Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

@senko:

Abi Mal'la leo da zaten ölerek kurtuluyo. Hatırlamıyo musun? Trenin önüne yatıyorlar. Benim bunlardan anladığım, eğer oranın gerçek olmadığını anlarsan ölmek kurtarıyor. Ama genelde orası o kadar derinde ki gerçek olduğunu anlayamıyorlar, tıpkı Mal gibi, ve bu yüzden de kurtulamıyorlar. Kendilerini de öldürmeyi denemiyorlar bile, çünkü kurtulma amaçları yok. Orayı gerçek sanıyorlar. İşte Cobb gidip de Mal'ın aklına oranın gerçek olmadığını sokunca olay çözüldü ve ölerek kurtuldular.

Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

Bone said:

9.2/10 138,008 votes
Top 250: #3

vay be.

abi yapmayın bu kadar da bi numara yoktu filmde ya

Puan muhabbetini gorunce ben de cok sasirdim lakin cogu filmi fragman'indan analiz edebiliyorum artik. Saniyorum ki senelerdir adam akilli bir film cekemediklerinden olmasi gerekenler cok cok iyi gorunmeye basladi gozumuze.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi yani şimdi bana bu filmin dünya sinema tarihindeki en iyi üçüncü film olduğunu kanıtlayacağını falan mı sandın=)
çok hollywood filmleri izliosunuz galiba ondan oluyo. bunu da ben egzantriğim, sinema bilgim müthiştir falan diye de söylemiyorum. entel triplerine girmiyorum yani. ama şu filmi 3. yapmak komik.
Sosyal ağlarda paylaş

1. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 508,865
2. 9.1 The Godfather (1972) 404,003
3. 9.0 Inception (2010)
4. 9.0 The Godfather: Part II (1974)

en iyi en süper film en birinci film

tsr de cok güzel filmdir ama birinci olması abes geliyor gözüme
o birincilige herangi bir film koyamıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Şu karmaşık konuyu hatasız kurgulaması, oyunculuklar, müziğin uyumu, efektler, bazı sahnelerdeki üstün görsel yönetim falan bence o puanı sonuna kadar hak ettirmiş. Yeniliğe açık olun biraz :P Boş aksiyon da değildi ki, çok ince mesajlar ve insan doğasına göndermeler de vardı yani. Neyse benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi işte, hak ediyor yerini diye düşünüyorum

ASDAFSHFGHSDFASDA.
Sosyal ağlarda paylaş

Vhailol said:

nileppezdel said:

ASDAFSHFGHSDFASDA.

nese birileri benle aynı fikirde dsf
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Nereden yaksam bilemedim. Konu karmaşık değil, karakter derinliği yok. İnanılmaz build-up kesinlikle deliverlamıyor. Punchline yok, twist yok, saglam temayı çok daha saglam degerlendirememişler. Oyunculuk eh iyi. Ama ben sana ilk 250de olmayan 30 film sayarım oyunculugun daha iyi oldugu. Üstün görsel yönetim yok, iki cgi görüp HOLY SHIT U GUISE, DATZ SUM BADASS CINEMATOGRAPHY RIGHT THAR moduna girmeyin. İnsan doğasına gönderme demişsin, o kadar sığ ki o göndermeler, yani rüyalar ve insanda fikir ekmeler falan çok içi boştu. Hele inception dedikleri olayı bütün hollywood saçmalıgıyla dolduramadılar, "Inception mı? Aman tanrım imkansız, kimse yapamaz" çat diye yapıyorlar ve hiç de özel bir olayı yoktu. Punchline yoktan kastım buydu.

Bu daha gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...