Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bak açıklayayım neden filmin size geldiği kadar güzel olmadıgını aslında. Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. İnsana heyecan veren kısım, yönetmenin, yapımcının alayının başarısızlıklarını senin zihnin kapatıyor çünkü tema güzel. Olasılıkları düşünüyorsun, evrenini kendi zihnin dolduruyor ve bu seni tatmin ediyor. Filmin kusurlarını kapatan bu zaten. Film eglenceli, güzel sahneleri var, gayet güzel film. Çıkıp kötü demedim, ayrıca beni tanımadan "Ay patinin anti-popülerist kitlesi wau wau carepolice" kartını çekmeyin, çocuk musunuz evladım. 90'larda kaldı o popülere giydirme olayı, ilerleyin. İşin komik kısmı film iyi ama bir Dark Knight değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi niye bu kadar kastınız ki yani bi film için. Bana Göre gayet güzel, boş zamanı değerlendirip kurgu üzerinde biraz kafa patlatılıcak bi filmdi. Ayrıca "The Next" den sonra sonuna "Ya bi git işine, bak açık kapı bıraktılar heralde devamı gelir mi acaba? " dediğim bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kasmaktan kastın vizyon bölümünde sinema konuşmak? Anlıyorum. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kötüydü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Yok dayı Nilep begenmis. Kriterleri salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nilep diyip durmayın su adama ya tersten led zeppelin işte aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 zep pelin hatta ledzep pelin ermeni kökenli bir bayan arkadaşımız kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Abi Led Zeppelin'e ters birşey diyemeyeceğim için feminenleştirip nilep diyorum, yoksa küfre, şirke girer led zeppelin!e laf etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 2000 sonrasi hollywood filminde sinematografi mi ariyorsunuz ? yok haci oyle birsey, gayet hasilat rekoru kirmak icin yapilmis bir film. daha derin olsa begenen sayisi %70 duser. adamlarin amaci sinema yapmak degil para kazanmak. bu arada gilean, ingrid bergman degil. Ingmar Bergman. ingrid oyuncu, gayette vasat bir romantik film oyuncusu, ha begeneni olabilirde, bence tirt. yonetmen olani ingmar. ayrica ruyada oyunculuk ne kadar iyi olabilirin cevabi, ingmar bergmanin wild strawberries inde Victor Sjöström ustad tarafindan gosterilmis. bir bakin. kaldi ki imdb skorlari gamespot un oyun skorlariyla ayni kalitede. parayi veren dudugu isterse poposuyla calar. oyunculara ve yonetmene bakip filmi degerlendirmek gerekiyor. intactoya 6.8 vermis bir siteden bahsediyoruz en nihayetinde. ama Xuun un dediklerine katiliyorum, klasik screenplay gidisati kullanilmamis, climax yok filmde. twist de yok. gorsel efektler idare eder, ama zaten fazlasi sinematografiyi cok bozuyor. benim filmle ilgili esas derdim, mimar kizin dislerinin ucundaki asiri beyazlikti. ayrica bu ruyaya girme olayinin sistematigi hakkinda farazide olsa hic bir bilgi vermediler. biz ruyaya giriyoruz dediler sadece. kimse bunu sorgulamamis anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 herşey üstünkörü geçilmiş dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 PASIV Device : http://www.pasivdevice.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) Orda geçen muhabbetler harika ve çok güzel araştırılmış. Ama herkes o tip filmleri sevmiyor. Arabaların filan patlaması lazım ne bilim o tip şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sereglin said: Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) evet film kötü. kimse inkar etmesin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bence güzel. Hani böyle çok film var ucuza çekilmiş hep aynı yerde geçiyor falan bende sevmem. Ama içerikten müthiş kurtarıyor. Çok güzel bağlamışlar olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Oce4n said: nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) evet film kötü. kimse inkar etmesin : the man from earth'i sevmeyenler bunu sevdi twilight: eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: Sereglin said: Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :) olay tam olarak oyle degil, bir "ben begenmedim, beni etkilemedi" demek var, "Her seyiyle kotu film" demek var. Bunlar cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Olayları nesi iyi bağlanmıştı o filmde? Hiçbirşey bağlanmıyordu ki. Sonunu diyorsan çoook kötüydü. Oyunculuk inanılmaaaaz kötüydü. Ucuza çekilmiş aynı yerde geçen filmleri ben de çok severim, ama onların yanında komik kalıyor man from earth. Hele başrol, allahım adam öldürdü beni bütün film boyunca sabit tuttugu çakma hüzünlü/derin surat ifadesiyle. Inception'a kötü demedim arkadaslar, okumadan yazmayın öf, güzel film, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tarihteki sıralama ve yazılı olarak günümüze kesin olarak gelmemiş ve akabinde gelişen olaylar arasındaki bağlantılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 -Sonra böyle böyle oldu, sonrada şöyle oldu. -aman tanrım dedikleri, tarih kitaplarıyla birebir tutuyor! Nigga please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ne alakası var Tarih Kitaplarıyla tutuyor. Adamlar baştan kendileri yorumlamışlar. En basidinden İsa hakkında bir sürü farklı fikir var. Bir kesim yaşadı ama öğretileri kutsallaştırıldı diyor. Bir kısım hiç yaşamadı kendinden önceki bazı önemli kişilerle bir çok yönü aynı diye. Bir kısmı İsa Hindistan gezisi sırasında Buddha'nın öğretilerini batıya taşıdı. Ama batı o dönemler bu kadar derin konuları anlayamadı yanlış yorumladı deniyor. Bu ve bunun gibi konuları aralarında baağlantılar kurarak anlatmaları güzel. Ha tamamen gerçeğemi dayanıyor hayır kesinlikle. Adamlar hayal güçlerini kullanarak baştan yorumlamışlar. Bende beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Adamın zaten İsa çıkması, yok Buddha'dan ders almış olması falan inanılmaz kolpalaştırdı filmi gözümde. Bunun isa oldugunun anlasıldıgı sahnede ben dedim oha adam havari çıkmaz herhalde yapmazlar öyle bişi, gördüm dicek sandım, adam BEN İSAYIM Kİ YEA EHAHEA dedi. Senaristler 1, Seyirci 0. buddha'dan ders aldım vücudumu kem küm. Adamı havalı yapıcaz diye o kadar kastılar ki, ve adam o havayı kaldıramamış zaten filmde, çok potlu. Neyse lan konu Inception. Inception overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 teşekkür ederiz spoilerlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sonraki 23.sayfa (Toplam 36 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 PASIV Device : http://www.pasivdevice.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) Orda geçen muhabbetler harika ve çok güzel araştırılmış. Ama herkes o tip filmleri sevmiyor. Arabaların filan patlaması lazım ne bilim o tip şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sereglin said: Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) evet film kötü. kimse inkar etmesin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bence güzel. Hani böyle çok film var ucuza çekilmiş hep aynı yerde geçiyor falan bende sevmem. Ama içerikten müthiş kurtarıyor. Çok güzel bağlamışlar olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Oce4n said: nileppezdel said: The Man From Earth inanılmaz kötü film? İyiymiş :) evet film kötü. kimse inkar etmesin : the man from earth'i sevmeyenler bunu sevdi twilight: eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: Sereglin said: Vhailol said: Herşey temada yatıyor. Tema çok iyi, man from earth gibi düşün. Onun da teması iyiydi ama inanılmaz kötü film herşeyiyle. burda olmamis, yani otur boyle bir senaryo yazabil, kabul edeyim inanilmaz kotu film her seyiyle lafini. cidden. su yorum asiri. Ya bu da yanlış geliyo bana, sonuçta Mustafa Sarp'ı halı saha takımıma bile almam demem için ondan daha iyi futbolcu olmam gerekmez. Onun berbat bir oyuncu olduğu gerçeği değişmiyor. Ha bu filmlerin ikisi de inanılmaz kötü falan değil, ama o görüşü savunması için onun daha iyisini yapması gerekmez sonuçta.. Ha seni yanlış anladıysam da kusura bakma :) olay tam olarak oyle degil, bir "ben begenmedim, beni etkilemedi" demek var, "Her seyiyle kotu film" demek var. Bunlar cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Olayları nesi iyi bağlanmıştı o filmde? Hiçbirşey bağlanmıyordu ki. Sonunu diyorsan çoook kötüydü. Oyunculuk inanılmaaaaz kötüydü. Ucuza çekilmiş aynı yerde geçen filmleri ben de çok severim, ama onların yanında komik kalıyor man from earth. Hele başrol, allahım adam öldürdü beni bütün film boyunca sabit tuttugu çakma hüzünlü/derin surat ifadesiyle. Inception'a kötü demedim arkadaslar, okumadan yazmayın öf, güzel film, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tarihteki sıralama ve yazılı olarak günümüze kesin olarak gelmemiş ve akabinde gelişen olaylar arasındaki bağlantılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 -Sonra böyle böyle oldu, sonrada şöyle oldu. -aman tanrım dedikleri, tarih kitaplarıyla birebir tutuyor! Nigga please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ne alakası var Tarih Kitaplarıyla tutuyor. Adamlar baştan kendileri yorumlamışlar. En basidinden İsa hakkında bir sürü farklı fikir var. Bir kesim yaşadı ama öğretileri kutsallaştırıldı diyor. Bir kısım hiç yaşamadı kendinden önceki bazı önemli kişilerle bir çok yönü aynı diye. Bir kısmı İsa Hindistan gezisi sırasında Buddha'nın öğretilerini batıya taşıdı. Ama batı o dönemler bu kadar derin konuları anlayamadı yanlış yorumladı deniyor. Bu ve bunun gibi konuları aralarında baağlantılar kurarak anlatmaları güzel. Ha tamamen gerçeğemi dayanıyor hayır kesinlikle. Adamlar hayal güçlerini kullanarak baştan yorumlamışlar. Bende beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Adamın zaten İsa çıkması, yok Buddha'dan ders almış olması falan inanılmaz kolpalaştırdı filmi gözümde. Bunun isa oldugunun anlasıldıgı sahnede ben dedim oha adam havari çıkmaz herhalde yapmazlar öyle bişi, gördüm dicek sandım, adam BEN İSAYIM Kİ YEA EHAHEA dedi. Senaristler 1, Seyirci 0. buddha'dan ders aldım vücudumu kem küm. Adamı havalı yapıcaz diye o kadar kastılar ki, ve adam o havayı kaldıramamış zaten filmde, çok potlu. Neyse lan konu Inception. Inception overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 teşekkür ederiz spoilerlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar