senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nilep en sonda araftan saitonun kafasina sikarak kurtarmissin demissinde o maddeyle uyuyunca olmek uyandirmiyordu ki adamlari, baska bir sekilde cekmis olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 @senko: Abi Mal'la leo da zaten ölerek kurtuluyo. Hatırlamıyo musun? Trenin önüne yatıyorlar. Benim bunlardan anladığım, eğer oranın gerçek olmadığını anlarsan ölmek kurtarıyor. Ama genelde orası o kadar derinde ki gerçek olduğunu anlayamıyorlar, tıpkı Mal gibi, ve bu yüzden de kurtulamıyorlar. Kendilerini de öldürmeyi denemiyorlar bile, çünkü kurtulma amaçları yok. Orayı gerçek sanıyorlar. İşte Cobb gidip de Mal'ın aklına oranın gerçek olmadığını sokunca olay çözüldü ve ölerek kurtuldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o değil de, Mal intihar ettiği sahnede ayakkabısını atıyor önce bi hani, orada altyazıda "Mal!" yazınca çok gülmüştük lan arkadaşla ahaksdjdk daha bunun gibi baya sahne vardı hahaha bak gene aklıma geldi gene gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 mal hakikaten bahtsız isimler arasına kafadan girmiş darth malak ve hattori hanzo'dan sonra. ironik şekilde spoiler gibi isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 9.2/10 138,008 votes Top 250: #3 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 masonluk falan demeyin gulmeye baslarim simdi. progamer said: Inception: The Cobol Job Filmdeki olaylardan hemen öncesini anlatan bir çizgi roman varmış. cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 totem totemin rüyada düşmemesi için hiçbir neden göremedim ben. ancak rüyayi görenin totemin düşmemesine odaklanmasıyla belki olabilir. aksi taktirde totem rüyadada düşebilir. neyi kacırdım bu totem konusuyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 totem aslinda "baskasinin dizaynladigi ruyada miyim" sorusunu cevapliyor. cunku baskasi ruyayi dizaynlayinca totemin fiziksel yapisi onun dusuncesine gore oluyor, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bone said: 9.2/10 138,008 votes Top 250: #3 vay be. abi yapmayın bu kadar da bi numara yoktu filmde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Gilean said: Bone said: 9.2/10 138,008 votes Top 250: #3 vay be. abi yapmayın bu kadar da bi numara yoktu filmde ya Puan muhabbetini gorunce ben de cok sasirdim lakin cogu filmi fragman'indan analiz edebiliyorum artik. Saniyorum ki senelerdir adam akilli bir film cekemediklerinden olmasi gerekenler cok cok iyi gorunmeye basladi gozumuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=14483204&id=650295194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi yani şimdi bana bu filmin dünya sinema tarihindeki en iyi üçüncü film olduğunu kanıtlayacağını falan mı sandın=) çok hollywood filmleri izliosunuz galiba ondan oluyo. bunu da ben egzantriğim, sinema bilgim müthiştir falan diye de söylemiyorum. entel triplerine girmiyorum yani. ama şu filmi 3. yapmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sen imdb listesinin dünya tarihinin en iyi filmlerini sıraladığını düşünüyorsan asıl sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tabii ki hayır. ama kendi içinde mantıklı şeyleri var. ve kendiği mantığı içinde inceptionın 3. olması garip. daha doğrusu artık öyle bir hale geldi ki her yeni film daha çok iyi oy alır oldu. eski filmler unutuldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 mantık basit çünkü yeni. daha önce denenmemiş farklı bir şey sunuyor sana. o yüzden bu kadar çok puan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 imdb de her isteyen oy verebiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben hala imdbde bile 3. olmaması gerektiğini düşünüyorum=) oturup bir daha izleyeceğim bir ara ne kaçırdım acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 1. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 508,865 2. 9.1 The Godfather (1972) 404,003 3. 9.0 Inception (2010) 4. 9.0 The Godfather: Part II (1974) en iyi en süper film en birinci film tsr de cok güzel filmdir ama birinci olması abes geliyor gözüme o birincilige herangi bir film koyamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kanka işte şimdi godfatherlardan iyi mi yani inception bunu sorguluyorum ben. yoksa ingrid bergmanlardan falan bahsetmiyorum yani. commercial movielerde bile 3. olacak bi film olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum ASDAFSHFGHSDFASDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol said: nileppezdel said: Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum ASDAFSHFGHSDFASDA. nese birileri benle aynı fikirde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 3. olmaz da o kadar da kötü film değil. ilk 50ye çok rahat girer. shawshank redemptionın asıl orda ne işi var onu tartışın. acayip tırt bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bana göre de godfatherların o kadar yukarda işi yok. ama dediğim gibi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nileppezdel said: Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum Nereden yaksam bilemedim. Konu karmaşık değil, karakter derinliği yok. İnanılmaz build-up kesinlikle deliverlamıyor. Punchline yok, twist yok, saglam temayı çok daha saglam degerlendirememişler. Oyunculuk eh iyi. Ama ben sana ilk 250de olmayan 30 film sayarım oyunculugun daha iyi oldugu. Üstün görsel yönetim yok, iki cgi görüp HOLY SHIT U GUISE, DATZ SUM BADASS CINEMATOGRAPHY RIGHT THAR moduna girmeyin. İnsan doğasına gönderme demişsin, o kadar sığ ki o göndermeler, yani rüyalar ve insanda fikir ekmeler falan çok içi boştu. Hele inception dedikleri olayı bütün hollywood saçmalıgıyla dolduramadılar, "Inception mı? Aman tanrım imkansız, kimse yapamaz" çat diye yapıyorlar ve hiç de özel bir olayı yoktu. Punchline yoktan kastım buydu. Bu daha gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar