında hissettiği duygularını şimdi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Başka davetiye kazanan var mı? mayhem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Gangren said: Biletler çıkmamış daha sanırım. mybiletten dun aldım ben cuma icin, ön satın başlamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Robert_Poche said: Gangren said: Biletler çıkmamış daha sanırım. mybiletten dun aldım ben cuma icin, ön satış başlamış sanırım. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 güzel edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ShadowFax said: ntvmsnbc'den davetiye kazanmışım. Mayhem'in bi şey kazandığında hissettiği duygularını şimdi anlıyorum. bence o artık bir şey hissetmiyordur adsa geçen kız arkım yemek sepetinden dil kursu kazandım diye beni aradı. sonunda bende bir şey kazandım diye sevinçliydi. o moddasın sende sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ilk defa bi şey kazandım çok acayip bi duygu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Allah tamamını erdirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 9.2/10 84,215 votes Top 250: #3 Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hemen görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 of 1 gün kaldı deliricem cuma olsun artık! spoiler yememek için deliriyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bende aynı durumdan muzdaripim abi. erken mi gitsem bir hafta sonra mı gitsem karar veremedim. sebebi filmi güzel bir şekilde izlemek. imax olayına taktım kafayı ben istinye park afm ye imax olarak geliyo mu bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olsun Allah aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 istinyepark afm avatar'dan sonra herkesin uzak durduğu bi mekan olmaya başladı. çok ısrarcı olmaya gerek yok. kanyon ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kanyon cinebonus mu diyorsun yani. en iyi tercih o mu olur kanyon da salon 5 salon 6 salon 9 da gösterime giriyo aralarında bi fark var mıdır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bu aksam on gosterimde izliorum. yasasin kotuluk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bari gidiyim izliyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 imdb'de nasıl top3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Şimdi filmden geldim. Kafayı allak bullak ediyor. Güzel film ama o imdb puanlarına değer mi tartışılır. Yine de son zamanların en iddialı kurgu filmlerinden biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yarın çıkıyormu şimdi film? çıkmıyorsa nicolas cage in filmine gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bugün buralar ergen hayattan bezmiş hiç birşeyi beğenmeyen insanların postlarıyla dolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar