Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Bak açıklayayım neden filmin size geldiği kadar güzel olmadıgını aslında.

Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle.

İnsana heyecan veren kısım, yönetmenin, yapımcının alayının başarısızlıklarını senin zihnin kapatıyor çünkü tema güzel. Olasılıkları düşünüyorsun, evrenini kendi zihnin dolduruyor ve bu seni tatmin ediyor. Filmin kusurlarını kapatan bu zaten.

Film eglenceli, güzel sahneleri var, gayet güzel film. Çıkıp kötü demedim, ayrıca beni tanımadan "Ay patinin anti-popülerist kitlesi wau wau carepolice" kartını çekmeyin, çocuk musunuz evladım. 90'larda kaldı o popülere giydirme olayı, ilerleyin.

İşin komik kısmı film iyi ama bir Dark Knight değil mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

abi niye bu kadar kastınız ki yani bi film için.

Bana Göre

gayet güzel, boş zamanı değerlendirip kurgu üzerinde biraz kafa patlatılıcak bi filmdi. Ayrıca "The Next" den sonra sonuna "Ya bi git işine, bak açık kapı bıraktılar heralde devamı gelir mi acaba? " dediğim bi filmdi.

Sosyal ağlarda paylaş

2000 sonrasi hollywood filminde sinematografi mi ariyorsunuz ?

yok haci oyle birsey, gayet hasilat rekoru kirmak icin yapilmis bir film. daha derin olsa begenen sayisi %70 duser. adamlarin amaci sinema yapmak degil para kazanmak.

bu arada gilean, ingrid bergman degil. Ingmar Bergman. ingrid oyuncu, gayette vasat bir romantik film oyuncusu, ha begeneni olabilirde, bence tirt. yonetmen olani ingmar.

ayrica ruyada oyunculuk ne kadar iyi olabilirin cevabi, ingmar bergmanin wild strawberries inde Victor Sjöström ustad tarafindan gosterilmis. bir bakin.

kaldi ki imdb skorlari gamespot un oyun skorlariyla ayni kalitede. parayi veren dudugu isterse poposuyla calar. oyunculara ve yonetmene bakip filmi degerlendirmek gerekiyor.

intactoya 6.8 vermis bir siteden bahsediyoruz en nihayetinde.

ama Xuun un dediklerine katiliyorum, klasik screenplay gidisati kullanilmamis, climax yok filmde. twist de yok. gorsel efektler idare eder, ama zaten fazlasi sinematografiyi cok bozuyor.

benim filmle ilgili esas derdim, mimar kizin dislerinin ucundaki asiri beyazlikti. ayrica bu ruyaya girme olayinin sistematigi hakkinda farazide olsa hic bir bilgi vermediler. biz ruyaya giriyoruz dediler sadece. kimse bunu sorgulamamis anlasilan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Vhailol said:

Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle.

burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri.

Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sereglin said:

Vhailol said:

burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri.

Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :)

olay tam olarak oyle degil, bir "ben begenmedim, beni etkilemedi" demek var, "Her seyiyle kotu film" demek var. Bunlar cok farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayları nesi iyi bağlanmıştı o filmde? Hiçbirşey bağlanmıyordu ki. Sonunu diyorsan çoook kötüydü.

Oyunculuk inanılmaaaaz kötüydü. Ucuza çekilmiş aynı yerde geçen filmleri ben de çok severim, ama onların yanında komik kalıyor man from earth.

Hele başrol, allahım adam öldürdü beni bütün film boyunca sabit tuttugu çakma hüzünlü/derin surat ifadesiyle.

Inception'a kötü demedim arkadaslar, okumadan yazmayın öf, güzel film, o kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var Tarih Kitaplarıyla tutuyor. Adamlar baştan kendileri yorumlamışlar. En basidinden İsa hakkında bir sürü farklı fikir var. Bir kesim yaşadı ama öğretileri kutsallaştırıldı diyor. Bir kısım hiç yaşamadı kendinden önceki bazı önemli kişilerle bir çok yönü aynı diye. Bir kısmı İsa Hindistan gezisi sırasında Buddha'nın öğretilerini batıya taşıdı. Ama batı o dönemler bu kadar derin konuları anlayamadı yanlış yorumladı deniyor.

Bu ve bunun gibi konuları aralarında baağlantılar kurarak anlatmaları güzel. Ha tamamen gerçeğemi dayanıyor hayır kesinlikle. Adamlar hayal güçlerini kullanarak baştan yorumlamışlar. Bende beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın zaten İsa çıkması, yok Buddha'dan ders almış olması falan inanılmaz kolpalaştırdı filmi gözümde.

Bunun isa oldugunun anlasıldıgı sahnede ben dedim oha adam havari çıkmaz herhalde yapmazlar öyle bişi, gördüm dicek sandım, adam BEN İSAYIM Kİ YEA EHAHEA dedi.

Senaristler 1, Seyirci 0.

buddha'dan ders aldım vücudumu kem küm. Adamı havalı yapıcaz diye o kadar kastılar ki, ve adam o havayı kaldıramamış zaten filmde, çok potlu. Neyse lan konu Inception.

Inception overrated.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...